POSLJEDNJI UDARAC BRANITELJIMA! Odvjetnik upozorio: ‘Otkrio sam monstruozan scenarij za njihovo uništenje’

0

Osporavanje dokazne snage potvrda izdanih na temelju Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji je na snazi.

braniteljiČlanovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara u nevjerici su s nama podijelili najnoviju informaciju po kojoj se hrvatskim braniteljima ne piše dobro. O monstruoznom scenariju kojim bi u potpunosti degradirali hrvatske ratnike doznali su od uglednog zagrebačkog odvjetnika koji se u predmetima zastupanja hrvatskih branitelja suočio s mučkim podvalama koje se slobodno mogu nazvati “pravnom olujom” kojom bi s lakoćom “pomeli” naše heroje.

Po riječima odvjetnika koji zastupa branitelje, sve potvrde izdane po Zakonu o pravima hrvatskih branitelja imaju se smatrati nevažećim!

– Ukoliko vodite bilo kakav spor u kojemu prilažete potvrde po Zakonu o pravima hrvatskih branitelja, dokazna snaga dokumenata neće se uvažavati bez obzira na njihovu vjerodostojnost!
Ovakvim slijedom vladajući sutra mogu poništiti sva rješenja izdana po ovom zakonu i krenuti u novo pisanje povijesti. Unutar različitih upravnih struktura leži vjerojatno na desetke sličnih podmuklih mina koje su tempirane za razdoblje koje je pred nama. Vjerojatno nigdje u svijetu nema ovako grubog primjera nasrtaja vlasti na osobe koje su izborile samostalnost države – zaključuju članovi SOHV-a i dodaju:

– Opsjenari mentalnog komunizma potiho su pripremili totalni udar na hrvatske branitelje iz Domovinskog rata. Mentalni komunisti su shvatili da su hrvatski branitelji jedina prepreka u konačnom rušenju temelja hrvatske državnosti. Pacificirali su seljake, radnike, učitelje, profesore, studente, radnike, blokirane, ovršene, novinare, većinu intelektualaca… Zadnja prepreka su branitelji – stoga su ideolozi razvaline podlo udarili na Vukovar ali su zahvaljujući domoljubnoj osviještenosti naroda, barem za sada, prisiljeni zastati. Prosvjedi u Savskoj stavili su im do znanja da su udarili na skupinu koja neće lako popustiti.
Skrivečki, mučki, onako kako znaju samo pseudodemokratski obmanjivači, jednim mišljenjem Visokog upravnog suda Hrvatske, sada je pripremljen scenario totalne degradacije braniteljske populacije – kazuju članovi SOHV-a uz predočenje dokaza o negiranju potvrda opravima hrvatskih branitelja:

REPUBLIKA HRVATSKA

Broj: 6 Su-470/2014-4

ZAKLJUČAK O PRAVNOM SHVAĆANJU SA SJEDNICE

MIROVINSKO – INVALIDSKO – ZDRAVSTVENOG ODJELA

1. Osporavanje dokazne snage potvrda izdanih na temelju Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji („Narodne novine“, broj: 174/04., 92/05., 2/07., 107/07., 65/09., 137/09. i 146/10. – odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske)

Z A K LJ U Č A K

U predmetima u kojima je mjerodavan Zakon o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji („Narodne novine“, broj: 174/04., 92/05., 2/07., 107/07., 65/09., 137/09. i 146/10. – odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske) odstupa se od dosadašnje prakse prema kojoj se potvrde o statusu hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata imaju smatrati važećim sve dok se ne stave izvan snage u zakonom propisanom postupku.

PREDSJEDNICA ODJELA

Mr. sc. Inga Vezmar Barlek

Dnevno.hr

facebook komentari