Potpredsjednik FBiH ‘nasukao’ službenog Audija na metalne stubove?

3

Potpredsjednik Federacije BiH Svetozar Pudarić jučer je u 16:10 sati u središtu Velike Kladuše vozeći velikom brzinom razbio službeni Audi, navodi ‘Dnevni avaz‘.

Prema izjavama svjedoka koji su “Avazu” poslali fotografiju Pudarić je vozio iz smjera Graničnog prijelaza Maljevac gdje je iz Hrvatske ušao u našu zemlju da bi kod stare autobuske stanice, zbog neprilagođene brzine, naletio na nogostup i auto bukvalno ‘nabio’ na metalne stubove.

Zanimljivo je da je potpredsjednik Federacije jurio u svome automobilu sa upaljenim rotacijama. Na Audiju je načinjena velika materijalna šteta. Potpredsjednik Federacije odmah je po izlasku iz slupanog auta uzeo mobitel i najvjerojatnije zvao pomoć.

“Mi smo se čudili kako ga nigdje nije policija zaustavila zbog vratolomne vožnje, ali nismo znali o kome je riječ”, kazali su vozači ‘Dnevnom avazu‘, koji su vozili iza Svetozara Pudarića.

audi-pudaric-nezgoda

audi-pudaric-nezgoda2

audi-pudaric-nezgoda3

facebook komentari

 • B.Polje

  Kupit ce narod drugo auto, netreba se sekirati, pa ce se opet moći sa rotacijama vozikati diljem napaćene i siromašne zemlje…

  • tvigi

   Samo da nam Pudja u Neretvu ne sleti

   • peppermintt

    je , bilo bi mi ža Neretve …