Rudanice, odi se liječiti!

  2

  Jeste li čuli za Vedranu Rudan? Predstavlja se kao spisateljica, i kao žena koja nije Hrvatica, koja zapravo nije ništa, poglavito ako se osvrnemo na neke njezine kolumne s kojima zabavlja narod. Cirkusantkinja! Može o svakome napisati što hoće, može klevetati i vrijeđati, pisati gluposti, mrziti sve što je hrvatsko, a od svega toga i imati iznimne osobne koristi. Naime, kako ovoj “poremećenoj” ličnosti odgovoriti, a da ne budeš vulgaran, odnosno na njezinoj (“visokoj”) razini?

  Nikako! Klin se klinom izbija! Sada se ova žena kojoj izgleda nedostaje “ona stvar”, u nekakvoj svojoj kolumni, kako piše portal Dnevno hr (15. travnja) u članku s naslovom “Rudanica se “zaigrala”: Ekipa neandertalaca iz Vukovara… Stožer? Mislim da se tako zovu…” okomila kao kakva “luđakinja” na Junake hrvatskog Domovinskoga rata, na članove Stožera za obranu hrvatskog Vukovara. Za nju (tko je uopće ona?) oni su neka “ekipa neandertalaca”, kojima se, baš kao “svakom “stožeru” može dignuti stožerski k…c”, misleći na izjave koje su članovi vukovarskog Stožera uputili Rade Šerbedžiji. Još je nadodala da k….m “stožer uporno Radetu brani da se slobodno kreće Lijepom Pitaj Boga Čijom”! Sve to izgleda kao dobar štos, a ona kao neka hrabra žena koja možemo svakome reći – popu pop, bobu bob! Mrzi hrvatske branitelje, prvog hrvatskog predsjednika, mrzi one koji su oslobodili tzv. Srpsku Krajinu, mrzi Milanovića, mrzi svog bivšeg prijatelja Linića, nema koga ona podnosi. Ako je tako,  a jeste, najbolje je ovoj “babi” da ode svome rodu, da ode među srpske četnike, jer njezino pisanje nije ništa drugo nego “pokolj nevinog hrvatskog naroda”. Ona je primjer da u Hrvatskoj uistinu nema “zakona šutnje”, da svatko poput nje slobodno i bez ikakvih sankcija može blatiti  i one koji su u vrijeme rata, dok je ona “česala onu stvar” bili na braniku hrvatske Domovine! Ona je žena koju ne možete uvrijediti, nije kao novinarka Slavica Lukić koja je dignula Nebo i Zemlju kad je nepravomoćno osuđena zbog svog nekakvog pisanja, ona je van serijska – “luđakinja po zanimanju”.

  Stoga, draga Rudanica odi u “k…c”, odi se liječiti, jer ovakva kakva si posve ćeš izludjeti!

  A častan Stožer za obranu hrvatskog Vukovara ostavi na miru, kao i hrvatske branitelje, odnosno žrtve koje su pale u obrani hrvatske Domovine, i prestani već jednom “dr…i”, kad se ne možeš “j….i”!

    

  Mladen Pavković

  facebook komentari

  • Toni

   Dobro joj je i rekao…

  • Toni

   Dobro joj je i rekao…