Sanader mu platio da ne pjeva: Thompson prvo pristao na cijenu od 220 tisuća eura pa naglo poskupio

  0

  Barišić je objasnio i što se dogodilo s pjevačem Thompsonom, odnosno koliko je novaca popularni pjevač zatražio da ne pjeva.

  “Teško je reći da je Sanader bio moj prijatelj iako mi je on u jednom razgovoru rekao da mi jesmo prijatelji. No, nakon svega ovog proizlazi da sam ja bio dobar izvršitelj onoga što je trebalo izvršiti, a ne prijatelj. Bio sam potpuno predan Sanaderu vjerujući u njega, a on je htio biti upućen u sve što se radilo. Kako stranka nije imala dovoljno novca, ja sam došao na ideju da do tog novca dođemo preko marketinške agencije, konkretno Fimi medije. Tu sam mu ideju iznio i on se složio, a ja sam bio zadužen da se to provede. Fimi media je besplatno radila za stranku jer im za obavljene poslove nije isporučivala fakture”, izjavio je jutros Barišić na suđenju za Fimi media.

  Ostao je pri svom iskazu koji je dao USKOKU, a nadodao je još detalja o cijelom slučaju, tako je pričao i o kupnji blindiranog BMW-a za kojeg je Primorac imao 300 tisuća eura, prenosi Večernji list. S tim novcem Barišić i Miljenko Radnić otišli su u tvornicu BMW-a i tražili auto za Sanadera koji je isključivo zahtijevao vozilo sive boje koje tada nije bilo dostupno u tvornici pa je auto naknadno isporučen u Hrvatsku.

  Barišić je objasnio i što se dogodilo s pjevačem Thompsonom, odnosno koliko je novaca popularni pjevač zatražio da ne pjeva. Naime, bilo je dogovoreno da se Thompsonu plati 200 tisuća eura, no on je na kraju tražio 515 tisuća eura što mu je Barišić platio po Sanaderovom nalogu.

  hina

  facebook komentari