Preminuo hrvatski branitelj, maloljetni dragovoljac Darko Pajičić

7

Darko Pajičić, vukovarski branitelj i logoraš srpskih logora podlegao je ozljedama nanesenim od strane janjičara Ostoje Rankovića!

GAOS prenosi izjavu jednoga člana “vukovarskoga stožera”:

Tužnim srcem obavještavamo cjelokupnu hrvatsku javnost da je danas u 4:00 h preminuo hrvatski branitelj, maloljetni dragovoljac Darko Pajičić.

Prema neslužbenim informacijama preminuo je uslijed komplikacija koje su nastale nakon posljedice oštećenja mozga prouzročene nakon fizičkog nasrtaja policijskog službenika kada je Darko pokusao skinuti protuustavno postavljenu dvojezičnu ploču na PP Vukovar. Nakon provedene obdukcije javnost ce biti upoznata sa svim detaljima.

Posljednji ispraćaj našeg Darka biti ce u ponedjeljak, 23.studenog 2015.g u 14:00 h na Memorijalnom groblju u Vukovaru.

Vječna mu hvala i slava.

Počivao u miru Božjem!


Na facebooku je ovu tužnu vijest komentirao Velimir Bujanec:

UMRO JE DARKO PAIČIĆ! Ostoja Rankoviću osjećaš li se krivim?!

vbNoćas je u vukovarskoj bolnici preminuo branitelj Vukovara i dragovoljac Domovinskog rata – Darko Paičić. Umro je od posljedica brutalnog napada Ostojinog milicajca Saše Sabadoša, u prosincu 2013. Zloglasni Ostoja tada je rekao: “Kriva je rakija!” Baš me zanima što će sada reći?! Spava li mirno? Hoće li odgovarati? Hoće li se barem ispričati obitelji? Što će reći DORH? Zašto ubojice već nisu u Remetincu?!

Darko je branio naš Vukovar. Branio ga je od ćirilice 1991.  kao ratnik, ali i 2013. godine kao član Stožera za obranu hrvatskog Vukovara… Kada je skidao ploču s agresorskim simbolom – skinuli su mu pola glave. Znamo dobro po čijoj naredbi… Nisu ga uspjeli ubiti ’91. pa su to učinili sada!

Posljednji ispraćaj ljudine Darka biti će u Vukovaru – u ponedjeljak, 23. studenog 2015. u 14:00 sati. Obitelji Paičić, dragim prijateljima, suborcima, Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara i šogoru Ivanu – izražavam najiskreniju sućut.

HRVATSKI VITEZ DARKO PAIČIĆ – S NAMA JE!

facebook komentari

 • Lilith

  Počivao u miru Božjem! HRVATSKI VITEZ DARKO PAJIČIĆ – S NAMA JE!

 • Ogledalce :))

  ;((

 • gastarbeiter

  Bog ti dao duši lako,počivaj u miru.
  One,koji su krivi za tvoju smrt,neka stigne pravedna kazna.

 • vdanan

  Pokoj mu duši. A ubojicama ne će biti mira ni spokoja. Samo gorka kazna.

 • Sivooki

  TKO JE ZA OVO ODGOVARAO?!?
  TKO ĆE ZA OVO ODGOVARATI?!?

  • kostresh

   bu to M.O.S.T. popravil. vec kakaju ispod ka i uvik, podmost…

 • kršni

  HDZ izglasao, ali nije postavio!