Slika Gorana i obožavateljice sa šajkačom uzburkala strasti

7
Najbolji hrvatski tenisač za vrijeme Australian Opena zabavljao je gledatelje igrom na ekshibicijskom turniru. Među brojnim obožavateljima ističe se srpska navijačicaGoran Ivanišević za vrijeme svoje igračke karijere bio je miljenik publike širom svijeta, a u ranim devedesetim godinama prošlog stoljeća zanimljivi su bili njegovi posjeti Australiji. Nije se sramio nositi maramu s hrvatskim grbom, zbog čega su ga vrijeđali pripadnici srpske manjine na svim australskim turnirima.

Slika Gorana i obožavateljice sa šajkačom uzburkala strasti Dvadesetak godina poslije situacija se u potpunosti smirila. U tolikoj mjeri da i navijačica s kokardom i šajkačom zamoli Ivaniševića za slikanje za vrijeme Australian Opena u Melbourneu. Nekad najboljeg hrvatskog tenisača nisu zasmetali “modni” detalji na obožavateljici, nego je pristao pozirati s njom.

Fotografija se brzo proširila po cijelom svijetu, pa tako i po ovoj regiji, u kojoj nije nedostajalo komentara “protiv”, a ni “za” Ivaniševićevu sliku s vatrenom navijačicom Novaka Đokovića. (24sata.hr)

facebook komentari

 • lalalla

  koja glupost 😛 😛

  • EMINƎM

   jednostrana Glupost,

 • diablo

  Znam ja još jednoga što se ovako slikao.. 🙂

  • Herceg-Bosna

   misliš na našeg druga šušnju ha ?

  • HRSmoock

   Nemoj…Biće poslije opet da “razapinjemo na križ :)) Ni manje ni više.

   • diablo

    Ma neću, ne pada mi na pamet. :)) Vidiš da nisam imenovao koga znam…

 • cleuna

  DA se s njim uslikala neka Hrvatica s ustaskom kapom internet i portali vec bi bili preplavljeni osudama i hajkom na Ivanisevica,pod uvjetom da bi i on sam prisrao na slikanje s nekim tko na glavi nosi ustasku kapu.Sto reci nego Gorane yebi se,ti i tvoja obozavateljica.