Političke optužnice protiv časnika HV-a i HVO-a u BiH izravno optužuju RH

10

Zbog nezadovoljstva sadržajem i reakcijom politike, 100% za Hrvatsku uputilo je priopćenje o novim optužnicama tužiteljstva BiH.

[ad id=”93788″]

U zadnje vrijeme tužiteljstvo Bosne i Hercegovine podiže optužnice s političkom konotacijom protiv generala HV-a i HVO-a te protiv časnika nižih razina. Sadržaj optužnica izravno optužuje Republiku Hrvatsku za udruženi zločinački poduhvat i agresiju na BiH. Takvim optužnicama iskrivljuju se povijesne činjenice te se Domovinski rat stavlja u neprihvatljivi kontekst, stoji u priopćenju koje potpisuje Dražimir Jukić, predsjednik ZUV HGP-a.

U interesu zaštite digniteta Domovinskoga rata te zaštite branitelja protiv kojih su podignute optužnice očekujemo aktivno političko djelovanje naših političkih predstavnika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Dosadašnji pasivni odnos naših političkih predstavnika iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine prema ovim problemima dodatno je olakšao daljnji progon branitelja i rušenje digniteta Domovinskog rata. Pasivan pristup nije u interesu zaštite nacionalnih hrvatskog naroda u BiH, kažu u 100% za Hrvatsku.

Stoga ovim putem mi hrvatski branitelji iznosimo svoje razočarenje pasivnošću političara te očekujemo brzo i aktivno uključivanje u rješavanje problema podignutih optužnica i zaštitu digniteta Domovinskog rata, stoji u priopćenju.

facebook komentari

 • Bosna

  borba za ,,zlocin osumnicene,, iz vlastitih redova nije poziv na katarzu i odstetu zrtvi to jest Bosanskoj naciji vec zastita zlocina..posto nema dogovora neka Hag donese pravdu i istinu koju je sam Hag objelodanio i objasnio svijetu kao pojam udruzenih zlocinaca

 • NadaKelava

  Dali mi netko moze prevest ovaj komentar od @Bosna?! Covjek naprosto posvadjan sa svim pravilima bilo kojeg jezika. Ja uistinu nemogu dokucit smisao izjave.

  • EMINƎM

   vidi se da nije alkohol za bosansku naciju, i onako sjeBAn mozak digne mu alkohol u zrak

   • NadaKelava

    …ili je to upravo posljedica apstinencije od alkohola. Mozda je BOSNA haram

    • EMINƎM

     BA.ŠKA u Bosni više se ne osjeti 😉

  • Agromentum

   Ne može se kod njega govoriti o smislu izjava ili pisanja nego samo o namjeri.

  • Hlivno

   da to slucajno nije Hlivno ili bosnjacki Glamoc? imas na google translater prevod na Bosanski, i sam sam ga koristio nedavno kada sam morao prevoditi one cudne nazive mjeseci na Bosanski 🙂

  • Hlivno

   samo samo stavi sama sebi ,,like,, to je vrhunac tvoga inteigenta 🙂 prirodno stanje tebe

   • Agromentum

    To se svakom može dogoditi. Ali se ne događa svakom da piše s više nikova. Za takve se može reći da su stvarno u nekom ne-prirodnom stanju.

    • Hlivno

     nedaj se prijatelju iz Bosanskog mora Neum (po slici zakljucak)..volis i balade Bosanske ili Americke? aaaaaa volis ti volis muziku koja dusu smiriva a ko nevoli :)..nick meni neznaci nista vec trenutno stanje raspolozenja i misao, misao i njena sustina su bitni