Potpredsjednik SAD-a Mike Pence najavio da će prisustvovati “Hodu za život” prisiljavajući medije da pokriju događaj

8

Povijesna najava dogodila se jučer, kada je najavljeno da će potpredsjednik SAD-a  Mike Pence prisustvovati i govori u povorci “Hod za život” najavljenim za danas.

Ovo je prvi put da će neki aktivni potpredsjednik SAD-a prisustvovati povorci “Hod za život”

Nakon kontroverznog i vrlo medijski pokrivenog “pro-abortus marša” u Washingtonu dan nakon inauguracije, mnogi pro-life zagovornici su izrazili zabrinutost da će mediji dati vrlo malo prostora povorci “hod za život” u usporedbi sa “pro-abortus maršom”.

Stvari su se počele mjenjati nakon što je Donald Trump dao intervju ABC u kojem je Trump prozvao medije da samo pokrivaju pro-abortus marš, a ignoriraju hod za život.

Novinar ABC-a upitao je Trumpa da li je mogao čuti glasove sa ženskog marša u Washingtonu.

”Nisam ih mogao čuti, gužve su prevelike. Imati će te i veliku gužvu u petak, gdje će doći pro-life aktivisti. Koliko veliki ne znam, neki kažu najveći ali novinari to ne pokrivaju.” – isaknuo je Trump

Kamenjar.com

facebook komentari

 • Sivooki

  One man makes difference.

  • Plavac Plavi

   Nego, nema više u stupcu desno najnovijih komentara, a to je bilo izvrsno! Zašto su maknuti?

   • Sivooki

    Nažalost, ne znam. Mora biti da ima veze s pojavljivanjem slika (znaš da je kod mene i kod nekih drugih bilo problema…), što će reći da je uredništvo portala nešto mijenjalo s operativni sustav…? Ja sam samo mali administratorić.

    • Saga

     Kako je sve u Lijepoj našoj “preko veze”, ti lijepo prenesi gospodinu Kraljeviću neka nam to vrati natrag jer tebe će prije poslušati nego nas. 😉

     • Sivooki

      ;>>>>>>>)))

     • Saga

      Ne kužim ti ja ovaj slikovni izričaj osim: XD, ;), :)…
      Tako da mogu samo pretpostaviti što bi ovaj izričaj mogao značiti… 😉

 • Plavac Plavi

  Sve bolje i bolje!! Bravo Trump!!

 • Hrvatima treba jedan Trump. Ja ga zovem KRAMP a poznato je da se sve tvrde, teške zemlje i putevi KRAMPOM krče i razbijaju.
  Pok. Fra. Silvije Grubišić (Bobanova Draga 1909 – Chicago 1985) je dao javnu izjavu za novinu “Danica” koju su izdavali hrvatski Franjevci u Chicagu, za DESETORKU, hrvatske uhapšenike u njujorškom procesu 1981: “S ISTINOM NA ČISTAC”. 45etog predsjednika Amerike Donalda Trumpa desetljećima prešućivana ISTINA dolazi na svijetlo dana, pa uz ovu američku istinu, nadati se je da će uskoro doći i NAŠA HRVATSKA ISTINA.

  Nikad prije viđena slika hrvatskog Viteza generala Ranka, rafajela Boban.
  http://otporas.com/nikad-prije-vide…ala-ranka-bobana/