Pratite nas

Komentar

POTPORA ŽELJKU GLASNOVIĆU: ‘On je još jedini na nogama u ringu za naša prava!’

Objavljeno

na

“Sve ove godine nije se povukao u hladovinu na rezervne položaje i pravio kalkulacije što će dobiti a što izgubiti, nego je jedan od rijetkih koji je još ostao na nogama u ringu borbe za naša prava i prava Hrvatskog naroda u BiH. Ne treba o njemu previše pričati…”, kaže se u pismu potpore.

[ad id=”68099″]

Brigadir Pero Barbarić Pepi, ratni zapovjednik PPN Gavran 2 i predsjednik Hrvatskog saveza HKDU- HRAST otvorenim je pismom podršku dao generalu Željku Glasnoviću:

“Dragi naši branitelji , 8.studenog 2015 god. su parlamentarni izbori u RH. Jedan od nas se nalazi na listi Domoljubne koalicije u XI izbornoj jedinici pod rednim brojem 8. To je naš general i ratni zapovjednik Željko Glasinović. Ratnik koji je bio sa nama i uz nas u Domovinskom ratu kad nam je bilo naj teže i naj potrebnije. Sve ove godine nije se povukao u hladovinu na rezervne položaje i pravio kalkulacije što će dobiti a što izgubiti, nego je jedan od rijetkih koji je još ostao na nogama u ringu borbe za naša prava i prava Hrvatskog naroda u BiH. Ne treba o njemu previše pričati svi znamo da je častan,hrabar i odvažan i da zavrjeđuje naše povjerenje i poštovanje.

Možda ne podržavate stranke na čijoj se listi nalazi naš general. Možda će te spravom prigovoriti i reći kakva je to lista domoljubne koalicije kad se tek na osmom mjestu nalazi naš general a trebao bi po svemu sudeći na prvom, i da se želi samo iskoristiti njegova reputacija jer ne može proći na osmom mjestu…. Možda su svi ovi prigovori i sumnje opravdane ,obzirom koliko smo puta do sad bili prevareni i razočarani od takozvanih desnih stranaka u našim pravima i očekivanjima. Unatoč svim tim sumnjama i dvojbama, naš ratni zapovjednik nas je pozvao da mu damo potporu i treba mu naš glas da uđe u hrvatski sabor da nas može autentično zastupati i budimo sigurni da nitko bolje od njega neće raditi. Zato nemojmo 8. Studenog ostati kući zamotani u depresiji i razočaranju, nego iz ljubavi i poštovanja prema našem ratnom suborcu dajmo preferencijalni glas generalu Željku Glasinoviću i zaokružimo redni broj 8. Na listi Domoljubne koalicije.

P.S Posebno apeliram na članove biračkih odbora, da budu odgovorni i savjesni da ne dopuste izborni inžinjering nakon što se zatvore biračka mjest i preferencije našeg generala usmjere na druge kandidate. Hrvatski interesi se prvenstveno brane na biračkim mjestima tako što se neće dopustiti da prođu oni kandidati koji nemaju istinsku potporu birača”.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Komentar

Velimir Bujanec: Čestitamo AfD-u na povijesnom uspjehu!

Objavljeno

na

Objavio

NJEMAČKA NIJEMCIMA!

Čestitamo AfD-u na povijesnom uspjehu!

6 milijuna birača na izborima za Savezni parlament dalo je glas Alternativi za Njemačku, a među njima i mnogo Hrvata koji žive u toj velikoj i prijateljskoj zemlji.

Njemačka je napokon krenula pravim putem – 14 posto za AfD je samo početak, ali i dobar putokaz za Hrvatsku.

VIDEO (AfD TV): TVOJA ZEMLJA. TVOJA DOMOVINA. VRATI JE NATRAG!

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

STEVO CULEJ: NEKA VIDE DA NAS IMA!

Objavljeno

na

Objavio

Sve prijatelje i ratnike pozivam da lajkom potvrde svoju spremnost kao toga dana. Neka vide da nas ima. Napisao je Stevo Culej uz fotografiju Specijalne policije na Velebitu.

Prisjetimo se kako je bilo tri zime provesti na toj bajkovitoj planini našim specijalcima, nije lako ni ispričati…

U Domovinskom ratu najviše vremena na Velebitu provela je upravo specijalna policija.

facebook komentari

Nastavi čitati