Pogledajte što Hrvatskom narodu znači akcija Oluja!

    9

    Uoči proslave 5. kolovoza, ekipe Ministarstva branitelja i Ministarstva obrane Republike Hrvatske pitale su Hrvate i Hrvatice što za njih znači akcija koja nam je ’95 vratila slobodu i okupirani teritorij

    Sloboda, ponos, podsjeća me na novi život. “Tim riječima opisali su neki od hrvatskih građana što za njih predstavlja vojno-redarstvena akcija Oluja:

    stav uredništva :Za nas nije prihvatljiv bezličan i nepotreban naziv “građani i građanke” bez pridjeva hrvatski, a koji se koristi u uvodu teksta objavljenom u VL
    izvor: Večernji list/kamenjar.com

    facebook komentari

    • haha, vidi Vesne živogati klaka: Jedinstvo! Pih

      • peppermintt

        teško joj rič prilazi priko usana jelde 😛

        • Izraz lica sve kazuje 🙂

          I zbog ovih za nju ‘traumatičnih’ proslava, osvećuje se Hrvatskom narodu zlorabeći položaj ministrice, dosta je ona štete učinila.

          • peppermintt

            a dobro ona nikad nije skrivala svoje stavove to se mora priznati. Meni nije jasno kako je narod mislio da će biti drugačija ? doduše ona je na vlasti temeljem izbornih koalicija koje su najobičnija prijevara
            ne triba nikad smetnuti s uma , u Hrvatskoj u najvećem jeku agresorski srpski napadi rušenje, ubijanja a ona saziva u Zagreb intelektualce Srbije na čelu s D. Ćosićem i na tom sastanku obećava kako Hrvatska nikad neće postavljati pitanja o odgovornosti Srbije za napade na Hrvatsku.
            A politički Hrvati to lako zaborave.

            • To je istina. Nitko njoj ne brani stavove, neka ima kakve hoće, ali ja mislim da ona sa tim stavovima ne bi trebala i ne smije predstavljati i kreirati hrvatsku vanjsku politiku i još štošta..

              Jednostavno je treba skloniti s funkcija. Kako? Izborima! nemamo drugih demokratskih opcija!

              Nadam se da im je ovo zadnji mandat! Jer će saniranje štete nakon njih biti dugotrajan proces

            • peppermintt

              znam lilith na što misliš, ali što ja velim njeni stavovi nisu se promijenili ni za cent. uvik je bila za balkanski region. Nikad za naprednu Europu kojoj pripadamo i civilizacijski i povijesno.

            • Dok se ne riješimo te bande, nećemo moći naprijed! Uvijek će nas ‘tegliti u regijon’.

    • kučibaba

      Za ovoga kloniranog frika “budite pametni ” a to mu je samo jedan od bezbroj nickova
      već dulje vrijeme zlorabite naše povjerenje i ostavljate nesuvisle komentare, a time i sramotite sebe i okružje iz kojeg dolazite.
      vaša IP adresa 5.43.66.153 Telemach Sarajevo, Zenica bit će trajno banirana i prijavljena nadležnim organima.
      naše strpljenje ste odavno potrošili.

      • Bravo šefe, primjetio sam rukopis tog lika već duže vrijeme! Svaka čast! ‘Oslobodite’ nas napasnika! Hvala u ime svih korektnih čitatelja i komentator!