Sinčić u Vukovaru: ‘Garniture’ su uništile i podijelile Hrvatsku

1

Upravo zbog toga mi pozivamo i stare i mlade da nam se pridruže, odbace korumpiranu oligarhiju i ustanu u borbu protiv kriminala i tajkuna.’ Predsjednički kandidat Ivan Sinčić izjavio je u srijedu u Vukovaru da je putujući na istok Hrvatske, kao i neki dan za posjeta Sisku, vidio kako su “garniture” uspjele uništiti i podijeliti Hrvatsku, i zato on predlaže nova rješenja i nudi novu politiku.

“Upravo zbog toga mi pozivamo i stare i mlade da nam se pridruže, odbace korumpiranu oligarhiju i ustanu u borbu protiv kriminala i tajkuna i svih onih koji su nas doveli u ovakvo stanje”, rekao je novinarima Sinčić, koji se u središtu Vukovara družio s građanima i dijelio promidžbene letke.

Naglasivši da se građani Vukovara suočavaju s velikim egzistencijalnim problemima, kazao je kako je “najgora stvar” što se “vrhuška i režim” sjete Vukovara samo za Dan grada, a okolnih gradova poput Vinkovaca, čak niti tada.

“Kazali su mi ljudi da su strašno razočarani što su u potpunosti zanemareni”, dodao je Sinčić.

Na pitanje novinara da prokomentira dosadašnju kampanju njegovi protukandidata Ive Josipovića, Kolinde Grabar Kitarović i Milana Kujundžića, kazao je kako ne bi htio komentirati “njih i njihove propale politike”.
Izvor: Politika.plus

facebook komentari

  • Gabro Vuskic

    Živio hrvatski KRALJ Stipica!, piše Maks Luburić u svojim opisima “Povodom smrti Vladka Mačeka”, što se na svu žalost nikada nije ispunilo.

    Živio hrvatski slijedeći predsjednik HRVATSKE DRŽAVE Ivan Sinčić!, iako manipulatorskim smicalicama neće uspijeti.