Puna potpora Đuri Glogoškom i prosvjedu branitelja

6

[dropcap color=”#5e5e5e” font=”0″]U[/dropcap] ovom povijesnom trenutku kada najmoćniji čovjek Republike Hrvatske predsjednik Vlade Zoran Milanović beskrupulozno napada i vrijeđa sve hrvatske branitelje vrijeđajući predsjednika Udruge stopostotnih invalida Đuru Glogoškog, Hrvatska stranka prava odlučno staje na stranu hrvatskih branitelja i još jednom daje apsolutnu potporu opravdanim zahtjevima branitelja koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja.

djuro-glogoski-190Kada se napada jedan stopostotni invalid Domovonskog rata, napadaju se svi časni branitelji. Kada se vrijeđa jedan branitelj stopostotni invalid Domovinskog rata vrijeđaju se svi časni branitelji. Kada se gazi dostojanstvo jednog stopostotnog invalida Domovinskog rata gazi se dostojanstvo svih svih časnih branitelja Domovinskog rata.

Zloupotrebljavati moć koja proizilazi iz poziciije premijera i u preizborne svrhe napadati predstavnika branitelja koji je najteži stradalnik domovinskog rata i pri tome krši „džentlmenski dogovor” dovoljno govori i pokazuje hrvatskoj javnosti koliko vrijedi riječ hrvatskog premijera.

Kada ministar Matić bez imalo srama pred predstavnicima medijia „vadi utrobu” jednom stopostotnom invalidu Domovinskog rata, onda to isto čini svim časnim braniteljima. I to na način kao da je Đuro Glogoški sitni lopov koji uzima nešto što mu ne pripada, a ne heroj domovinskog rata koji svoja prava ostvaruje temeljem Zakona o pravima branitelja iz Domovinskog rata.

Još jedanputa ponavljamo.

Hrvatska stranka prava daje punu potporu prosvjedu stopostotnih invalida, s posebnim naglaskom na potporu predsjedniku Udruge stopostotnih invalida Domovinskog rata Đuri Glogoškom u trenutnim napadima na njega.

Dajemo punu potporu njihovim zahtjevima za ostavkama ministra Matića i njegove ekipe. Pridružujemo se zahtjevima da Domovinski rat postane ustavna kategorija. Tražimo od svih državnih i jvanih službenika da poštuju ranije donešenu Deklaraciju o Domovinskom ratu.

Također pozivamo sve članove Hrvatske stranke prava da pruže maksimalnu logističku potporu braniteljima koji prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja.

Daniel Srb HSP

PRILOG Video: Ministar Predrag Matić sramotno je pred novinarima na to javno izračunao njegove mjesečne prihode.

facebook komentari

 • perokvrzica

  ništa se od toga nebi desilo da nije glumio političkog pretorijanca.
  sam si je kriv i opće ga ne žalim.

  • peppermintt

   perice teške riječi -ne žališ invalida, morti nisi tako mislio ali nije lipo čut 🙂 evo prijedlog tko god želi neka se zamijeni s njim
   najveće nakaze su perice moralni invalidi i država koja huška nas jedne na druge, a jedini cilj blaćenja Glogoškog je taj, razmisli malo o tom

   • perokvrzica

    kojeg god čovjeka sam upoznao, gluhog,slijepog, oduzetog zadnje što je htio od mene jest sažaljenje zbog toga što jest.
    to što on “bori” se za vlastita prava tako da cijelo vrijeme nateže otvoreno za hdz umjesto za svoje suborce-njegovo je pravo, ali zato mora biti spreman i snositi posljedice za svoja djela.

    ne razumijem;matića se ne treba žaliti kad glogoški pljuje po njemu, a glogoškog se treba žaliti za suprotnost??
    neću niti jednog-mogli su obadvojica poštenije odigrati, da su htjeli!

    p.s. ja nisam zaboravio sličnu priču kad je čondić bio bačen u prve redove lavovima;)

    • peppermintt

     ne stoji ti paralela -Matić je dio vlasti i itekako snosi odgovornost za propuste i nered, i zaslužuje svaku kritiku koja ima argumente.
     Glogoški to nije, nije niti političar.

     • perokvrzica

      nije niti sinčić političar pa je dobio praktički svaki 6. glas;)
      glogoški također personificira poziciju i podložan je kritici koliko i matić.
      usto, napad na intimnoj/osobnoj razini uvijek je udarac “ispod pasa” i boli svakog od nas jednako. nema iznimke od tog pravila

     • peppermintt

      hehe ko da je to što Sinke je dobio potvrda njegove vrijednosti ili programa, zna se što su protestni glasovi. ovo za osobnu razinu se slažem a to ionako znaš, ali pero matić ima stvarnu moć, glogoški pokušava posve legitimno usmjeravati i slabit oštricu.
      svega ti po vama svak bi triba šutit ka telci a u državi katastrofa.
      stvarno ne znam što su tako dobro napravili kukurikavci i josipović pa ih tako očajnički branite ? što????