S.A.R.S. oduševio mnogobrojne Širokobriježane i ostale posjetitelje WHF-a

  1

  Koncertom mostarskog benda Vas Legas i novosadske grupe S.A.R.S. sinoć je u Širokom Brijegu otvoren 11. West Herzegowina Fest (WHF), koji će se održavati tri dana.

  Drugu večer festivala otvorit će nastup livanjskog benda Andrija, a nakon bendova i filmova u konkurenciji, večer će završiti koncertom legendarnih Majki i Gorana Bareta.

  Festival će svojim koncertom, u subotu, 3. kolovoza, zatvoriti Letu štuke.

  Ove godine u službenom dijelu programa bit će podijeljene nagrade u tri kategorije: filmskoj, glazbenoj i kategoriji kratkih priča.

  Na festivalu će u službenom programu biti prikazan 21 kratki film, 23 kratke priče, te će nastupiti 12 bandova od kojih će žiri odabrati najbolje

  U svim kategorijama prijave su stizale iz cijele regije, pa čak i iz Sjedinjenih Američkih Država.

  I ove godine, pored natjecateljskog dijela, bit će upriličen i likovni program WHF-a, kao i humoristični program, pa će se tako publici predstaviti stand-up komičari Nives Buzaljko, Mate Grbavac, Omer Hodžić i Miranda Lončar.

  West Herzegowina Fest pokrenut je 2003. godine s ciljem promoviranja kreativnog izražavanja mladih u Hercegovini, a s godinama je prerastao u regionalni festival koji svake godine okupi veliki broj neafirmiranih umjetnika, ali i već izgrađenih zvijezda.

  Festival svake godine posjeti preko 10.000 gostiju.

  [vsw id=”W1TPSjwFIWg” source=”youtube” width=”600″ height=”420″ autoplay=”no”]

  .

   

  Bljesak.info

   

  facebook komentari

  • Vidiš kako smo fino dočekali srbe.. i onda netko kaže kako nismo pitom narod… Svatko dobronamjerna je dobrodošao.. Tko pjeva zlo ne misli… S Gitarom ste dobrodošli, s tenkovima baš i ne