Pokušaj atentata na srbijanskog premijera Vučića?

5

Vozilo sa sanducima oružja pronađeno je u blizini kuće srpskog premijera Aleksandra Vučića.

Ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je premijer Vučić prebačen na sigurnu lokaciju.

U blizini kuće srpskog premijera Aleksandra Vučića policija je pronašla automobil u kojem su se nalazili sanduci s oružjem.

Srpski ministra unutarnjih poslova Nebojša Stefanović u izjavi za medije rekao je da je Vučić s obitelji prebačen na sigurnu lokaciju.

Dodaje kako je pronađeno oružje moglo napraviti veliku štetu. Između ostalog, tu je bilo i oružje za uništavanje blindiranih automobila poput onih u kojima se prevoze štićene osobe.

Stefanović napominje kako je vrlo zabrinut za premijera, opisavši da je način djelovanja atentatora takav da se na određeno mjesto ostavi oružje, a oni ga preuzmu, izvrše atentat i odu s mjesta događaja.

Blindirani utomobil s oružjem bio je parkiran u šumi u Jajincima, nedaleko od kuće u kojoj živi premijer Vučić. U sanducima su pronađene bombe, zolje i municija. U tijeku je očevid uz brojne policijske snage.

Kurir piše kako je iza 16 sati na uglu Bulevara oslobođenja i Ulice Jakova Galuša pronađena jedna zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, 4-5 metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

Oružje je pronađeno u blindiranom automobilu u šumi, 15 metara prije skretanja za obiteljsku  kuću oca premijera u kojoj Vučić često boravi.

Vučić je neposredno nakon što je ova vijest odjeknula u medijima za Kurir kazao kako se tek treba čuti s nadležnim tijelima oko ovog događaja.

Po nalogu tužiteljstva naređeno je da se uzme DNK sa zolje i ručnih bombi koje su pronađene, prenose mediji.

facebook komentari

 • EMINƎM

  I vučku prepilali šaraf 😈 zločasti rvatiU.

 • Sidland

  Tomića treba uhapsiti on je posljednji bio u Beogradu od sumnjivih tipova ogavnog mirisa.

 • Agromentum

  Moguće da je i sam inscenirao, a ako ne nek’ pitaju radikale.

 • Agramer 369

  Tipična srpsko-bizantska inscenacija atentata na samoga sebe, za unutarnje i vanjsko-političke potrebe režima u beogradskom pašaluku. Vidjet ćemo, hoće li biti pronađeni i “počinitelji pokušaja atentata” i tko su oni !?

  • Tyrex Rex

   Nači će ih kao i počinitelje crtače svastike na Poljudu. Da se nije pizdousti Vučić oteo kontroli.Nebh se čudio da iza svega stoji Nikolić.