Pravo je predsjednice RH razgovarati sa svima koji su dobili saborski mandat

1

‘Pravo je predsjednice Republike razgovarati sa svima koji su dobili saborski mandat’, izjavili su u nedjelju Iz Ureda predsjednice Republike, Kolinde Grabar Kitarović, vezano za komentar Stipe Petrine iz Mosta, a kojeg su prenijeli mediji, o kratkom razgovoru predsjednice sa čelnikom Mosta, Božom Petrovim, u četvrtak na Pantovčaku.

[ad id=”93788″]

Stipe Petrina na svome je Facebooku, uz ostalo, objavio kako je zamolba predsjednice Republike da nakon konzultacija s izaslanstvom Mosta o mandataru, u četvrtak na Pantovčaku, nasamo razgovara sa čelnikom Božom Petrovim – “sramotno ponašanje predsjednice”.

Glasnogovornik Ureda predsjednice Luka Đurić u izjavi Hini istaknuo je da je “pravo je Predsjednice Republike razgovarati sa svima koji su dobili mandat Hrvatskom saboru”.

 “Na izravan upit predsjednice Republike izaslanstvu Mosta nitko, pa ni g. Petrina, nisu imali ništa protiv razgovora nasamo Predsjednice s predsjednikom Mosta g. Petrovom”, dodao je glasnogovornik Đurić.

 I glasnogovornik Mosta, Nikola Grmoja, izjavio je danas Hini kako u tom potezu predsjednice Republike, Grabar-Kitarović, ne vidi nikakav pritisak.

facebook komentari

  • kršni

    Najprije nema ništa protiv! A onda paljba! Što se odmah nije svrstao uz SDP ako je protiv koaliranja s HDZ-om? Dvostruki kriteriji su u Hrvatskoj postali pravilo a ne izuzetak. Jadni mi svi s takvim, tobože, čistih ljudi, ali koji imaju svoje mišljenje koje treba onda slijediti! Jel pošao pod kapu Mosta? je. Jel znao da su različitih svjetonazora? Je.