Rudan ‘rasturila’ Holy: ‘Mirela nije luda… Ona je bolesna i priča pi*darije!’

79

Tvrdi “orah”, Vedrana Rudan, jako je isprovocirana MIrelom Holy i njenom željom da, zanemarujući sve hrvatske probleme, pod hitno udovolji LGBT zajednici!

zagreb-pride-holyPod pero Vedrane Rudan naletila je i Mirela Holy. Iako Rudanica nema običaj napadati uspješne i emancipirane žene, tekstom na svom blogu još jednom je potvrdila nepredvidivost i prorešetala Holy tradicionalno ne birajući riječi. Što je u tolikoj mjeri naljutilo Rudanicu?

“Listam hrvatske novine. Ne mogu vjerovati, jebote! Hrvatska pod hitno mora riješiti svoj najveći problem. Detektirala ga je Mirela Holy čelnica ORaH-a trenutno najtrendi političke partije u zemlji. Gospođa od Ministarstva zdravlja traži da “osnuje stručni tim za brzu promjenu spola u većim klinikama te osnivanje Centra za LGBT osobe u KBC-u Rebro.”

Gospođa Mirela Holy nije luda. Gospođa Holy je bezobrazna. Njena drskost je svemirska. Čelnica trenutno najjače političke stranke u zemlji morala bi znati što Hrvatsku najviše muči. Maksimalno brzo pretvaranje hrvatske đokadi u pipice i obrnuto to sigurno nije ali zastrašujuće siromaštvo ogromne većine građana jest.

Svi mi, i “normalni” i “perverzni”, živimo u jezivom beznađu. Samo zato smo spremni povjerovati da će nas iz užasa izvući osoba koja izgleda toliko drugačije od Sanadera, Čačića, Milanovića, Mesića, Josipovića, Glavaša, Bozanića…Zašto zaboravljamo da su svi ti dečki “prije” izgledali drugačije nego “poslije”? Čime nas je očarala gospođa koja, neka mi bude dozvoljeno i neoprošteno, priča pizdarije?

vedrana rudanŠto ja imam protiv “pedera” i “lezbi” kad modernog čovjeka definira upravo odnos prema “pederima” i “ezbama”? Ako ih podržavaš, ako stalno govoriš o njihovim preteškim mukama i paklu kroz koga prolaze onda si civiliziran. Ako…Onda nisi civiliziran. Nisam civilizirana. Zna li Holy kako je “normalnoj” majci običnog djeteta teško, gotovo nemoguće, doći do pedijatra? Dijete se smije privesti liječniku, i čekati na njega ili nju satima, tek onda kad preko tri dana ima temperature iznad 38.?!

Muža moje prijateljice sprašili su iz bolnice, nisu prepoznali sepsu, zatim su ga danima gledali, pregledavali, razgledavali pa odlučili da mu odrežu…Nebitno što. Evo ga, leži u bolnici, umire na rate. Nitko ne zna da li zato jer nema antibiotika ili liječnika. Naše se zdravstvo raspalo! Kako Holy u hrvatskim uvjetima misli “organizirati promjenu spola u većim klinikama”? U većim hrvatskim klinikama ne možeš pacijentima organizirati ni zaštitu od padanja stropa na glavu. U “većim klinikama” nema zavoja, lijekova, sestara, liječnika, metli, toalet papira, zahodskih dasaka, školjki, svjetla, grijanja, hrane…

U Hrvatskoj nije ugrožena “manjina”, u Hrvatskoj su ugroženi svi koji nisu na vlasti ili pri vlasti. Sve to Holy, valjda, zna zato njeno baljezganje doživljavam kao koktel provokacije i alibija. U ovakvoj Hrvatskoj boriti se za pravo “drugačijih” da u najkraćem mogućem roku mogu u “većim klinikama” svoga đoku pretvoriti u pipicu jest provokacija. I alibi. Kad gospođa pobijedi na izborima javnosti će obznaniti, moj je program bio jasan. Nezaposlenost. Bankarstvo. Pravosuđe. Obrazovanje. Odlazak mladih iz zemlje. Zdravstvo. Kultura…Ništa od nabrojenog ne diže moju kosu na glavi. LGBT! LGBT! LGBT! LGBT! O tome sam vam govorila.

Draga Mirela, kad bi bar život bio tako jednostavan. Ja sam hrvatska homomrziteljica stoljeća? Ma nisam. Ja sam ostrašćena mrziteljica manipulatora koji već preko dva desetljeća od mene rade budalu. Daj, oladi malo! Plaćam porez ovoj državi. Platit ću i tvoju predizbornu kampanju. Platit ću i tvoju vladavinu. Meni za ljubav odglumi da znaš gdje živiš.

(SV/Dnevno.hr)

facebook komentari

 • 1diablo

  Vedrana,moj veliki naklon do poda!!!Ovo je jedini način(ne postoji drugi osim čekića u glavu)da se probude uspavane mase..Znam,znam,oni sa tvrdim snom,napisat će opet,”luda baba ne zna što baljezga”,”frustrirana prostakuša” i ostali epiteti koje možemo pročitati na ostalim portalima,jelte.. 😀
  Vedrana je jedna od rijetkih koja ukazuje na metastaze u HR društvu i koliko su opasno uznapredovale.
  Jedini antibiotik za trenutno stanje je narodni bunt ili revolucija..

  • peppermintt

   si vidio što darkericu rasturi veca, udario junak na junaka :))
   bravo Vedrana 🙂

   • 1diablo

    jubee,nema kod Vedrane trt,mrt 🙂 ona jedina piše golu istinu,a ne ona khmm,znaš.. :))

    • DIKI

     Eeee, šefe, pst, pst, bio si u pravu u vezi onog mog ”zemlaka” Smuka i one tvoje koleginice, koja kažeš da te ekspedovala, sa poskoka. Batice, ubo si ih iz momenta. Ovaj naš Smuk, kako je to fino i glatko stvorenje, pa načitano, pa sve ”diskutira”, onako neobavezno, ali ljupko, ma nisam mogao poverovati da je on. A ona oštra, britva, saseca ko sabljom dimiskijom, pa turila đozluke, tajanstvena ličnost. Ko bi rekao da Smukoje toliko voli ove naše iz dijaspore. Kad to spomenuh jedan moj poznanik ubi se tražeči na karti tu dijasporu, ali nema veze, njemu ni druge stvari nisu išle. Da se vratim na ovo dvoje, ja mislim da si ti nju nešto prepao, vidi kolike su ti oči. A naš Smuk prvo gurne prst, pa joj pokaže jednu ruku, pa drugu i na kraju obe i kaže joj:”Srećo vidi rukice”.
     Bila je ta kod nas, ali ovi domaći je baš nešto nisu zarezivali pa je brzo otprašila. Ovo će biti zanimljivo, ona po nastupu liči na Vuka Draškovića, ali bojim se da ima jojca ko’ Danica. Lele, ako Smuk zagine, imaće u Zemunu paradu veću no Putin. Evo, ako treba, ja ću lično komandovati počasnim plotunom. A doći će i ona, tajanstvena žena u crnini, sa cvikama, a suza suzu stiže. A što će govor dobiti, da prosto poželiš umreti.
     He, he, nanjušio si ti ovo dvoje golupčića, vidim da se čovek na tebe može osloniti, he,he.

     • 1diablo

      DIKI varaš se samo u jednoj stvari..Nije se ona otkačila ni sa jednoga foruma,već se uredno pritajila i priprema klona za novi nastup..Jesi vidio kako je mene brzo pronašla na Srbin-Info,iako sam bio zaključan..Pogledaj stranicu gdje smo razmjenili prve komentare.. 😀 Stari je ona profić,ne brini..Smoock je još u nadi kako će pronaći ”zajednički jezik”,a ja mu samo mogu držati fige i pomoliti se za njega.. 🙂 Bruce Lee pazi na svoju kolegicu,a možda mu se i čaklje nađu pri ruci. :))

     • DIKI

      Ma tu je negde taj Smuk, zvižduće i šteluje kameru bajagi za Putina, a ja sve mislim da će on ipak pokušati sa njom snimiti neki bezobrazan film. Mene ona obično zaobiđe, ja sam seljak, geak, Balkanac, sa takvima se ne da fino pričati, a oću i da ujedam, ko’ i svako pašće. I kažeš, traže zajednički jezik? Ništa, da ja spremim crninu, za Smuka ću neku kinesku trenerku (vazda je bio sportski tip), govor, e to moramo nekog od bližih, ne može makar ko.
      Uzećemo i one narikače, rasplakaće se i ko ga znao a i oni drugi. Još ako bude pića, pričaće se dugo, ”Bila lepa sarana, puno se jelo, puno se pilo” a ko’ što reče pokojni Ljuba Moljac, posle idu egzibicije na sahrani.
      Što se komentara tiče, vidiš kako ljupko divani kada igra sa džukelom, lako joj je sa tobom, ti si joj standardna lovina, ali ovakvih paščadi i nesoja kao ja? A možda i nema vakcinu za besnilo. Ono je više tebi upozorenje, zna da kod mene ne bi pomoglo, obično me samo razdraže, a onda me mora zatuć, a ja se uvijam pa se ne dam, a može njoj da se omakne hoklica. Tebe je opominjala zbog nedisciplinu.
      Valjda si tu sad bezbedan dok si šef, za posle ne znam, voliš da skitaš i diraš ”ćetnike”. Ma da ti to nije zamerila, ako je žensko, njoj je brada dole, tajni agent…..Ništa, pitaću Srku, ako ga nisu neđe zatukli, voli on da divani, a kao što čujem, možda je i iz mojih krajeva. Mada teško mi ga je nafatati, naiđe, drekne ”Živio drug i brat Obama” i šturne iz momenta. Ali, po nekada ga navatam.

     • 1diablo

      Vidiš DIKI,prije svake akcije,izvidnica obavlja posao..

     • peppermintt

      :)))))))))))))))))))

     • Agromentum

      Chefe, kad će bit’ više “no-politics” tema? 🙂

     • 1diablo

      Obratio si se na pogrešnu adresu… ;)) Što je bilo,ja sam prokomentirao.. 😀

     • Agromentum

      Kako na pogrešnu adresu ako si šef? Mislin, mogu ja razgovarat’ i s nekom od tvojih sekretarica ako treba.

     • peppermintt

      ima tri tajnice, ka pravi šef 😉

     • wolf

      Uffff,samo nemojte sve skupa banit,moga bi ostat bez malih okica:)))))

     • Agromentum

      Meni bi dao neku koja mu se najmanje sviđa… 🙂

     • peppermintt

      ne postoji takva 😛

     • HRSmoock

      :))

     • 1diablo

      Samo izvoli,prepuštam te njoj.. 🙂

     • Agromentum

      Kojoj, jel’ debela?

     • peppermintt

      nema on takvih, sve on to dovede u red :)))

     • Agromentum

      Da, objasni najprije svakoj da pršut nije zdrav i da je najbolje da žive samo od ljubavi. 🙂

     • 1diablo

      To ti oprobao na Guča gori,ili?? 😀

     • HRSmoock

      Hohoho, nisko…Znaš ono, rvo mora neki kontekst…Etno, festival, slučajno prolazili…

     • peppermintt

      cvjetni nam je iz Posavine 🙂

     • HRSmoock

      Ander d Serb okupejšn?

     • 1diablo

      jubee,ako ti tako tvrdiš ja ti vjerujem..

     • Agromentum

      Na Gučoj gori? Di ti je to? Mislin da znam neke od Travnika i da bi tamo negdi trebalo bit’. Samo, tamo nema pršuta, nego kako bi jedan Crnogorac rekao, ima samog sira…

     • peppermintt

      tila san te pitat , ovaj avatar ti je skroz lip di je ovo ? 🙂

     • 1diablo

      jubee,od kada se ikavicom korise u Posavini?? 🙂

     • peppermintt

      bit će ogledalce ga naučila 😉 a što pa i meni je simpa ikavica 🙂

     • 1diablo

      uredi ti malo komentare,ti to najbolje radiš,a sačuvaj nam rudanicu i ono vezano uz nju.. ;D

     • Agromentum

      50 km od tebe udaljeno? U pozadini su Hvar i Pelješac. Slikao ja kao amater, veliki amater:)

     • peppermintt

      lipa fotka, tako i ja amaterski guštam u fotkanju 🙂

     • peppermintt

      ima on tajne metode :)))

     • DIKI

      Ma, obriši ti sve ono moje, ne ljutim se ja, a i tebi lakše. Ko je trebao da vidi, video je, a da ti se ”tajno” obraćam ne biva. Pozdravi nam Don Žuana, ako ga neđe ne upljeskaju. Mada, prismotra ti dahće za vratom. Uvati i ti neki zaklon, nikada se ne zna.

     • 1diablo

      Ne,ja smo reduciram svoje tekstove jer nisu za svačije oči….

     • HRSmoock

      Množina, a?

     • 1diablo

      DIKI je uletio sa temom,pa smo nekome previše dali na značaju koji ne zaslužuje,pa računam da je bolje čovjeku odgovorit i uraditi samobrisanje..

     • HRSmoock

      Znaš kako, bolje je što na um to na drum. Ljudi se malo zanesu. Evo divan danas s kolegicom, sva mi nešto cvrkuće, olala…Ali ja u Bgd. a ona u Varšavi. Nije fer. Vidjeo bih je uživo, jedan na jedan. :)) Lahko je biti junak-junakinja u virtuali. Ona verzija “Dodži k čici”…Bolje i efikasnije riješava stvari. Nije da se hvalim, ali…Khm. Svakako je prijatnije. Možda poslušam Dikija pa počnem da snimam. “Greota da propadne onaj rad”…

     • peppermintt

      jel znaš da je ona ,ona “republika srpska” na zmijici 😉

     • 1diablo

      nemoj zezet..ja sam mislio da je Konan…kad malo bolje razmislim,hmm,prevelika tolerancija,ženski živci,hmmm….

     • peppermintt

      to vaca mantra o konanu, nije konan je ima sa mnom davno fajt i otfrknuo mislim da je i on na vestinet, a samo pratiš konstrukcije rečenice i drčnost, a siti se miyona, ista stvar a sama sebe pozdravlja uvik
      aj pročitaj pa ću edit 😉

     • 1diablo

      čisti

     • peppermintt

      jesan dektiva, a evo ti nekoliko još njenih nickova-apple, lego, nije važno

     • 1diablo

      ma nebitna je,pokvarišmo temu bezveze…ok,upratio sam….

     • peppermintt

      svakako je tema o ženskinju :)))

     • 1diablo

      Imaš pravo..Rudanica je za 3 Kiklopa,a ne ona sisara.. :))

     • peppermintt

      ima , samo prelistaj 😉

     • tako je, prošli su izbori, sad bi se mogli malo opustiti 🙂

     • peppermintt

      a o kojoj golubici je rič 😉

     • 1diablo

      ihhh,pa samo pročitaj što je DIKI napisao i sve će ti bit jasno.. 🙂

     • peppermintt

      a di to još piše sad 🙂

     • 1diablo

      Srbin-info itd.. i gdje DIKI boravi..valjda vesti.net .. 😀

     • peppermintt

      koji nick ima ? :))

     • 1diablo

      jubee,kako da otkrijem kad samom pojavom imam minimum 2,3 napadača.. 😀 DIKI bi trebao znati..

     • peppermintt

      triba li pomagat,jubeeee :)))

     • 1diablo

      ahaaaa,znaš posao.. :)))

     • peppermintt

      ama di ću te sama u svit spremit :)))

     • DIKI

      Ima svoj i naravno udvojene i utrojene, ne bi je uvek prepoznao. I vaši a i naši je pušćaju da se dijete igra, da gura svugde nos, tako štete nema. Znam kako kod ozbiljnih stvari funkcionišu, pa mi je malo to sve glupavo ali, neka je. Ja se brinem za Smuka, kome ću ja posle dosađivat ako ga neđe upljeskaju?

     • HRSmoock

      Nevjerojatno kako fama stiže na sve strane. A ja običan i miran čovjek, takorekuć papučar. Čak sam kupio i sako od tvida….

     • HRSmoock

      Valjda smo zanimljivi…

     • 1diablo

      Ne znam zašto bi bili.??Ja odlutam tamo,kao što DIKI jednom napisa,,”imaš sa kim pošteno da se posvađaš”.. 😀

     • HRSmoock

      Malo popustili ovi pravi borci, ono Švicarska, Njemačka…

     • 1diablo

      Danas me ignoriraju,srp(ignorišu),mamicu im… 🙁

     • HRSmoock

      Ma gdje mi da se mjerimo sa pravim div junacima? Obična pješadija…A ono sve strateg do stratega, srpski…Moj do mojega.

     • HRSmoock

      Pa ti si rešio da me “bamkrotiraš”. Ako vidi neko ko ne bi smeo…Najebah ni kriv ni dužan, ono nit luk jeo, nit luk mirisao.

     • peppermintt

      kakva je ovo urota spram tebe ? 😉

     • 1diablo

      Ovo nešto tamo kao u Registraturi,ne zna se ko koga,a jadni Ivica se školuje.. :))

     • HRSmoock

      Ma bezze. Što je najstrašnije i u stvarnom životu mi natovariše tako neke epitete…Čovjek više ne smije biti ljubazan, odmah ga proglase za Don Huana. Pa što ako imam (imao) sekretarice? Imaju ih i drugi. Ma kad ne pazim. odem u “Grinet” sa kolegicom, odmah slijede konstrukcije…Ljudi donose zaključke, onako..Bez dokaza.

     • peppermintt

      nemoj ti meni konstrukcije, kako nema aluzija recimo na drugarstvo sa mnom aja 😛 :)))

     • HRSmoock

      Eto vidiš. Nikada ne prelazim granice dopuštenog. I iz škole sam otišao zato što se nisam našao u tom poslu, a ne zbog učenica.

     • peppermintt

      evo vidiš znala sam da je …do mene 😀 :)))

     • DIKI

      Nemo sada da se femkaš, odavno mi je gospon Diablo reko sa koga se vaćariš. Ako te tvoja zakonita dofati, ima da te nema. Nego, dok je vreme, de se izjasni za saranu, oćeš trubače i koja pesma ili nešto drugo?

     • HRSmoock

      Gdje sam joj pokazao neke stvari….Doduše, “glock” svako zna da koristi. Braniće me mačke. A možda će samo u koljena…

     • DIKI

      Kakav glock, ne radi se kod nas tako. Nego, ti lalaš, i taman kada oko otvoriš a ka tebi juri oštrica sikirčeta. I lepo te istranžira, oni tvoj drugar će je brani na sudu, sudija će joj se izvini zbog uznemiravanja…. Jedino ću ja na grobu da zavijam: AAaaaa Smuku jedan, kud nas ostavi neutešne, otišo si sarmu probo nisi….. Do mene profešur, pa zaslinio i on, a i Lavu će koja suza kanuti…..

     • HRSmoock

      Misliš ako izađe iz bolnice. Zbog slomljenog srculenceta. Da ne zaboravim; Ostavi ih, ne diraj. Vidiš da je počelo otvoreno raspadanje. Pusti bajkera da sve objasni. vidiš da ga je krenulo. Istina, ne čitam,,,Jbg, Ne drogiram se pa bi mi brzo pozlilo, ali možda će njemu biti bolje. I još nekima. Barem imaju šta da čitaju uz cirku.

     • DIKI

      A , pre par sati sam im napravio malu zbrkicu, eno ih, već se ”razjašnjavaju”. I od mene im dosta. Ne valja stalno mešati, moraju malo i sami da odstoje u sosu. A i dosadili mi. Kakav glock ovo je gore…Oni mlađi ne silazi sa one simulacije letenja, stariji instalira neku igretinu od 30 i kusur gigabajta, jedan je u off zbog grafičke a mene moj Sotona tera, oće na Skajp sa sestrom. Idem ja da uzmem Medu i prošetamo bar dva sata, toliko ove dve obično Skajpuju. Da mu se istov…im na taj Skajp. Odo ja…..

     • HRSmoock

      Jbg. Nabaci joj neki PC ili pomodni laptopić i problem riješen.

     • našao si se u neobranu bostanu 🙂 ili grožđu

     • HRSmoock

      “Ako na vrijeme ne napustiš Dodž, završiš u Bostonu”.
      Stara izreka iz Filadelfije…