Radimir Čačić: SDP je katastrofalan, HNS je mrtav, HDZ je dobar

6

SDP je katastrofalan, HNS je mrtav, HDZ je dobar, izjavio je u Novom danu N1 televizije Radimir Čačić, predsjednik Reformista koji je ušao u drugi krug izbora za varaždinskog župana. HDZ-ovog Alena Runca pobijedio je za 16 glasova te će se u drugom krugu boriti s aktualnim županom Predragom Štromarom.

On se osvrnuo na rezultate SDP-a i ljevice.

SDP-u svaka čast za Rijeku, puno bolje od anketa, čestitke Obersnelu i ekipi. Međutim, priča s Osijekom… Vrkić je čovjek koji je bio moj protukandidat za predsjednika HNS-u pa je godinama bio u HDZ-u. Za Vrkića reći “to je naš kandidat” je bespredmetno.

Split će dobiti Kerum. HDZ je napravio najbolji rezultat ikad, ali dobit će Kerum. Zagreb će dobiti vrlo vjerojatno Bandić. SDP-a nema nigdje osim Rijeke, HNS je u Dubrovniku nestao, Varaždin koji je utvrda stranke, međutim nema – gotovo – komentira Čačić.

Kaže kako on računa na glasove ljevice u drugom krugu izbora.

Ja ću svakako računati na njih, na glasove HSS-a jer oni su pravi centar, HSU-a svakako, djelomično i HNS-a, a SDP-ovci… Mislim da polako shvaćaju da jedini koji im zabija nož u leđa je HNS.

Ono što moj suparnik s druge strane ima je skoro ništa. Imali smo veliku koaliciju, već su svi tamo. Ne vjerujem da može očekivati da će mu HDZ i Hrast dati glasove – ističe Čačić.

facebook komentari

 • Dusko Besenic

  Stari politički “kameleon”…taj ima “želudac” za biti sa svakim i svakakvima!Ni morala ni principa, što bi se narodski reklo “ološ”.

  • EMINƎM

   lake stvari (čačić) isplivaju uvijek na površinu, ja nisam spomenuo riječ *ovno

   • kršni

    Lijepo rečeno on je “pragmatičan”.

    • Dusko Besenic

     Lijepe riječi su za dobre i pristojne ljude,a takvi kao on ih doživljavaju kao “dignutu rampu” za nastavljanje svoga djelovanja.

     • kršni

      Pragmatični ljudi uglavnom misle samo na sebe i vole sebe iznad svega, dakle ne volim ih.

 • Pingback: RADIMIR ČAČIĆ: SDP je katastrofalan, HNS je mrtav, HDZ je dobar - Hrvatska udruga Benedikt()