Pratite nas

Vijesti

Ponos Zorana Milanovića

Objavljeno

na

Ovih pola puta se ne stidim nego sam ponosan. Nema ni jednog odstupanja kad su u pitanju društvene vrijednosti. Kad su u pitanju financije i netko kaže obećano ja kazem rečeno. Čekam da mi kažu gdje odstupamo? Važan dio Plana 21 bilo je uvođenje reda i teško će biti kritizirati takve mjere.  Otvoreno kažem da je naš zadatak da provedemo plan i borimo se za ljude. Ometat će nas legalnim putevima no ja u tome ne vidim ekstremizam ali vidim prijetvornost – rekao je aktualni premijer, za koga su neki naivno vjerovali kako bi mogao ponuditi, pa čak i dati, ostavku, što je, naravno, van svake pameti. U Hrvatskoj političari odlaze tek kad nemaju izbora, sjetimo se Ive Sanadera, koga nas je Europa morala osloboditi, točnije, Angela Merkel, na opći užas njegove medijske klike u Jutarnjem listu.

Okupilo se ove predblagdanske subote veselo društvo na Iblerovom trgu kako bi demokratski raspravilo o bivšoj Račanovoj glasnogovornici, imenjakinji Aleksandra Stankovića, Aleksandri Kolarić, demokratski joj nisu dali govoriti, nego su sve prepustili stranačkoj mašineriji, a znate i sami kako funkcionira stranačka mašinerija u Hrvatskoj. Članovi partije, predvođeni sekretarom, okupili su se ne bi li proslavili Božić prije Božića, nakon što su ga već proslavili s bivšim članom partije, Ivom Josipovićem te kako bi na koncu pokazali epohalne rezultate hrvatskim građanima nakon dvije godine haračenja Hrvatskom.

Milanović je, naravno, ponosan na sve ono što su drugovi napravili, uveli su financijski red u Hrvatsku i to tako da se FINA ponaša kao Jesse James, naime, hrvatski građani, kad nemaju, a nemaju sve češće, plijen su mnogih ovrha dok se tajkunima, poput Nine Pavića, dugovi prelamaju, i to kroz predstečajne nagodbe. Inače, uredni Nino Pavić duguje preko 600 000 milijuna kuna, umjesto ovrhovoditelja s tajkunom pregovara Linić. Doista, Linić ima razloga biti ponosan, njegov šef također.

Peradarska koalicija uvodi red u braniteljsku populaciju, Fred Matić, koji je sam sebe ocijenio peticom, pronašao je čak 55 lažna branitelja među 500 000 onih koji su na ovaj ili onaj način branili Hrvatsku, među njima niti jednog lažnog invalida, pa ni samog sebe. S druge strane savršeno s braniteljima se slaže šef Milanović, što smo vidjeli prošli mjesec u Vukovaru kada je u koloni zbrisao iz herojskog grada na Dunavu uplašivši se lampiona koji su njemu i njegovim suborcima bili nepremostiva prepreka na putu do Memorijalnog groblja, baš kao što mu je u Domovinskom ratu nepremostiva prepreka na putu do bojišta bila birtija u Tkalčićevoj ulici. Neke stvari nikad se ne mijenjaju.

Naposljetku, a poslije samo dvije godine pustošenja Hrvatskom i 360 000 nezaposlenih, ponosni premijer ima razloga za zadovoljstvo s obzirom da je uvjerljivo prošao referendum o braku protiv koga je ustalo sve napredno i slobodnomisleće u Hrvatskoj, uključujući i predsjednike države, Sabora te Vlade, ne zaboravimo medije. Razlog za ponos aktualnom lideru Hrvatske su i ustavne promjene koje su doživjele fijasko a što bi crna ruka partije, Josip Perković, mogla platiti izletom u Njemačku i to na duže vrijeme. I da, ne zaboravimo, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara mogao bi dati novi poticaj Milanovićevom ponosu, priprema se referendum o ćirilici zbog kojeg predstavnicima partije i satelitima te partije ide pjena na usta, pa čak i na oči.

tinolovka

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati