Pogledajte kako se prava vojska ponaša prema zarobljenom srpskom vojniku

2

“Između Drvara i Mrkonjić Grada, HV je zarobila ranjenog vojnika Perića iz sastava Vojske Republike Srpske. Na snimci se vidi da ga ispituje osobno general bojnik Damir Krstičević, zapovjednik jedne od najslavnijih hrvatskih brigada,  Četvrte gardijske brigade HV-a.

General je ranjenog Perića sa svojom pratnjom unio u svoje komandno vozilo i spasio ga sepse. Vojnik Perić koji živi na području općine Ugljevik i dan danas nosi sliku generala Krstičeviča u svom novčaniku i zove ga svojim spasiteljem. Ovu informaciju dostavio nam je jedan profesor iz Banja Luke koji želi da se zna istina o Krstičeviću kao primjeru čovjeka koji zna što su ratne konvencije.

Toliko o optužnicama!

Naknadno ćemo objaviti intervju sa gospodinom Davorom Glasnovićem iz večerašnje Bujice! Bujica od 14.11.2016 donosi svjedočanstvo gospodina Davora Glasnovića koji je ranjen pao u ruke pobunjenih Srba i četnika!

facebook komentari

  • pepy

    Nije ovo usamljen slučaj, podsjetimo na zarobljene i odmah puštene medicinske sestre srpkinje iz bivše tzv RSK
    a ja ću vam ispričati priču koju pričaju naši domaći, upravo u akciji Oluja kod Mrkonjića, nakon 11 dana predao se Srpski vojnik, u metežu povlačenja on se izgubio u šumama, danima izviđao koja je vojska zauzela Mrkonjić, muslimanima se nije želio predati dok se nije uvjerio da je hrvatska vojska. Sljedeći dan došao je Umprofor i on je njima predan, živ i zdrav ( iz Bijeljine bio )

  • milanU

    Hrvati se športski ponašaju u svim prigodama i sutuacijam. To se zove HRVATSKA ULJUDBA!