Sefer Halilović: Nema te vojske koja će pomoći Hrvatima

294

Sefer Halilović, nekadašnji načelnik Glavnog stožera Armije BiH, a danas predsjednik Bosanskohercegovačke patriotske stranke (BPS) i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH u razgovoru za agenciju Polis između ostalog dotakao se preustroja Mostara, pri čemu je naglasio da Mostar nikad neće biti stolni grad trećeg etniteta, te da više nema hrvatske vojske koja će pomoći Hrvatima u tom naumu.

Donosimo dio intervjua koji se tiče Mostara:

SeferHalilovic-ICTYvMislio sam da oni koji su potpisali izdaju Hercegovine i Mostara, nakon agresije na našu zemlju, neće smjeti ni ući u Mostar. Bio sam šokiran kada sam shvatio da su postali vlast na istom mjestu koje su izdali i ostavili da crkava. Sada smo tu gdje jesmo i postavili ste pitanje kako izaći iz tog stanja?

Na ovaj ili onaj način Bosna i Hercegovina će biti cjelovita zemlja. Rekao sam Vam, isto se odnosi i na secesioniste iz Banja Luke kao i na one koji tako razmišljaju u zapadnom Mostaru: država Bosna i Hercegovina će, ako ja budem njen predsjednik i BPS u vlasti, doći na lice mjesta u ta mjesta i pokazati svoju snagu. Neće nama nikakvi lokalci kvariti sreću, odnosno svađati narod radi svojih lopovskih interesa jer ne prizivaju oni kojekakva odcjepljenja i entitete radi naroda već radi svojih lopovluka. Znate onu “Ne laje pas radi sela…”.

Neka se oni koji zazivaju treći entitet i Mostar kao “stolni grad” ne raduju, neka ne likuju jer nema više ni hrvatske vojske ni dobrovoljačkih jedinica da im pomažu u tom naumu. Oni su upućeni na nas, a mi hoćemo i tražit ćemo Mostar kao jedinstven grad. I, ako Bog da, dobit ćemo ga jer eto neka nam pokažu na koji način misle da nam ga ne daju? Njihovo je Sarajevo koliko naše, ali će i Mostar biti zajednički i točka!

Ne zanima me tko je tamo zadojen fašizmom, a ko nekakvim velikohrvatstvom, ima Velež da igra pod Bijelim brijegom i ima da se na Humu iznad Mostara vijori ogromna zastava Bosne i Hercegovine. Da vidim koje su snage koje će to spriječiti! Ne može Sarajevo biti zajedničko, federalna vlada za sve, a Mostar samo za Hrvate, ili je sve zajedničko, ili neće stvari ići više kako su išle i neka svi to znaju.

Nismo mi lud narod da dopuštamo da hrvatski Konzum iz BiH godišnje iznese milijarde maraka, a da mi zauzvrat, ne smijemo pronijeti BiH zastavu kroz ulice u Mostaru. Tome sa mojim izborom u Predsjedništvo BiH i BPS-om u vlasti dolazi kraj, budite sigurni.

Bošnjaci su očito zapali u vrlo tešku političku apatiju i beznađe, a Bosna i Hercegovina je više nego ikada u opasnosti. Iz Republike Srpske se često čuju pozivi na otcjepljenje od BiH, Hrvati su otvaranjem tzv. „hrvatskog pitanja“ na putu da formiraju treći entitet. Zbog čega je to tako i kako vi vidite izlaz iz ovakvog stanja?

Bošnjaci već dugo nemaju nacionalnu politiku i to je direktna posljedica dosadašnjih rezultata izbora. Jednostavno Bošnjake su do sada, uglavnom, predstavljali politički diletanti, uskogrudi ljudi koji i ne znaju šta je država, nikada se za nju nisu ni borili, sve su od nje uzeli, a ništa joj nisu dali i većinom su se bavili time kako da svoju užu i širu porodicu smjeste u ministarske kabinete, javne kompanije, kako da sebi kupe velika službena kola sa tamnim staklima, da se uslikaju sa Angelinom Jolie i slične tričarije.

Dakle ja kao budući predsjednik Predsjendištva BiH, ako Bog da, želim formirati jaku, bošnjačku, nacionalnu politiku, napraviti snažan nacionalni front koji će definisati naš nacionalni minimum ispod kojeg nijedan predstavnik Bošnjaka, ma ko bio, nikada ne smije ići i svi se oko njega moramo okupiti.

Moj zadatak biće da reafirmišen ideju cjelovite i unitarne Bosne i Hercegovine i ojačam državnost naše zemlje na svakom njenom strateškom mjestu. Idem na Unu, Drinu, na Savu, u Neum, tamo zastave Bosne i Hercegovine moraju biti visoko podignute.

Država se mora uvažavati na svakom njenom ćošku. Vi ste do sada imali situaciju da nakon izbora podijele plijen, a to su narodne pare podsjetit ću vas, i da se nakon toga niko nikome ne miješa u “posao”. Odnosno puštaju da jedni vrijeđaju našu državu, drugi da govore o trećem entitetu, treći da bacaju naše državne simbole, četvrti da državno krčme kao privatno. Imate situaciju da članovi Predsjedništva BiH nisu ni obišli zemlju koju predstavljaju već se svako “voza” u svojoj nahiji.

Dakle ja želim biti predsjednik Bosne i Hercegovine jer moja kandidatura, a to su dobro pročitali oni koji se boje jake Bosne i Hercegovine, znači snažna politika naše državnosti, snažna borba za sigurnost i pravdu u našoj zemlji i ja ću učiniti sve što mogu da to tako i bude ako Bog da.

Da se malo osvrnemo na područje Hercegovine. Danas mnogi u Bosni i Hercegovini grad Mostar nazivaju „gradom slučajem“, a njegovo bošnjačko stanovništvo „građanima trećeg reda“. Zbog čega je to tako i kako biste vi popravili ovo stanje? 

Nemojte, molim Vas, da me pitate zašto je to tako!? Pa svi u Hercegovini i Mostaru odlično znaju kada su potpisani sporazumi, podjsetit ću vas radilo se o septembru 1993., kada je Mostar ustupljen “Herceg – Bosni”, a Hercegovina de facto podijeljena na dvije teritorije.

Kako tada, tako i danas s tim da se u tom drugom dijelu, iz kojeg se čuju piskave prijetnje nekakvim trećim entitetom, ulaže veliki novac dok se ovaj “istočni” dio svjesno prepušta da zamre i na taj način preda ovom drugom, “zapadnom dijelu”. Očito je. Eh, sada trebamo reći to je bilo – prošlo. Molim lijepo. Lično sam radi Hercegovine i Mostara platio strašnu cijenu. Šest godina sam samo dokazivao sopstvenu nevinost u Hagu, i skoro godinu dana nevin bio u zatvoru, radi nekadašnjih armijskih pokušaja oslobađanja Mostara.

Duša mi je željela da oslobodimo Mostar i da nije bilo politike to bi se tada i dogodilo. Zato su me i proganjali jer sam rekao zastava Republike BiH se treba pobosti u Neumu. Poslije su mi opet tražili neku grešku na području Hercegovine, sjetite se da su mi pretresali stan, Centralu BPS-a, sve radi Hercegovine. Uredu. Ali je narod u Hercegovini nakon što se sve to u Hercegovini dogodilo o čemu me Vi danas pitate, već osamnaest godina glasao za one koji su ih izdali, prodali, uništili, ponizili i pretvorili u bolesnika na aparatima jer ga nisu baš mogli odmah ubiti nego su se dogovorili da to urade postepeno. Na kraju će samo ugasiti aparate i reći: žao nam je.

Mislio sam da oni koji su potpisali izdaju Hercegovine i Mostara, nakon agresije na našu zemlju, neće smjeti ni ući u Mostar. Bio sam šokiran kada sam shvatio da su postali vlast na istom mjestu koje su izdali i ostavili da crkava. Sada smo tu gdje jesmo i postavili ste pitanje kako izaći iz tog stanja?

Na ovaj ili onaj način Bosna i Hercegovina će biti cjelovita zemlja. Rekao sam Vam, isto se odnosi i na secesioniste iz Banja Luke kao i na one koji tako razmišljaju u zapadnom Mostaru: država Bosna i Hercegovina će, ako ja budem njen predsjendik i BPS u vlasti, doći na lice mjesta u ta mjesta i pokazati svoju snagu.

Neće nama nikakvi lokalci kvariti sreću, odnosno svađati narod radi svojih lopovskih interesa jer ne prizivaju oni kojekakva otcjepljenja i entiete radi naroda već radi svojih lopovluka. Znate onu “Ne laje pas radi sela…”. Neka se oni koji zazivaju treći entitet i Mostar kao “stolni grad” ne raduju, neka ne likuju jer nema više ni Hrvatske vojske ni dobrovoljačkih jedinica da im pomažu u tom naumu.

Oni su upućeni na nas, a mi hoćemo i tražićemo Mostar kao jedinstven grad. I, ako Bog da, dobit ćemo ga jer eto neka nam pokažu na koji način misle da nam ga ne daju? Njihovo je Sarajevo koliko naše, ali će i Mostar biti zajednički i tačka! Ne zanima me ko je tamo zadojen fašizmom, a ko nekakvim velikohrvatstvom, ima Velež da igra pod Bijelim brijegom i ima da se na Humu iznad Mostara vijori ogromna zastava Bosne i Hercegovine.

Da vidim koje su snage koje će to spriječiti! Ne može Sarajevo biti zajedničko, Federalna vlada za sve, a Mostar samo za Hrvate, ili je sve zajedinčko, ili neće stvari ići više kako su išle i neka svi to znaju. Nismo mi lud narod da dopuštamo da hrvatski Konzum iz BiH godišnje iznese milijade maraka, a da mi zauzvrat, ne smijemo pronijeti BiH zastavu kroz ulice u Mostaru. Tome sa mojim izborom u Predsjedništvo BiH i BPS-om u vlasti dolazi kraj, budite sigurni.

Cijeli intervju možete pročitati na stranicama Polisa.

facebook komentari

 • Ljuta Trava

  Vidi se da malom Alijinom podrepku nedostaje terapija kod Dr.Karadžića čiji je bio redovni pacijent .Uhvatilo ga ludilo još samo da proglasi kalifat .
  Ali nema problema pokušaj Sefere jednom si probao i podvijenog repa otišao a drugi put nećeš ni otići .

  • Ida Galić

   Točno to govori, što sam ja dan prije napisala u svom komentaru (o Bakiru silnom) Hrvate kaže on više nitko neće braniti! Vidi se i on računa na pasivnost ove hrvatske vlade i precjednika Josipovića. Ovaj ratni zločinac trabunja,ko da se je najeo bunike i ne prihvaća neizbježnu stvarnost, o kojoj i međunarodni čimbenici već na veliko govore! Da i on kao onaj njegov “zemo” Bakir računa na Tursku i Erdogana!? Komšo,yok ništa od toga crknut, ćeš od muke hahaha!!

  • HRSmoock

   Mislim da je on bio na terapiji kod onog drugog. Izvjesnog dr Dabića.

   • Ljuta Trava

    Izgleda da mu terapija nije pomogla jedino što on i slični mu razumije je TVIGI .

    • HRSmoock

     U pitanju je “pranje ruku” od neuspjeha 1991.-1995. Sefer poput nekih srpskih komandanata mora opravdati neispunjenje planova. Oni koji su mislili istjerati Hrvate i Srbe iz Bosne ili zauvjek ostati u Zadru, Kninu…Na liniji Kavlovac-Kavlobag-Vivovitica-Vladivostok…Sada izmišljaju razne pričice. No, ovakve prijetnje u 2014. Gdje je sada međunarodni visoki predstavnik? Igra kolo?

     • Seferu treba zabraniti svako javno djelovanje, a ne da bude ‘kandidat za predsjednika’, svašta! Ovo se može dogoditi samo u BiH! A ovaj igra kozaračko, jada i države

     • HRSmoock

      Valentin Inkolo .)) Kakav lik. A Sefer kao da diže ulog ovom retorikom. Podsjeća me malo na Ganićeve “bravure” iz devedesetih.

     • peppermintt

      ova ti je odlična -Inkolo :)))))

     • HRSmoock

      Malo je nepristojno, ali on i takvi, sve nas…”in kulo”. I u zdrav mozak. Ni jedan visoki “prdstavnik” nije doprineo poboljšanju situacije. Naprotiv.

     • Seferu su kao glavni problem Hrvati!? Sreća njegova pa ga ne shvaćam ozbiljno! Ali nakon Bilalovih bravura, Izetbegovićevih Milijardu Muslimana sad uletio ovaj zmaj, očito čačkaju mečku

     • HRSmoock

      Znaš kako…Čudno je to sa lobiranjem. Prije izbora moraš “zadiviti” sponzore. Sasvim slučajno (nije po zadatku) sam zapratio rad sjevernoameričkog kongresa Bošnjaka u Čikagu (Joj, četnici! Što vam rade u Čikagu gradu) Lova stiže sa svih strana, ne samo od Saudijaca. Izvjesni turski biznismen je predamnom napisao dva čeka po 10000 za tu udrugicu. Pomnoži to sa xy priloga…E, kad bi Zukorlić znao koja se lova može izvući…Elem, Sefer navodno ima veze u SAD preko one bitange Bahrudna Bijedića-Bure. E to sad ljuti neku Silajdžićevu raju…Za iste donacije se razmeću razne grupe. Valjda zato Sefer “grmi”. Što više k****š, više love dobiješ.

     • Može li mu se ‘tolika lova’ obit od glavu?

     • HRSmoock

      Zavisi ko je u igri. To bi nam mogli objasniti Mesić i Vuk Drašković. Oni imaju najviše iskustva. Još od osamdesetih.

     • Stinatvrda Cro

      Tolika lova, tolika glava – a pameti nema ni od kuda.

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • HRSmoock

      A jes glavat. I još se farba. Kao neka tetka. To im je sve od “bronze” Broza. Ofarbanko.

     • Ida Galić

      Kad ovako spuštam tekst s mišom, kad se pojavi ovaj sefer, bacilo me unazad!! Asocira me na onog zvonara crkve Notre dame Quasimodo, tako su ga zvali! Kako može ova pojava, da se kandidira i da računa na pobjedu!! Svašta ljudi moji ccc!!

     • HRSmoock

      Jao kad navale sa bilbordima. Sefer, osam puta osam metara. “Noć vještica XII”. Nemoj Sefere, ako Boga znaš.

     • Ida Galić

      Neće biti ptica pet kilometara unaokolo, garantirano!!

     • HRSmoock

      Kao strašilo je dobar. A mogao bi u penziju. Dosta je “dobrog” učinio do sada.

     • Ida Galić

      Dogurao do zvanja “vojni zločinac”!!

     • HRSmoock

      Njega su “preskočili”. Zanimljivo je da ni Srbija ni RS nisu dostavili ispravan materijal o Seferovim “radovima”. Kao greškom. Kakva je to trgovina nije baš najjasnije…

     • Ida Galić

      Odgovor je gore na vrhu u onim FB komentarima! Jedan je postavio sve podatke o njemu kad je počeo vojnu karijeru u činu potporučnika-komandira voda! Od prvog dana je počeo surađivati sa KOS-om i špijunirati svoje kolege iz jedinice!!

     • HRSmoock

      Kad je Perković pao, mislio sam da će “povući” još neke. Ali izgleda da su ti “neki” ranije sklopili dil. I bili su kooperativni. Jedno je sigurno, čak i za vrijeme rata šljakale su nihove veze. To je taj najpodmukliji dio JNA i službi sigurnosti (organa bezbednosti). U većini slučajeva iza priča o patriotizmu, krije se lični interes.

     • Ida Galić

      Istina je, međusobno su jako solidarni i cijelo vrijeme rata su na neki način održavali veze! Njemačko tužilaštvo se je pokušalo pred kratkim pogoditi sa Perkovićem i navesti ga da “priča”, ali izgleda, da je tvrd orah, a vjerovatno ni od Mustača neće mnogo saznati!

     • HRSmoock

      Evo koliko daleko to ide. Svi znaju da Šljivančanin nije odgovoran za Ovčaru. Ili barem nije najodgovorniji. Ali on je prihvatio krivicu. Nešto se brzo vratio. Međunarodni sud je tvorac tog dila. Logično bi bilo da je vjerojatni pravi krivac, general Aleksandar Vasiljević pozvan na odgovornost. On je čak svjedočio u Hagu. Više puta. Bio im je dostupan. I jedan drugi, koga neću imenovati (onako, da ne bih nosio pancir) također je svjedočio u Hagu i ništa. Međunarodni sud odlično zna kako su se stvari odvijale i opet ništa. Šljivo je rado prihvatio krivicu i odrobijao kaznu, uredno dobio “skraćenje”. Sad je glavni u svom selu, plemenu ili šta već. Toliko o tom sudu.

     • peppermintt

      a siti se što ja rekoh onda, neće ti perković “propjevati”

     • HRSmoock

      Malo struje i…Ups. Ne. Nećemo tako. Dovoljno je da radi od 9 do 5. Šiznuću ovih par dana.

     • je pročitao sam.. i ima toga još kako kaže!

     • Sigurno je dobio desetak bodova s ovim intervjuom kod svog biračkog tijela

     • peppermintt

      ovaj nije po zadatku, neg “off the record” :))))

     • HRSmoock

      Ta moja poznanica garant radi i za “udbu”. Mislim…Beograđanka, Jugoslovenka, Muslimanka i na kraju Bošnjakinja. Viđam je jednom u nekoliko godina i uvjek čekam da se sama deklarira. Da ne BiH pogriješio.

     • peppermintt

      ima tu love dobre al tribaš bit đon obraz i dobre žifce imat

     • HRSmoock

      Lova je sigurno dobra. Ona je i ovdje živjela dobro (matori joj je bio polkovnik JNA, veliko mudo) a tamo joj ide trostruko bolje. Njen se muž obogatio “prodajući” Srbe i Bošnjake na početku rata. Ko hoće vani, mora da plati. A to je mogao samo neko ko ima veze u Saraj’vu, ali i na brdima sa Srbima i JNA. Najisplativije je raditi za sve strane :))

     • peppermintt

      uf dijete crvene aristokracije heheh
      na vrime je izučila zanat

      što me asocira na………. :))))hehhe

     • HRSmoock

      Ona i njena sestra se snađu gde god da ih baciš. I uvjek se dočekaju na noge. A uvjek suimale dobre noge. Mlađa se udala za nekog Amera koji je budža u DoD (njihovo ministarstvo obrane). Najveći dio bošnjačke diplomatije je zavisio od dobre udaje. A to je veština.

     • peppermintt

      pa je sve se da naučiti i istrenirati, profi zavođenje posebno 🙂

     • ovaj je ‘oj javore’ :))

     • srka

      Hahahahaha…a lepo kolo…s’kolo pravo u EU!
      by Srka®

     • Alan B’Stard

      Na što ovo liči!? Ni na šta! Gdje je ovo? Kalesija? Vidi ove, piše joj Paris na prsima! Povuci potegni iju ju. Da te Bog sačuva

 • Daran F.Bašić

  E pa dođi i ti Sefere razapni ti zastavu.
  Ali baš ti
  Osobno ću ti je ja stjerati u guzicu ako je ti doneseš .
  A hordu koju si vodio 93 povedi opet .

  Samo nema stati kao što se stalo na Herama a Alija trk u Washington .

  • srka

   Inshallah…čim prija bude prilike Darane…eto mene sa zastavom i RBiH i RTurske.
   Znam ja da vi niste divljaci.
   by Srka®

   • Ida Galić

    Selam aga Srka baš sam malo prije mislila o tebi đe si sad, kad evo te! Ajde daj, ti nam objasni što taj Sefer želi ustvari!!? Kao da nam malo prijeti i kaže bit će opet degeneka za sve što neće jedinstvenu unitarnu Bosnu s njim na čelu!!

    • srka

     Selam i tebi lipotice.
     :-))
     Na nogometnom sam igralištu…malo promatram…planiram…
     Što se tiče izjave gospon Halilovića, ja ne vjerujem da su to njegove riječi, te da nisu modificirane.
     Unitarizacija BiH je po meni OK, ali ne po cijenu rata ili pak izrabljivanja drugoga…drugačijeg.

     by Srka®

     • Ida Galić

      Ne može se unitarizacija provesti mirnim putem!! To je isto, kao kad bi netko htio napraviti vrući led. To bi bilo moguće, samo kad bi netko zagarantirao stanovnicima Bosne standard i demokraciju kakvu ima Švicarska, a to priznaj nije moguće niti će ikad biti!

     • Ljuta Trava

      Ma kako nebi moglo pa vidiš kako to demokratski provode u Iraku i Siriji a pokušali su i nekakav Fildžan kalifat u BiH pa im nešto nije išlo .Ma pusti Srku on se ionako okreće po potrebi čas je Srbin a čas Turčin .

     • Ida Galić

      Oću malo da vidim kako je danas orjentiran. Možda je danas janjičar, ko bi ga znao!!?
      Iđe Srka, stoji ga zvrka i nosi zastave hahaha! Dili će ih zabosti!? može ih donijeti i više i obilježiti njima teritorij trećeg hrvatskog entiteta, ali pošteno 27% ni manje ni više!!!

     • Stinatvrda Cro

      Baš tako, ni manje ni više!

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Stinatvrda Cro

      Bog Travo!

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Ljuta Trava

      Hrvatski pozdrav !!!!

     • Stinatvrda Cro

      Pozdrav!!

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Stinatvrda Cro

      Ova sa vrućim ledom ti je dobra!

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

   • Ljuta Trava

    Super jedna vam ratna meni služi kao otirač a ti ,,junačino,, Ponesi i te dvije .Ni hodžin ti zapis pomogao nebi.

    • zdenka

     Ni hodžin zapis? hehehe

     • peppermintt

      prije će bit -hodžin dudliš
      ajme meni al morala san :)))))

     • aaaaaa haha! 😀

   • peppermintt

    i herceg bosne srka ne mere brez nje
    .)))

    • srka

     Jest nisam lud pa da me kontrolira granična milicija RHrvatske…kazna ne gine Peperminttiću…es ti zaboravila kako je prošao onaj buntovnik u Čahvoglavama?
     by Srka®

     • krian

      Ratko Mladic komandant Kninskog korpusa je lose prosao 1991 u Cavoglavama, nista od srbskog Šibenika, al se je zato “”proslavio u Srebrenici. Kad se vec rugas Cavoglavcima i Thompsonu, zapitaj se di su zavrsile glave Srebrenickih Bosnjaka.

   • Alan B’Stard

    Srka, Gdje bi ti s tim zastavama?

    • Stinatvrda Cro

     Možda ponese različite, pa koja treba…

     ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • peppermintt

      neće ne brini, srka je “poslovan čovik” para draža od zastave, ovo se ovdi malo ko fole junači
      :))

     • srka

      Prvo zdravlje…te biznis lipotice…a izmedju ove dvije stvarčice…nadje se vremena i za poljitiku.
      by Srka®

    • srka

     Prvo u prtljaznik, pa Ustrija, slohvenija, hrvatisan i onda Širom BiH…di se zalomi.
     by Srka®

     • krian

      Sta glumi ovaj srpski poturica Halilovic Bosanca. Nek ide u svoj sandzak

   • Daran F.Bašić

    Marš u pi*ku *** jebem ti ja * pa hajde javi se imenom i prezimenom pi*ka ti ona *** pokvarena

    Hajde gubo *** ti jebem i tebi i Seferu skupa kada si junak.

    Smiješ li papak ???

    • Ida Galić

     Ej Zdenkice bremzaj malo, pobjeć će nam Srka i tko će nas zabavljati!! rekoh njega ne treba uzimati previše ozbiljno, on govori što mu prvo padne na pamet! I što reče Ljuta trava, danas je turćin sutra Srbin itd!

     • hehe, nije naša Zdenkica, to grmi Daran gromovnik! 🙂

     • Ida Galić

      Zar on govori u Zdenkinom imenu!!? nije to u redu nekomu tako imputirati!!

     • ili sam ja nešto pobrkao.. kako je Daran F.Bašić opsovao Srku, ti si rekla ?ej Zdenkice, pa sam pomislio da si od darana mislila da je zdenka! Nije Važno 😉 nema ništa zakulisno draga Ida!

     • Ida Galić

      Kod mene se jasno vidi Zdenkin avatar i ona odgovara Srki i ne znam kako je kod tebe!!

     • Ida Galić

      Ja vidim, kako kažeš onaj sivi “K” i gore na jednom komentaru jasno stoji Daran Bašić, a na drugom ispod “K” Zdenka ne znam što je to!!

     • Portal dodijeli svakome tko nema registriran Disqus nick ovo slovo K.

     • pero III

      Ma bio je i Matan nekad… Nebitno sad

     • srka

      I Nakarada i …ihihihiiii…a on će meni kasti za ime i prezime!?!
      Boga ti…eto ga poput onih nesretnika Udbovaca
      by Srka®

     • zdenka

      Dobro jutro i i spričavam se zbog imena ,ako se javljam sa Gugla (starinska sam cura i govorom po vuku) onda se ne moram svaki put iznova registr., al mi je užasno spor i trokira, pa se prebacim na Mozilu, koja je brža, ali onda moram uvijek iznova upisivat svoje ime i ne dobijam odgovore na mail,što mi dikad i odgovara. Evo sad sam još na “Google” He,he

     • peppermintt

      kakav ti je to govor ” po vuku ” ?

     • HRSmoock

      Hehehe. Pardon…Xexexe :))

     • peppermintt

      zake se smiješ 😛

     • HRSmoock

      Ћопави су најопаснији. Вук, Броз…

     • Jeli i Ćopić bio ćopav ? 🙂

     • peppermintt

      kad spomenu Ćopića, nedavno mi došla pod ruku njegova knjiga Orlovi rano lete, jesan se smijala :)) Nikoletina veli majko nema Boga reko komesar :))

     • HRSmoock

      Moraš da gledaš “Državni Posao” (TV Novi Sad). Dragan Jove Torbica, Krajišnik u Novom Sadu. kao da ga je Ćopić smislio.

     • Nikoletina Bursać.. pa ako je reko komesar onda je tako! 🙂

     • Daran Mardi Bašić

      Njive će se orati karakterom

      A nije mi jučer došla pod ruku

     • Ljuta Trava

      Orlovi rano (od)lete je omiljeno štivo Belih orlova . hahahahahahahaha

     • HRSmoock

      Samo kad popije….

     • zdenka

      Evo me sad sa Mozile:) Ma ko bi sad opet svaki čas upisivao podatke, a i kavu sam popila pa ću vas pozdravit. Evo još jedan Vukovac ispod- Ovo je naša generacija:) Bog! Zdenka

     • peppermintt

      zdenkić , vuk je prepisivač plagijator

     • srka

      Jest…gori je od Kineza.
      by Srka®

     • srka

      Hihihihihi…ti lipotice…do te izgleda nije prodrla vijest…s’onu stranu Drine…a imaju i validne dokaze…svi su srpskoga podrijetla.
      by Srka®

     • Daran Mardi Bašić

      Valjda s Chrome 🙂 🙂

     • zdenka

      Evo slušam Zepelline na jutubu:))

     • srka

      Mora da je malo u pripitom (ne)stanju…prostakluk.
      by Srka®

     • Daran F.Bašić

      Kakova Zdenka bog te pomogao Ida .
      Ukucaj na facebooku. A imaš i po neku kolumnu ovdje.
      A licemjere ne mogu trpiti

      Ne znam je li vama uopće jasno što oni ponavljaju.Pa predsjednik je jedne stranke i kaže ono što ih većina misli da oni trebaju uređivati čitavu BiH.

     • Vjerujem da joj se učinilo da je Zdenka zbog avatara) … A to je istina, nažalost večina tako misli!

     • Ida Galić

      Ništa mi nije više jasno!! Što se tu događa iza kulisa!!?

     • Daran F.Bašić

      A što će se događati i što ti nije jasno ???

      Ja sam Daran Bašić onaj koji napiše i po neku kolumnu ovdje.Stvaran sam lik ne neka izmišljena Zdenka. Kako pišem ovdje tako pišem i na facebooku i na Dragovoljcu i na Dnevno hr na zidu Vlade Hrvatske itd

      O kakovim onda kulisama pričaš .Nema kulisa jedino te može iznenaditi što neko piše imenom i prezimenom.A zašto ne BiH.

     • Ljuta Trava

      Stavi onaj stari avatar .

     • Daran F.Bašić

      A Bog vas pomogao nije mi ovo registriran nick ne mogu ga registrirati sve sam smješao
      Sad ću sliku svoju još staviti pa ja 🙂 🙂

     • HRSmoock

      E sad da se Perun pojavi :)) Mada…Jučer su se obračunavali neki Šiptari ispred džamije u San Galenu. Naslov je “Srpski državljanin upucao Albanca”. Ko zna?

     • Daran Mardi Bašić

      Sve idiot do idiota .Jednom sam ga oprao na onome portalu Svetosavlje tako nekako a joj čak ni oni nisu pobrisali .

     • HRSmoock

      Ne vrijedi. On ti je potpuno zatvoren za argumente i realnost. On i pomočnici imaju neki novi portal srpska akcija…Ali moraš se posebno registrirati. Hermetička krčma. Kao tri mala majmuna. Slijepi, gluhi i nijemi. Ali ima par novih hit likova prema kojima je Perun mala maca. :))

     • Daran Mardi Bašić

      Ma slabo ti ja sada po portalima, nekada samo .Po nešto napišem za portale i na facebooku sam više.

     • HRSmoock

      Super je ona stara ekipa. Baciš im kosku…I onda im se priviđaš na svakom koraku. Paranoja ih izluđuje. I one…Projekcije.

     • peppermintt

      samo nemoj zaboraviti password 😉

     • HRSmoock

      Nek zapisuje. Da vidiš na što mi liči radni sto. Sa šiframa za servere na papirićima…

     • auuuu miii leee

     • Daran Mardi Bašić

      A već jesam .Ostavio sam da upamti do prvog “čišćenja ” kompa

     • srka

      E to bi bilo super!
      by Srka®

     • Nju je možda zbunilo to što svatko tko ne registrira nick na Disqusu ovdje na kamenjaru dobije avatar ovo sivo slovo K.

      A ti si Darane imao lijep avatar i nick, što ga ne rabiš!? 🙂

     • HRSmoock

      “Diskas” ponekad unosi pometnju.

     • Ida Galić

      Vjerovarno je to! Pomješali su Avatare i ne znam vide li svi isto kao ja!!

     • HRSmoock

      Malo smo napravili gužvu. Što bi rekla jedna moja prijateljica, “koči”.

     • Daran Mardi Bašić

      Evo od sada ovo sam ja .

     • Ida Galić

      Tako je već bolje! Ali kod komentara prije stoji”K” Daran Bašić, a odmah niže ” K”Zdenka i to me je zbunilo!

     • Skužio sam ja u čemu je zajeb! ali evo Daran nas je sad razveselio lijepim avatarom!

     • E Bravo prijatelju! To se traži!

     • srka

      Oprosti…al meni se ne svidja…a i prijeti ti i opasnost od novčane kazne ili pak krivičnog gonjenja.
      by Srka®

     • Daran Mardi Bašić

      A ko će me to kazniti.Ti poturčeni jazavac ili pak tvoje “patriote” .
      Nakupina idiota koji ne znaju ni ko su ni što su.

      Da te nešto upitam.

      Koliko više donesu svojoj djeci svaki mjesec ovi bošnjaci ali i poturčenjaci poput tebe kada Hrvate preglasaju. Koliko više mogu namirnica kupiti samo poradi toga što ne žele hrvatski jezik niti čitati ali niti čuti na Javnom servisu.

      Pa ostaju jednako gladni ali važno je da ne čuju niti čitaju hrvatski jezik jezik ustaša zar ne ?

      Je li ti možeš dokučiti idiote da bi ti i Sefer zabijali zastave koje vi hoćete ali na onome što je moj narod obranio a ja se eto priključio obrani.

      Posebice ćeš ti pobjegulja koja se srami što je bošnjak pa se predstavlja Turčinom koji još ima i njemačko ali i hrvatsko državljanstvo (jer za sve si ti to rekao da imaš nema veze što je nemoguće zar ne ) doći sa turskom zastavom ili zastavom RBiH mada ta država i ne postoji i zabiti je na Humu.I ja bih te trebao prihvatiti valjda kao prijatelja

      A još pokušavaš opravdati Sefera kao što i svaki zločin opravdavaš.

      I takovog kera pokvarenog ja da poštujem. Ma ti si smeće poturčeno.

      I još nešto hinjo jedna ja sve svoje stavove javno jasno i glasno iznosim.I svuda ću.
      Nisam poput tebe prevrtljive kerine anoniman , Ne predstavjam se da sam nešto što nisam.

     • srka

      Hmmmm…tako to počinje Ida…sve nešto drugi krivi…a godine lete…te se prija ili kasnije mora posjetiti očni liječnik…ne bih da te plašim…
      😀
      by Srka®

     • HRSmoock

      Pitanje je zašto baš sada? Mi se svi kao uplašimo od njega i onda dođe vitez na bijelom konju…:))

     • Daran Mardi Bašić

      Ma on je meni dopizdio sa onom turko pričom i to je teški prefriganac zalijepio bi ja njemu dva šamara siguran budi onako edukativne 🙂 🙂

     • HRSmoock

      Svašta ćemo još vidjeti. Danas slušam kako je Cerke “umeren”. Aha. Kao ovi iz Irana. Dakle, Sefer prijeti, a Cerke je “umeren”…Hmmm.

     • Daran Mardi Bašić

      Ma dobro je znati što misli većina o tome se radi.
      Ovo je ok prikazuje ih u pravom svjetlu.Pročitaj što je sve izjavio ali na drugom linku ovome što su postavili gore

     • Daran Mardi Bašić

      Dobro laka vam noć

     • Idem i ja :)) laku noć svima!

     • peppermintt

      to ti je ko fole poluga, kad vide kakav je levat sefer budu svi pogurali cerketa
      koja komedija :)))

    • srka

     E jesi nesretan…jadan ti sam sa sobom…jadna je mater što te rodi tako nesretnog i nevaspitanog!?!
     Tako ponašanje…o koncu moze samo tebi na kraju naškoditi…a nitkom drugom Darane.
     by Srka®

     • Daran Mardi Bašić

      Mrš ovco glupa poturčena

   • cleuna

    Kako za koga.
    E vidiš ja bih imao gušt upravo tebe zamotati u jednu od te dvije.
    Ali prije toga bih te učinio šehidom.

    • Daran Mardi Bašić

     Motali bi ga njegovi tako da to ne bi to morao.

 • Stinatvrda Cro

  Vidi, vidi – on bi se opet igrao rata! A zna, zna sto posto da će opet biti na gubitničkoj strani. Ali se i zajefrnknuo – i te kako će braća iz Hrvatske naći mogućnosti pomoći svojoj braći u Herceg-Bosni.

  ZA Hrvatsku BEZ komunista!

 • oglo

  Dolazimo i mi iz Splita i to iz ovih stopa ako triba, balije da jednom zauvik sataremo…

 • Alan B’Stard

  Haliloviću ćuko, baš laješ! A takav ćuko ne ujeda! Ne brini ti za Hrvatsku vojsku i zaštitu Hrvata u BiH! Ne bojimo se nikoga a najmanje tebe! mrsh đubre

  • Stinatvrda Cro

   Taj vjerojatno govori da čuje svoj glas. Drugu vrijednost mu riječi ni nemaju.

   ZA Hrvatsku BEZ komunista!

 • Daran F.Bašić

  Koliki luđak moraš biti da otvoreno prijetiš Hrvatima kao predsjednik jedne stranke. ?
  Dovoljno je biti Sefer Halilović .

  E pa slušaj bitango Sefere zastave razapinji kakove hoćeš u svojoj avliji .

  “…Neka se oni koji zazivaju
  treći entitet i Mostar kao “stolni grad” ne raduju, neka ne likuju jer
  nema više ni Hrvatske vojske ni dobrovoljačkih jedinica da im pomažu u
  tom naumu….. ”

  Dobrovoljaca nije nikada ni bilo ali
  dragovoljaca ima dovoljno .Koliko okupi čitava tvoja stranka BPS
  “patriota ” toliko ću ja telefonom sam pozvati dragovoljaca .

  Samo naprijed Sefere u pohod

  • srka

   Tko zna da li je ovo uopće i točno Darane, mediji su čudo…i vrlo često modificiraju izjave…onak kako to vremenu odgovara.
   Ukoliko dobije gospon Halilović, ubijedjen sam da će sve ostati kao i što je…tako je po mojim promatranjima do sada uvijek bilo…zašto bi sada bilo izuzetka???
   by Srka®

   • Zar će na ovoj retorici dobiti glasove!? Jeli ovo izoliran slučaj bolesnika ili će pak dobiti izbore! Jebiga ako je tako!

    • HRSmoock

     Da li je moguće da je ovo izjavio. Pa on najbolje zna ko mu je “onomad” zveknuo zolju u terasu.

    • Stinatvrda Cro

     Dobit će dva glasa. Naravno samo ako ima još negdje prijavljen boravak i ako ima još jednu putovnicu.

     ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Žalosno je stina što će ipak dobiti određeni broj glasova, što znači da ipak ima sljedbenika koji pushe ovu priču! Što se mene tiče, ja bih volio da on uistinu dobije samo ta dva glasa, ali realnost je drugačija!

     • Stinatvrda Cro

      Znam prijatelju, mišljeno je od mene karikativno!

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • ;))

   • Stinatvrda Cro

    Kad u medijima izađe neka “modificirana izjava” taj čija je ta izjava demantira ili ispravlja. Nisam nigdje pročitav takvu izjavu da je nešto što je rekao “modificirano”.

    ZA Hrvatsku BEZ komunista!

    • Ida Galić

     Srka je veliki Šaljivčina, i ne treba njegove izjave uzimati previše ozbiljno, ali on to neće priznati isto tako neće priznati, da mu se “babo” borio u “Handžar diviziji, ali ja sam sigurna da je!

     • HRSmoock

      Pa mora neko i u SS. Kad je več postojao “indijski” SS (6000 Indusa zarobljenih u Francuskoj 1940.) zašto ne bismo imali i zelen fesić :))

     • Stinatvrda Cro

      Volim šaljive ljude….-:)

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • sigurno da negdje u pojati i dan danas skrivaju križ! 😉

     • HRSmoock

      Neko križ, neko Staljinovu sliku :))

     • Ilija Čvorović 🙂

     • HRSmoock

      Ali pravi. Slatko mi da ih gledam kad se krste. Pa pomješaju stranu :))

     • :))

     • HRSmoock

      Dugo su čvrsto stiskali pest :)) Sve je moguće u zemlji u kojoj je šef komunističke partije mogao biti musliman. A katolik, pravoslavac ili Jevrejin nije mogao. A Jevrejin se mora pisati velikim slovom. Kao i Musliman od 1974. I još se čude što su propali.

   • Daran F.Bašić

    Mrš u kuću kerino .

    • peppermintt

     nemoj ga mardi , ostavi ga i nama malo :))))

   • cleuna

    Idi u p.m. ti i tvoja promatranja…onako kako ti mislilš da se prikažeš kao neki realist.
    U stanju si optužiti svakoga,osim kada netko od tvojih zelembaća nije u pitanju.
    Sada nas čak nastojiš uvjeriti da ovo zeleno kopile,kao što si i sam ovo nije reklo.

  • Alan B’Stard

   Gdje će u pm. pogledaj ga, vidiš da je kljuse đuturumsko

 • Da ima imalo pravne države, ovaj jazavac bi već danas završio barem na ‘informativnom’ razgovoru! Ovakva huškačka retorika vodi u propast, zar na ovaj način pokušava pridobiti bošnjačke glasove?!

  • zdenka

   Evo ti dokaz da mu retorika pali. Pročitaj šta lignjun pod imenim srka divani.

   • Ne bi bilo dobro da se Bošnjaci masovno pale na ovo! Ovakvi stavovi, koje evo i ne skrivaju su porazni za BiH

    • zdenka

     Šta je najgore, ovakvi uvijek i zakuhaju kašu.Mrsko mi je ovo, još koja kriza i beznađe i onda se vaki nadovežu. Pa ne bi ih tuka..

   • Ida Galić

    Srka je kako rekosmo neozbiljan čovjek! Jezik brži od pameti, a i nema pravih informacija pa udara ovako nasumice!!

  • Stinatvrda Cro

   Ovo već ima elemente pozivanja na uništenje hrvatskog naroda. Konkretnije – poziv na genocid nad Hrvaticama i Hrvatima.

   ZA Hrvatsku BEZ komunista!

   • Ovo bi trebalo sankcionirati! Ali ovo je BiH, kao što je Smoock gore stavio video: Inzko igra kolo u Kalesiji… jadna majko jadne države

    • Stinatvrda Cro

     Ja to stvarno gledam kao poziv na genocid nad Hrvatima i Hrvaticama. U jednoj koliko toliko normalnoj državi taj bi morao završiti u istražnom zatvoru. Nažalost nije tako.

     ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Slažem se, tužno je da su ovakvi ‘nekakv čimbenik ili faktor).. Ima njih i previše, samo njihove izjeve ne dopru do šire javnosti! Od ovog lika , preko Heleza pa nadalje, a takvi sudbinu kroje!

     • Ida Galić

      Majstore nema u Bosni više zatvora” demokratija” im proradila, radi ko šta oće i živi kako ko može! Plaće i penzije tu i tamo, a samo su prirodne katastrofe redovne i nikad ih ne manjka! Kako reče jedan pisac, to je “Prokleta havlija”!!

     • Stinatvrda Cro

      A ovaj tuljan bi rado ratovao – za to bi imao novaca, heheheh! Ali nije računao da u ratu uvijek postoje dvije strane. Zaboravio je već prijašnje poraze.

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Ida Galić

      Imao je infarkt ili moždanu kap, ne znam zasigurno! To mu treba uzeti, kao olakšavajuću okolnost!!

     • Stinatvrda Cro

      Bio je infarkt. Za možđanu kap mora postojati mozak. To je glavni preduvjet.

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Ida Galić

      Onda stvarno ne znam što je u tolikoj glavurdi!!? možda će obdukcija pokazati!!

     • Stinatvrda Cro

      da nije toliko tijelom težak digao bi se u zrak kao luftbalon!

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Ida Galić

      Pa lebdi on u nekim oblacima bez kontakta sa stvarnim svijetom!

     • Stinatvrda Cro

      Dobor Ida, nije da baš nema ništa od mozga. Ima ukupno tri sive stanice. Jedna je trenutno izvan pogona, druga je oštećena a treća je na stalnom godišnjem odmoru.

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Ida Galić

      Pa mora imati barem jednu sivu više nego kokoš, da ne sere po cesti hihi!

     • Stinatvrda Cro

      Jedna moja kokoš je htjela sr.ti baš po cesti. Imala je nesreću i poslije izgledala jako plosnato…. mora paziti da i njega netko ne učini plosnatim.

      ZA Hrvatsku BEZ komunista!

     • Ida Galić

      E neće jer on ipak ima jednu sivu stanicu više i drži se dalje od ceste i većinom ide jarkom!!

     • HRSmoock

      CSI:Saraj’vo
      Istražitelj Hajro Horejšo i inspektor Sučić dihvane:
      -Izgleda da je Sefera ubio vakum u glavi.
      -Vakuf?
      _Ma kakav Gornji Vakuf. Vakuum, bolan. To ti je ono kad u glavi nema ništa.

     • Ida Galić

      Hahahahaha!! Ovo ti je dobro!!

     • ????

      Hrvatsko je Sarajevo koliko i naše – poziv na genocid????????????????????

      U Hrvatskoj je SVE VIŠE komunista.

    • Ida Galić

     Svi su ti visoki predstavnici “kurbe” i kao po pravilu su svi radili protiv interesa Hrvata u BiH ! Posebice onaj Englez Pady Ashdown! On je upravo “uredio” te stvari sa Mostarom, koje nažalost do danas nisu riješene, a pitanje je kad će uopće biti rješene, da hrvati budu barem djelomice zadovoljni!

     • HRSmoock

      Englezi su majstori u “moderaciji”. Dragulj njihovog rada…Indija i Pakistan. Potom Izrael…Primjera je bezbroj.

     • Ida Galić

      Spisak tih njihovih katastrofa je poduži i danas im se to pomalo vraća kao Boomerang! Počele su im stizati kamate na prijašnje “investicije” u tim zemljama hehehe!

     • HRSmoock

      A kraljevska porodica…Oni su Švabe. U fuzbalu su truba, tenis više ne igraju i najbolje restorane u Londonu drže Grci i Pakistanci. A uskoro će im Šiptari biti najjača banda. Da ne zaboravim…Ribu i čips ne bih ni keru dao. I poruka za njihove žene…”To se ne luftira otkako su u upotrebi voda i sapun”. Jadni Rimljani. Mučili su se sa njima 500 godina. Mogu ja ovako do sutra :))

     • Ida Galić

      Još kad malo geografski “omršave” zaradi Škotske đe će im biti kraj, a bili su Nr 1 u svijetu! Eh što ti je život!!?

     • HRSmoock

      Biće 51 prema 49 u korist ostanka u Britaniji. :)) Procenti su čudo.

     • Ida Galić

      Oni će to urediti kao i naš Josipović na predsjedničkim izborima! Vreće sa glasačkim listićima sa okruženim “Protiv” su već spremne za brojenje i samo je još stvar tehničke izvedbe, kako će se to neopaženo distributirati na biračka mjesta, ali imaju oni iskustva u tome bez brige!!

     • HRSmoock

      Tako je i Toma smetlar, grobar, što li je već (znam da je neko komunalno preduzeće) došao na vlast. Njemu to sa premetanjem vreća ide od ruke. Ima li fer izbora još negdje na ovom svijetu? Kad se sjetim kako je Bushov braco brojao listiće na Floridi. Četiri mjeseca. Pa zar i u SAD?

     • Ida Galić

      Njemu je tamo na veliko pomagao njegov brat Jeb govenoor of state Florida, a stari Bush se pobrinuo, da vrhovni sud prihvati rezultate brojenja! I krajnji rezultat, razjeban Irak, Afganistan, Libija i još bi se moglo….!! Što jedna budala može napraviti, kad dobije nogućnost za to!

     • HRSmoock

      Nabrojanima je sledovalo to što su dobili. Ni demokrate ih ne bi poštedele. Imaju još trikova. “Liberalni” Obama nije sputao Kongres da ostavi ograničenja u njihovim izbornim zakonima. Naročito dio o registraciji birača. Sila Boga ne moli…

     • Ida Galić

      Obama je opet priča za sebe! Ti blesavi Jenkiji su po tom pitanju gori od Hrvata koji izabraše Josipovića i onih vaših koji prigrliše vojvodu grobara!!

     • HRSmoock

      Kakav god da je, bolje on nego teta Hilari. :)) Ta će nas sve prodati Arapima :))

     • Ida Galić

      Ne veseli se prerano! Evo nje 2016. Misli kandidirati!

     • HRSmoock

      Čitam neki dan o izmenama politike republikanaca (upravo zbog 2016.) Kako su me podsjetili na ove naše. Sve cvrkuću kao slavuji. No, došlo je do toga da Hispanoamerikanci odlučuju glasanje. A njima će baš morati da se ulizuju do 2016. Hilari ima veliki minus. Muža :))

   • peppermintt

    točno, morale bi se oglasiti sve razine od politike do onih bezbroj udrugica ko fole gradžanskih

 • Ljuta Trava

  SAD kad HERA izda saopštenje ima da Sefer zapraši u Anadoliju .Eno Tristan na Zrikiju isukao sablju već …

  • peppermintt

   :)))))

 • peppermintt

  Oj sefere sefo seferlijo,
  a što si se bolan pohasio

  sefere dilbere tako više ne mere
  sefere dilbere zaboli nas za tebe

  :))))))

  • zdenka

   Imam tanke živce i kratak mi je fitilj..Aje ti dovrši..

   • zdenka

    Sjetila sam se..”Oj Sefere, poturice..”

    • peppermintt

     oj sefere sefo poturice
     džaba ti divaniš podmuklice

     • zdenka

      Idem vježbat i ako bude potrebno javim se u dragovoljce. Čujem da bježe od ženskinja:)

     • HRSmoock

      Bježe od svakoga ko ima pušku. :))

     • Alan B’Stard

      :)) haha, dobra!

  • si vidila sefera i priče?! čemu ovo vodi, čemu ovo vatri!?

  • HRSmoock

   Djetinjstvo sam proveo kraj Save

   Sarajevu mladost pripade

   u Mostaru imao sam nanu

   a u Tuzli zavolio dragu

   Nije Bosna samo Sarajevo

   i ako je u srcu nam
   svima

   Bosnu čine i ostali
   dvori

   razasuti po njezinim
   njedrima

   Volim Brčko, volim
   Posavinu

   Bijeljinu ravnu Semberiju

   dragi su mi gradovi kraj
   Drine

   a i oni ljute nam
   Krajine

   Oj Zenico u tebi sam bio

   ti Travniče tobom sam
   hodio

   Banja Luko Šeheru od
   prije

   drage ste mi Bosanske čaršije

 • peppermintt

  ništa čudna nije zapaljiva ratna retorika sefera, obzirom kako je neposredni sudionik , to je jedini prostor koji mu preostaje

  • tko bi normalan sutra sa njim sjeo ‘za stol’?

 • peppermintt

  i još bitna stvar, sav vojni kadar Armije BiH je iz JNA
  Pametnom dosta.

  • HRSmoock

   Dudaković Atif-Džej (en ej).

   • peppermintt

    ja san zbunjena a jel su i oni sad “antifašisti” 😛 :)))

    • HRSmoock

     Ovisi o tome koliko je to isplativo.

    • Jesu 😛 pogotovo Lagunđija s titova greba

     • HRSmoock

      Nemoj. Dobrica je najveći antifašista i disident s “Galeba”.

    • Stinatvrda Cro

     Bez “anti”!

     ZA Hrvatsku BEZ komunista!

 • peppermintt

  mali osvrt na seferove nebuloze- kaže Mostar će biti jedan grad, pa to i mi hoćemo a njegovi hoće svoj dio za sebe a drugi dio “zajednićki” e neće moći
  kaže sefa oslobodio bi Mostar-dašta bi HVO ga oslobodio i predao linije u Podveležju na držanje postrojbi muslimana, rezime dvaput morali HVO oslobađati isto područje
  itd itd..

  • Alan B’Stard

   isto tako kaže :”Njihovo je Sarajevo koliko naše, ali će i Mostar biti zajednički i točka!”, svi znamo koliko je to Sarajevo naše i kakvi su mu planovi za Mostar!

   • peppermintt

    dašta će, ove godine u škole upisamo 600 hrvatske djece a 300 muslimanske
    šijemo ih u svemu 🙂

    • HRSmoock

     Pa kad oni ne daju djevojčice u školu :))

     • peppermintt

      i više im je djevojčica neg dječaka
      al u muslića ti je novi trend, neće se ženit, evo statistika kruga kojeg ja poznam ( a nije mali viruj ) oko 50 posto samci a već prešli i 40-tu, oko 30 posto po jedno dijete, oko 15 posto dvoje djece a eto ostavih 5 posto ali i manje imaju 3 ili više djece.

     • HRSmoock

      Pa to je nažalost svuda isto. Znaš koliko imam ortaka (konja) u tom fazonu. Sprcali 35-40 godina u guzicu i stalno izmišljaju neke izgovore. Oni koji nemaju uvjeta se venčavaju, a ovi koji imaju svoju gajbu i pristojan posao trube nešto o “nepostojanju uvjeta”.
      A ovi koji su u braku se razvode. Teški smo idioti.

    • Stinatvrda Cro

     Tak malo oni hebu? -:)

     ZA Hrvatsku BEZ komunista!

    • Šijemo ih u svemu, dašta su nas se skačili, grebatori!

 • zdenka

  Nemam namjeru ovdje zamećat smutnju niti raspirivat niske strasti, to nikako i završiću sa komentarima jer znam da o puno stvari i ne znam previše, pa bih samo dodala da mi je uvijek bilo strašno krivo kad smo se zaratili sa Muslimanima. Kamo sreće da do toga i nije došlo. Ajte laku vam noć svima:)

  • Kamo sreće, ali eto kakav smo mi narod, mi bi se branili da nas netko napadne!

   • zdenka

    A šta da kažem- Moja braća su išla u Bosnu kad je trebalo, a da ih niko nije poslao ni zvao.Pa u Bosni smo mladost proveli i kako onda ostat postrance. To je tako.

    • Hoću kazat, pa nismo mi nikad počimali niti ‘zavrzivali’ 🙂 .. a branili se jesmo i hoćemo opet! Varaju se oni koji misle da nas je Hrvatska ostavila ovdje na cjedilu! To se samo tako čini zbog trenutne nenarodne vlasti! Hrvati ovdje u BiH i u Hrvatskoj su jedno!

  • peppermintt

   potpisujem Zdenka, ali znamo čije je to maslo bilo, samo pogledaj tko je profitirao od tog sukoba pa sad razvlači teze o “građanskom ratu “

   • zdenka

    Da, a vidim i šta kazat na to…Prolazi im..Neće li skoro ovi sjašit s vlasti..

    • peppermintt

     imaju lovu imaju položaje imaju medije imaju moć koja je trenutna.
     Na nama je osvjetljavati njihove namjere, na nama je širiti optimizam i buditi narod da progleda i uključi se u društvene tokove jer im oni svima određuju život.

     • zdenka

      Tako je! Bog i Hrvati!

 • peppermintt

  zapravo nama i paše ovakva zapaljiva retorika, otkriva stvarne namjere unitarista
  neka maske padaju 🙂

  • Stinatvrda Cro

   Jako dobro zaključeno!

   ZA Hrvatsku BEZ komunista!

  • Bravo pepperminttže! Padaju im maske ko kruške u mom voćnjaku!

 • Primjetio sam večeras da nam nema neprilagođenog Purgera s Kozare, ili će on navratiti kasnije, kada se dobro nalije, nacvrca!?

  • ????

   Evo mene.Čitam vas i uživam u vašim strahovima.Ovaj turčin vas je baš uplašio.
   Koliko samo komentara?

   • Znao sam da si tu negdje! Jeli zatvorilo sve birtije?

    • ????

     Jes brte ovdi kod nas se rano legne.Glede ovoga Seferovog ispada ne bojte se.Mi ćemo vas čuvati kao i dosad.Odi mirno spit.

     • A što će ti bijedniče ovi silni upitnici, što ti nije jasno?! Dedera kaži, i evo, ekipa dajte čoviku još jednu pivu!

     • peppermintt

      ma ignore frika

     • baš je frik paćenik! Jeli ono kučibaka jednom napisala da je lik iz Zenice!?

     • peppermintt

      ip je zenica a tkozna odakle je

     • zdenka

      Amo malo slušat glazbu 🙂

     • zdenka

 • pero III

  Ajde krmčino na Sandžak!

  • peppermintt

   neće ni oni tamo ovakve :)))

   • Komentator Vinko (fb komentar) je dobro kazao:)) trebalo bi ga okupat i ošišat :))

    kupanje, šišanje, pa ice bucket hladna vodo, možda se smiri da ne vampiri 😀

 • Ida Galić

  Ovaj Sefer Halilović iliti “komadant Halil” mu dođe, kao neki novodobni pandan BUDALINA TALE kojega opisuju njihove tj. muslimanske epske pjesme i koji je svojom drenovom batinom u kojoj je bilo 1000 klinaca, sijao strah i trepet po okolini i komšiluku. Ali sad su druga vremena i za takve “budaline” imamo lijek da ih privedemo k pameti!!

 • Herceg-Bosna

  A SEFERU BILO BI BOLJE DA MANJE JEDEŠ GOFNA, POŠTO MOZGA NEMAŠ,

 • Herceg-Bosna

  BALIJA !!!

  SEFER HALILOVIĆ

  Časnik JNA koji je ratne
  1991. promaknut u čin majora (bojnika), Hrvate u JNA je tada nazivao
  “ustašama”. No, tek kad se rat približio Bosni, krajem rujna 1991.,
  istupa iz JNA i odlazi u Sarajevo, gdje radi plan obrane Sarajeva koji
  je krajem iste godine i odobren. Osnovao je paravojne snage de facto pod
  kontrolom Izetbegovićeve stranke SDA, “patriotsku ligu”, koje će
  kasnije postati temelj Armije BIH, a on njen prvi zapovjednik. U svojoj
  “Direktivi za obranu suvereniteta i
  integriteta BiH”, koja je bila temelj ratnog djelovanja patriotske lige,
  napisanoj 25. veljače 1992., Halilović je odredio “zaštitu muslimanskog
  naroda” i “očuvanje integriteta i cjelovitosti BiH”. Kao neprijatelje
  naveo je SDS i HDZ: od početka je, zapravo, Hrvate i Srbe držao
  podjednako neprijateljima.

  Sudjelovao je u izradi planova bošnjačkih lidera o naseljavanju
  muslimanskih prognanika na područja u kojima su tradicionalno Hrvati
  činili većinsko stanovništvo, kako bi se promijenila etnička struktura i
  nekad većinski hrvatski krajevi “pomuslimanili”. Ta politika se
  pokazala prilično uspješnom, naročito u srednjoj Bosni. U travnju 1993.,
  zajedno s Ejupom Ganićem, na sastanku u prostorijama Željezare Zenica s
  vojnim vrhom Trećim korpusom Armije RBiH zahtijevao je napad na
  Hrvatsko vijeće obrane, u dogovoru s Izetbegovićem koji je tada bio u
  Ženevi. U Visoko je doveo islamisitičke ekstremiste – teroriste i četiri
  vojna instruktora, tri iz Irana i jednog iz Kuvajta. Vodio je napade
  Armije RBiH u rujnu 1993. u Uskoplju, Trusini i Jablanici, a pod
  njegovim izravnim zapovjedništvom počinjeni su pokolji nad Hrvatima u
  Uzdolu i Grabovici. Njegov orginalni plan za uništenje HRHB i proboj do
  Ploča u Hrvatskoj zvao se “Neretva 93”, no srećom zaustavljen je u
  Mostaru…

  ĐUBRE BALIJSKO !!!

 • pousorska ljuta

  sta bi ti lako sa nama, jebem vam majku srpsku, kad niste mogli kad ste imali svo naoruzanje armiju i sve, srbe ,rumune ,madjare ,ruse domace srbe placenike arkanovce nema vam vise srbije ni rusije ako sefer samo pobijedi na izborima bice ovako kao sto kaze samo sto vas nema vise ko branit da on dovede ovu drzavu kako treba dokazat ce on vama to dokazo je i u ratu ko je sefer uz tebe smo sefer citava 207 pousorska ljuta ako nemoze pravnim putem da se ustroji ova drzava onda ce mo ratom to da uradimo samo malo zescim nego u prvim a sa hrvatima ce mo lako njih ocistimo za kratko vrijeme i da se vihori nasa na citavoj bih a u nasoj bih nema nikakvi entiteta bilo kojeg necemo republiku srpsku u svojoj domovini ne, zelimo cjelovitu bih u suprotnom ratom ce mo je ukinut ako ne ovako pravnim putem ovdje nikakva republika sem bosne i hercegovine nije bila e nema toga idi u srbiju i hrvasku trazte sebi entitet i pravte drzavu

  • ummet

   Takoe

  • Ljuta Trava

   Tu zastavu možeš objesiti jedino na svinjac kad ga počistiš,a sada se raznesi od muke .

 • pousorska ljuta

  nikako