Prof. dr. Davor Pavuna – „Tko ne vjeruje neka se strpi i pričeka Milost smrti, a tko ima Dar Vjere njemu/njoj dokaz ni ne treba !!!

  0

  Upitan da prokomentira za portal glasbrotnja.net najnovije senzacionalne tvrdnje nekih znanstvenih krugova  Znanstveno otkriće tisućljeća – Zapisi o Bogu i njegovim djelima u nama?

  Davor nam je dao odgovor u svom prepoznatljivom  i šaljivom stilu.

  „Trenutno sam u Moskvi i sa brojnim kolegama i ruskim akademicima predajem o zadnjim uvidima o visokotemperaturnoj supravodljivosti i o magnetizmu.

  Vijest nas je sve skupa  zabavila i nasmijala.

  Ozbiljnim vjerniku koji je primio (ne-materijalni transcedentalni uvid, Dar Vjere) Boga ne treba dokazivati jer ne spada u ‘mjerljive entitete“

  Ako nekome  ovo otkriće podari  vjeru utoliko bolje, al svi tzv. nevjernici će iskustveno spoznati Istinu najjasnije i nedvojbeno u trenu tzv. fizičke smrti, a to je jedva za oko  cc.100godina, za svakoga, potpuno zanemarivo na skali Zemlje, Svemira i Života, čak i po titoslavskim i resukcionistčkim, materijalističkim (neosvjestenim) ‘znanstvenicima

  Radi  se o bombastičnoj znanstvenoj „tvrdnji“ koju će vrijeme osporiti ili verificirati.

  Ali to nije esencija. Nije ni toliko važno jer; tko ne vjeruje neka se strpi i pričeka Milost smrti, a tko ima Dar Vjere njemu/njoj dokaz ni ne treba.

   

  Vaš brat u Kristu

  Davor Pavuna

  glasbrotnja.net

  facebook komentari