SDP-ov ptić nasrće na one koji mu nikada nisu platili cugu

  4

  Kad već to hrvatski mediji, po zadatku, ne znaju, znaju li hrvatski dužnosnici, zna li potpredsjednik Hrvatskog sabora, najvišeg zakonodavnog tijela ove države, što znači nepravomoćna presuda? Očito ne. Partija na ovaj način, ovakvim monstruoznim konstrukcijama, nastavlja svoj bjesomučni, komunističkim metodama, pritisak na pravosuđe. Očito ne misle stati.

  [dropcap]S[/dropcap]jećate li se kako se nedavno sa sucima obračunavao ‘visoki izvor iz Vlade’? Izvor, koji se trenutno nalazi u šopingu u dalekoj Australiji, gdje trenutno nije dobro došao, barem što se tiče tamošnjih Hrvata, koristio je medijsku oligarhiju, predstečajnu svinjariju, da bi svoje poruke zastrašivanja odaslao javnosti. Kako je moguće da nitko nije reagirao na zastrašujuće riječi SDP-ovog ‘alkoholičara’?

  Ne tako davno nepravomoćnom presudom generali Gotovina i Markač osuđeni su kao da su bili Hitlerovi zamjenici, pravomoćnom presudom su oslobođeni. Što, dakle, znači, nepravomoćna presuda i misli li Stazić da su generali, iako oslobođeni, krivi, budući da priznaje isključivo nepravomoćne presude? Kada bi se nepravomoćne presude smatrale odlučujućim u nekom sudskom procesu žalbe u tom procesu ne bi imale smisla. Znači li to da partija, kada je proces protiv HDZ-a u pitanju, zna nešto više nego što to znaju suci i pravosuđe na koje partija lavovski nasrće? Znaju li hrvatski partijski čelnici da se u demokratskim državama uopće ne komentiraju nepravomoćne presude te da to pogotovo ne čini politika? Stazićev komunistički istup eklatantni je primjer pritiska na pravosuđe i to uz blagoslov hrvatske medijske oligarhije.

  Nije ovo prvi puta da SDP-ov ptić nasrće na one koji mu nikada nisu platili cugu u birtiji ili u saborskom kafiću. Naime, svojedobno je hrvatske antifašiste, naše roditelje, branitelje Vukovara, proglasio barbarima i šovinistima, on koji se skrivao u birtiji dok su oni branili Hrvatsku!? Fašistički istupi Nenada Stazića postali su, nažalost, pravilo. Sjećamo se njegove parabole između čelne osobe građanske inicijative, ‘U ime obitelji’, Željke Markić i Jasenovca? Stazić je tada na svom Facebook profilu napisao da bi Željka Markić skupljala djecu i odvodila ih u ustaški logor smrti, nitko nije reagirao, nitko pa ni dokazano lopovski Tportal.

  Ako na Stazićeve primitivne istupe nisu reagirali mediji, ako nisu reagirali političari i sami sljedbenici ‘visokog izvora’ iz Vlade, jesu na Facebook profilu te iste Vlade ogorčeni građani svjesni u kakvoj državi žive. Isto pitanje su oni postavili aktualnom režimu. – Zna li gos. Stazić, alkoholičar po zanimanju, što je nepravomoćna presuda – stoji u jednom od brojnih komentara. Naravno, mi uopće NE mislimo da je Stazić alkoholičar, za tako nešto nemamo dokaza, uostalom, alkohol je, kada se radi o partiji, ipak rezerviran za vođu partije u Istri, Peđu Grbina.

  Što, pretpostavimo, makar ni to ne bi smjeli, ako pravomoćna presuda bude drugačija i ako HDZ, kao što su to bili hrvatski generali, bude njome oslobođen, u što je teško povjerovati s obzirom na režim koji trenutno vlada Hrvatskom? Hoće li se nekoć najbolji prijatelj Milana Bandića, koji mu je i jamac za kredit, ispričati hrvatskoj javnosti i prestati funkcionirati kao potpredsjednik Sabora iz kojeg je partija dezertirala kada se glasovalo o hrvatskoj samostalnosti? Vjerojatno za tako nešto neće biti potrebe, naime, prije toga će, gotovo sigurno, doći do parlamentarnih izbora koji će Stazića osloboditi obnašanja dužnosti koje nije dostojan.

  Glede Karamarka, on nikada nije rekao da neće prihvatiti pravomoćnu presudu, nego da neće prihvatiti kolektivnu odgovornost HDZ-a što je nešto sasvim drugo. Zašto bi bili krivi članovi te stranke ako je lopovski režim bio tek zavjesa za lopovluk nekolicine ljudi koji su imali podršku lopovskih medija? Nisu se Janko, Marko obogatili lopovlukom Ive Sanadera, ali je zato Nino itekakvih koristi imao od Sanadera.

  portaloko

  facebook komentari

  • peppermintt

   hehe javile se prave mustre, Stazić i onaj “sexy baja ” Dragovan , ta će oni reć :))

  • peppermintt

   hehe javile se prave mustre, Stazić i onaj “sexy baja ” Dragovan , ta će oni reć :))

  • Ivo

   Stazić bi da se ukine HDZ pa da ostane samo jednopartijski sistem u kojemu bi samo SDP vladao (iako nema neke velike razlike u vrhu te dvije stranke)

  • Ivo

   Stazić bi da se ukine HDZ pa da ostane samo jednopartijski sistem u kojemu bi samo SDP vladao (iako nema neke velike razlike u vrhu te dvije stranke)