Proslava Međunarodnog dana obitelji

0
Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac i Župa bl. Ivana Merza, Špansko, Zagreb po četvrti put organiziraju obilježavanje Međunarodnog dana obitelji i Dana župe, u subotu 10. svibnja 2014. na Trgu 101. brigade u naselju Špansko – Oranice, s početkom u 12 sati.
Autor: Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac Photo: Udruga za promicanje obiteljskih vrijednosti – Blaženi Alojzije Stepinac petak, 09. svibnja 2014. u 16:55
dan_fem

Predviđen je bogat program zabavnih i rekreativnih aktivnosti (u privitku), brojne igre za djecu i cijelu obitelj, kao i besplatan obiteljski ručak za više od tisuću građana.

Kako je cilj Međunarodnog dana obitelji potaknuti djelovanje svih nadležnih subjekata u korist obitelji, pružiti podršku uvažavanju obiteljskog života, tradicija i običaja i pokazati solidarnost u potrazi i rješenjima za boljim standardima i kvaliteti života obitelji, molimo Vas da medijski popratite ovo događanje.

Manifestacija ima humanitarni karakter te će članovi udruge tijekom cjelodnevnog programa prikupljati donacije kao pomoć obiteljima u potrebi s područja gradske četvrti.

facebook komentari