Prostitutku u Srbiji moguće dobiti i za četiri eura

  6

  Na novosadskim ulicama ima više od 300 prostitutki, koje usluge naplaćuju od četiri do maksimum 30 eura, što ovisi od životne dobi mušterije.

  prostitutke-novi-sadMlađim mušterijama seksualna usluga naplaćuje se po višoj tarifi, a starijim po nižoj, dok se specijalne želje mušterija posebno naplaćuju, piše današnji novosadski Dnevnik.

  Prodavačice ljubavi najvidljivije su kod novosadske Kaćke petlje, a pod budnim okom makroa usluge najčešće pružaju Romkinje, među kojima ima i maloljetnica.

  Makroi su veoma često članovi obitelji tih djevojaka i žena, koji budno paze da stvari s mušterijom ne bi krenule naopako.

  Kada je riječ o izboru lokacije mašti i iznenađenjima nema kraja, a najnovija “ordinacija” prodavačica ljubavi je autobusna stanica na novosadskom Novom groblju.

  U Novom Sadu postoji i svratište za seksualne radnice, na tajnoj lokaciji u koje dnevno dođe desetak žena, da se okupaju, operu odjeću ili sebi nešto skuhaju.

  Osim ulične, u Novom Sadu ima i takozvane visoke prostitucije, gdje djevojke i žene usluge klijentima pružaju u noćnim klubovima i elitnim hotelima.

  U Novom Sadu sve je češća i klupska prostitucija koja podrazumijeva da se djevojke za novac nude u raznim kafićima, klubovima i barovima, a da gazde od tog posla uzimaju pozamašnu proviziju.

  Ovim poslom najčešće se bave studentice, ali ima i zaposlenih žena kojima je seksualna usluga dodatni izvor prihoda.

  Kada je riječ o zakonskoj regulativi, Kazneni zakon Srbije predviđa novčanu kaznu i kaznu zatvora od pet mjeseci do pet godina za one koji podvode žene, odnosno makroe.

  Zanimljivo je da se u Srbiji prodaja tijela ne tretira kao kazneno djelo nego kao prekršaj. Tako se prodavanje ljubavi tretira kao remećenje javnog reda i mira za što je uz novčanu, propisana kazna zatvora do mjesec dana.

  SRNA

  facebook komentari

  • Alan B’Stard

   Mogu li sve tri za deset!? 😀

   • peppermintt

    a zašta će ti tri ? bit će sažalija se pa nek lišo zarade štogod aja :))))))

    • Alan B’Stard

     🙂 ma nisu puno para, a volio bih probat su’tri 🙂

  • Alan B’Stard

   Mogu li sve tri za deset!? 😀

   • peppermintt

    a zašta će ti tri ? bit će sažalija se pa nek lišo zarade štogod aja :))))))

    • Alan B’Stard

     🙂 ma nisu puno para, a volio bih probat su’tri 🙂