Pogledajte web premijeru spota singla grupe Zoster ‘Brod koji tone’

0

Grupa Zoster, koja se nedavno predstavila singlom „Gavrilo“, donosi svoj drugi singl kojim najavljuju svoj novi, četvrti po redu nosač zvuka pod nazivom „Srce uzavrelo“.

Pjesma čiju glazbu i tekst potpisuje frontmen Mario Knezović, dok su u aranžiranju sudjelovali svi članovi benda, zove se „Brod koji tone“.

Video spot sniman je u tajnom skrovištu grupe Zoster pod redateljskom palicom Nikole Galića, basiste grupe Zoster. Na setu mu je pomogao snimatelj Toni Kvesić.

Zanimljive glumačke uloge u novom videu preuzeli su prijatelji grupe Zoster; Aleta Rajič, Isabelle Randolph, Miki Olabarri Powell, Irena Knezović i Tanis Corić.

”Video smo snimali u opuštenoj atmosferi i ambijentu našeg tajnog skrovišta. Mislim da smo na pravi način uspjeli vizualizirati naš drugi singl kojim ujedno najavljujemo i naš novi album „Srce uzavrelo“, čiji izlazak planiramo sredinom 11. mjeseca ove godine… Ostaje za vidjeti kako će publika prihvatiti novi video i pjesmu”, izjavio je Mario Knezović o snimanju video spota.

Inače, novi album “Srce uzavrelo” sniman je u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru, miksan i masteriziran u Studiju Bauer u Ludwigsburgu, a produkciju je radio Edin Zubčević za izdavačku kuću Gramofon iz Sarajeva.

Zoster je svoj glazbeni status počeo graditi još 2000. godine, a današnju postavu benda čine Mario Knezović (vokal), Atilla Aksoj (gitare), Adis Sirbubalo (klavijature i harmonika), Nikola Galić (bas) i Goran Rebac (bubnjevi). (bljesak.info)

facebook komentari