Predsjednik FBiH Živko Budimir u Južnoj Koreji govorio o neravnopravnosti bh Hrvata

  8

  Predsjednik Federacije BiH Živko Budimir ovih dana boravi u Seulu, glavnom gradu Južne Koreje, kao sudionik Svjetskog samita na temu mira, sigurnosti i ljudskog razvoja, u organizaciji Universal Peace Federation-a.

  budimirDanas se kako piše portal dnevno.ba, kao jedan od ključnih govornika, Živko obratio uvaženom skupu, istaknuvši u svom govoru neravnopravnost naroda u Bosni i Hercegovini, posebice na područjima gdje su manjina, kao i veliki postotak nezaposlenosti i siromaštva.

  Na koncu je uputio poziv da se hrabro ustane i osudi licemjerje, nepravda i zlo, bez obzira tko iza njih stoji, ističe dnevno.ba.

  Na osnovu čega je Živko ključan govornik i koga je prozvao ostalo je nedorečeno!?

   

  facebook komentari

  • peppermintt

   Molim ispravka u naslov reče se pravilno- NELEGALNI predsjednik FBIH Živfkec…

   Fala

   • Slažem se! I dobro su kazali, a volio bih se informirati po čemu to je žifko ‘ključan’ govornik i kakvog značaja sve ovo ima za BiH!? Živko bulazni o nekakvoj neravnopravnosti, a čiji je uzrok i posljedica upravo on i ekipa tzv platforme

    • peppermintt

     o čem god govori nije bitno jer je nelegalan i nelegitiman. Tu bi doista tribala bit točka.
     Ali eto mic po mic privede on i njegova platforma mandat kraju i nadaju se još jednom. Što i ne bi tribalo čudit, jer kako su instalirani onda tako će i sutra bit.

     • mic po mic, samo nered oko njih.. a ono što ja mislim da ovaj put Budimir računa na bošnjačke glasove, sumnjivo mi je što je se Kukić povukao, a Željkec ima skroz jadnog kandidata.. imam osjećaj da ovog puta guraju Budimira! Čovjeka s manje od jedan posto potpore u hrvatskom korpusu

      • peppermintt

       je gurat će, samo ne mislim kak će proć. Ovaj put bude Čovke i HDZ uvjerljivo odnio glasove.

      • Ma ne mogu Draganu pera obit ovog puta!

      • eh..

       Draganče ne može do Čačka a vid Živka?

      • Stigao čak do Koreje! 🙂 Svaka mu čast, samo ne znam što je dole radio? Živio Živfko, ajmo svi . živ živ..