Slavko Linić: Milanović nije opcija za građane – reakcije iz SDP-a

1

Slavko Linić ipak ne ide u političku mirovinu, potvrdio je za HRT.

Šest mjeseci nakon izbacivanja iz SDP-a najavio je da će se na parlamentarnim izborima suprotstaviti bivšoj stranci, kako je rekao, svojom lijevom alternativom.

Poručio je da ne želi Rijeku prepustiti SDP-u i kolegama koji su ga izbacili iz stranke. Ostajem u politici iz jednostavnog razloga što je Milanović ugrozio lijevi prostor biračima. Milanović nije opcija za građane Hrvatske. Bit ću nezavisni kandidat, rekao je Linić.

Na konvenciji primorsko-goranskog SDP-a saborski zastupnik Luka Denona nije odbacio mogućnost da se priključi Linićevoj listi. Nikad ne reci nikad. Vidjet ćemo kako će se razvijati ova izborna godina i u kojem će smjeru ići i moj SDP, rekao je Denona.

Pa Slavko je često i išao sam. To je tako i završilo. Logično je na neki način. Čovjek je povrijeđen situacijom koja mu se dogodila, komentirao je Zlatko Komadina.

SDP je daleko najjača stranka u Primorsko-goranskoj županiji i u Rijeci. Ne sumnjamo da ćemo na parlamentarnim izborima ostvariti pobjednički rezultat, reagirao je na Linićevu najavu Željko Jovanović.

Predsjednik riječkoga SDP-a Vojko Obersnel kazao je da prvi put čuje za informaciju o Linićevoj listi te da nema komentara.

Član Glavnog odbora SDP-a i europarlamentarac Tonino Picula kaže da Linićeva najava nije osobito iznenađenje.

Potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić rekao je da Liniću želi svaku sreću, kao i svakome drugom. Njega i nas i svaku drugu stranu će na kraju ocijeniti građani, nagraditi ili kazniti glasovanjem, dometnuo je. Ustvrdio je da je Linić ostavio trag u hrvatskoj politici te dubok trag u SDP-u zbog čega je, podsjetio je, osobno bio protiv njegova izbacivanja iz stranke.

HRT/Kamenjar.com

facebook komentari

  • Željko Jovanović, Slavko Linić, Rajko Ostojić, Komadina, Milanović.. Politički pokojnici!