Pravnim smicalicama pokušava se sakriti Josipovićeva dokumentacija!

7

Milanović i Josipović nastavljaju sa zaplotnjačkim igrama. Predsjednik SDP-ove vlade – koja u tri godine mandata zbog sporosti i nesposobnosti gotovo ništa nije povukla iz EU fondova, koja nije provela ni ‘r’ od reformi – zaprepašćujuće brzo odlučio je preseliti Ured Predsjednice u Visoku ulicu.

Uzbuna u partiji

Zašto Milanović to radi – i to prije inauguracije predsjednice te bez njezinog znanja i zahtjeva za preseljenjem? Odgovor može biti samo – strah. I on i Josipović ovim igrokazom žele izbjeći predaju arhive Ureda Predsjednika Kolindi Grabar-Kitarović. Boje se da se javnosti ne otkrije kakve je sve manevre iza kulisa vodio partijski državni vrh, a prije njih i Stjepan Mesić.

Ista je to interesna mreža… Slučaj ima dosta dodirnih točaka s famoznim Lex Perković.

Mesićevo ‘dilanje’ dokumentima

O pokušaju da se izbjegne predaja arhive, ali i o tome kako se prije baratalo predsjedničkom dokumentacijom, za sinoćnji Dnevnik HTV-a govorio je i predsjednik saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost prof. dr. Miroslav Tuđman:

Mesić je tu arhivu dijelio bez klasifikacije medijima i haškom tužiteljstvu kako bi diskreditirao prvoga hrvatskog predsjednika. A sada se pravnim smicalicama pokušava onemogućiti novoizabranu predsjednicu da dođe u posjed Josipovićeve dokumentacije.

Miroslav Tuđman

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • Agromentum

  Ova tema ne smije ni u kom slučaju završiti “pod tepihom”. SDP nema ekskluzivna prava vezana za arhiv odnosno dokumentaciju.

  • Lilith

   nema prava naravno, ali cijelo vrijeme mulja, od arhive SKH pa do današnje predsjedničke.. samo muljaže čine i ‘hrestomatiju’ dijele

   • Agromentum

    Greška je napravljena što je njima uopće dano nešto na uvid. Al’ eto, yebiga, kao demokracija pa se mora…

    • Lilith

     Partijsku dokumentaciju su naslijedili kao pravni slijednici, a dopala ih šaka i Tuđmanova arhiva koju nesebično krčme…