SIPA na području Hercegovine razbila lanac krijumčara droge i uhitila četiri osobe

7

Pripadnici policijskih agencija iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine razbili su međunarodnu kriminalnu skupinu koja je krijumčarila drogu u Hrvatsku i zaplijenili 60 kilograma skunka, priopćili su u petak iz državne policijske agencije SIPA u BiH.

U koordiniranoj policijskoj akciji koja se u petak zajedno izvodi u Hrvatskoj i BiH pretreseno je više objekata i uhićeni osumnjičeni za krijumčarenje droge.

Pripadnici SIPA-e, Granične policije i MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije na području Hercegovine su pretresli četiri lokacije te su uhitili četiri osobe za koje su objavljeni inicijali Z.J., Š.Š. i M.O. Kako “Dnevni avaz” piše, pozivajući se na izvore bliske SIPA-i, u akciji su uhićeni Zdravko Jurković, Simo Šljivić i Mladenka Ostojić.

U priopćenju SIPA-e se dodaje da se policijska akcija “Gas” provodi koordinirano s hrvatskim MUP-om, te da je u tijeku uhićenje više osumnjičenih osoba i pretresi objekata na većem broju lokacija u Hrvatskoj.

SIPA pojašnjava da su njezini službenici u suradnji s PNUSKOK-om i MUP-om Republike Hrvatske tijekom višemjesečne složene kriminalističke istrage nadzirali veći broj osoba iz Hrvatske i BiH. Istraga je rezultirala prikupljanjem dokaza o kriminalnim aktivnostima osumnjičenih osoba te je zaplijenjeno preko 60 kg opojne droge „skunk“ na području Hrvatske. Uhićene osobe se sumnjiči da su kao pripadnici organizirane kriminalne skupine u razdoblju od lipnja do studenog ove godine krijumčarili „skunk“ iz BiH u Hrvatsku.

facebook komentari

 • srka

  ovo je zlo za drzavu…za drustvo…za obitelj!
  Mladi kanite se ovog zla i nesrece!

  by Srka®

  • P.A

   Ma ja, šta će im canabis, neka se drže alkohola i cigara.

 • peppermintt

  Koji su ovo zapravo, mislim koji dio Hercegovine i kuda je išla ta “šnjura”

  • Mene zanima tko nadjenjuje imena akcijama i ciklonama.. imali kakva baza ili lager imena.. mislim treba imati inspiracije ipak 😉

   • HRSmoock

    Jozo, daj vode :))

    • DIKI

     Ne znam da li si on lajn, ali evo da ne kažeš da sam otišao a nisam se pozdravio. Ne vidim Diabla pa ako ga ne vidim, prenesi mu pozdrav. Ili, pošalji ga na ovaj komentar. Dosadili mi portali i mufljuzi na njima, previše vremena oduzimaju a nema nikakvog rezultata. Čak ni u smislu druženja. Upravo sam odvalio dandaru onom nazovi Lavu, a i Perun se kao nešto iščuđava. Razočarao sam ga. On je mene davno ali to se valjda ne broji. U svetlu onoga što mi ispričaste o njemu, baš ima obraza. Naravno, zamera mi se što sam dolazio ovde, a ja im morao napisati da ne smeju doći jer nemaju one dve loptice skočice.
     Elem, moji tekstovi su uvek bili istina, tebi na znanje i ravnanje. Moja istina. Bez ulepšavanja i prepravki.
     Imao sam ( a i sada imam) drugara i kolegu, zove se Nedžad. Kod svojih je prilično visokog čina pa je i u Batajnicu dolazio, one uzajamne kontrole. Elem, stari drugar. I svi me pitaju: ”Bil Nedžad pucao na tebe???” I moram da im kažem istinu: ”Ako ne bi pucao to nije moj Nedžad. Pa to sam ga kada je iz škole došao prvo naučio.”
     Sa Nedžadom ( i mnogim tvojim saborcima a mojim kolegama se redovno čujemo), Skajp, Fejs….
     Kada naročito Nedžadu spomenem ove silne ratnike, odma kuka:”Joj, nemoj majke ti, ko zub da mi vadiš!!!” Svugde ista stvar. Pa me i pita: ”Jesi li za vreme rata puno štucao, mnogo sam te spominjao?”
     Meni Smuk dosadilo sve ovo, pa ja eto odoh. Ne mogu Diabla nafatati da ga ljudski pozdravim. U svakom slučaju, ako se ponovo pripuca, očekujem sa njegove strane baražnu vatru, ne bi me valjda izneverio?
     Eto, i tebi Smuk pozdrav, mislim da se više nećemo sresti.

     • HRSmoock

      Ne sme čovjek da vas ostavi na tri dana…Elem, potpuno te razumijem. Upravo sam pročitao i odgovore paramecijuma, a osoba xy mi prepričava tvoje odgovore. Ono više odavno nije smiješno, što bi Jednoruki rekao…Transfer blama “ubiva”. Rekao sam ti već za brisanje, odavno tu nema metoda, ujednačenosti i prečesto zavisi od volje moderatora, koji nisu na visini zadatka. Umjesto da usmeravaju raspravu i eventualno pokrenu stvari u konstruktivnom pravcu…Rade na zaštiti svoga svijetlog lika i još svijetlijeg dela. I takvih isfrustriranih bilmeza i napaljenih šiparica (u poznim tridesetim, a neke su razmjenile i četvrtu banku) ima sve više…Meni je žao, ali ne “radim” po kućama, a tek preko neta…Neka se igraju “djeca”. Što se tiče ovih pederikosa (Perun&Co)…Nisi valjda očekivao ljudskost od njih? To je odavno prslo i živi u nekom paralelnom univerzumu. I ne brini se, nećeš imati prilike da ih sretneš u stvarnom životu, što bi izazvalo osjećaj gađenja…Miševi iz podruma ne izlaze.
      Ako se odmoriš, ovdje nas uvijek možeš naći.

      P-S. Ne tuci Srećka, čak i kad napravi štetu. Taj ti je plemenitiji hiljadu puta od gomile virtualnih “drugara”, šifra: “Šta mi ovo viri iz bubrega? Kanda je drška od noža…”