SODOMA: Zabranjeni ruski dokumentarni film koji morate pogledati!

21

Dokumentarni film ruskog redatelja Arkadija Viktoroviča Mamontova iz 2014. godine pod nazivom “SODOMA”, prije svega razjašnjava različite pristupe, ali i manipulaciju terminom obitelj, majka, otac, roditelj: od zapada do istoka, od religije do države, prenosi Sloboda.hr.

Jeli nakon više tisućljeća tradicionalnog poimanja obitelji, utemeljenog na vrijednostima svjetskih religija, prije svega kršćanstva, čovječanstvo, pod diktaturom zapadnih centara moći, ulazi u fazu novog poimanja društveno prihvatljivih odnosa?

Ponavljaju li serazdoblja iz povijesti čovječanstva kada su slični društveni tijekovi bili i uzroci propasti čitavih civilizacija? Može li čovječanstvo smoći snage usprotivi se teroru LGBT lobija koji provodi svjetski policajac br.1, administracija SAD-a?

Više o svemu pogledajte u dokumentarcu!

facebook komentari

 • 1diablo

  Pa samo još budala ne primjećuje kako smo blizu resetiranja..Marta,sve pohvale za ovaj dokumentarac.

  • wolf

   Nesto mi puno falis martu,sad jeli zbog pisanja evo ne znam.
   A brezbeli zbog pisanja :)))))

   • 1diablo

    Pa šta ću kad žena/cura ima najbolje kolumne na portalu.. 😀

    • wolf

     A sebet kolumni,tako rastomaci mi uzrok :)))))

    • marta_B

     Hvala diablo 🙂
     Pozdrav

     • 1diablo

      Pozdrav ljepotice… 😀

     • DIKI

      Ja se lepo povučem, gledam svoj posao i pokušavam da pomognem mom otrovanom mačku (teško da će preživeti ovu noć, mada se trudim), a onda neki krenu sa evolucijom (krajnje nepismeni ljudi), pa ti okačiš ovaj video, jedino da kao ona tri majmuna – ne vidim -ne čujem-ne pričam. A imbecili samo to i hoće, da ih se pusti. Ovaj gore prilog je stravičan za svakoga ko i malo mozga ima. I nije jedini a vidi se i uživo kako to ide. Nije kod vas ( a ne bi ni kod nas) privukao baš veliku pažnju. Iz dva razloga:
      1.Ljudi su pokvarene džukele
      2.Mnogi bez problema ”nasedaju” manipulacijama jer se tako lakše živi
      Nego. bojim se da kao ljubitelji suprotnog pola polako (javno) postajemo manjina. Ja imam predlog: kada dođe stani-pani da se mora u šupak meraklije, da ti i ja lepo dunemo u neku šumu, vukojebinu, po mogućnosti sa automatskim oružjem i po kojom bombom. Po mogućnosti pasivan kraj (gde se još od strane snaša ceni muško). Pa da se ajdukuje dok nas ne pomlate ovi šupkoljupci ali bar da ne prodamo jeftino kožu. To bi bilo nešto, ujkica i ćetnik zaginuli braneći ”auspuh”. Možda nam se i Srka pridruži, ako ga u Jeuropi nisu ”socijalizovali”.
      Pa koliko potrajemo-toliko.

     • 1diablo

      Hahahaha,može!Ej,daj mačku mlijeko ili ga pusti vani,zna mačka koje joj trave trebaju kada se otruje..Mlijeko obavezno..DIKI,ja se samo bojim smrti u krevetu(postelji),yebi ganije to za mene..Zaslužio sam smrt na nogama,ne tražim puno..Za video zahvali Marti,a i dobro je došao jer su brzo zaboravili na tvoje gljive..

     • HRSmoock

      Ma ako je nešto u grnulama mora sve da povrati. Jbg. na selu ima previše otrova na sve strane.

     • HRSmoock

      Zovi veterinara. Ako imaš rastvor za inspiranje stomaka, špric ili levak neka to ispovraća. Ja držim kesice rastvora-infuzije kao prvu pomoć. Neće dehidrirati, a izbaciće sve što je progutao. Požuri.

     • DIKI

      Taj je meni došao pre 15 dana. Svaki dan sve manje jeo, sada ga noge ne drže. dajem mu i aktivni ugalj, a i zeolit. Antibiotici ne deluju. K 1 ne deluje. U mom kraju veterinar ne leči mačke i pse, pse čak kriju kada je vakcinacija. Seljak da leči mačku i psa???? E moj Smuk, kada si zadnji put bio na selu? Ovde kada padneš sa drveta moraš ma koliko bolelo odmah skakati i vikati ”ništa mi nije”, jako su humani, zatući će te motikom da se ne mučiš.
      Sada sam mu dao za temperaturu i bolove, bar da se manje muči. Ja više od ovoga niti mogu niti ima šta. Neko ih sistematski truje. Onog njegovog burazera krvnički udarenog lopatom smo jedva spasili, i kada se pridigao posle mesec dana (nosili ga na ruke na veliku i malu nuždu), taman se oporavio, vrati mi se (bukvalno dovuče) kada je bilo kasno. Sahranio sam ga pored drveta gde se sa braćom kao mače pentrao. Bojim se da će i ovaj tamo. Ali, ako ikada uvatim Bordžiju, ladno ću ga odrobijati ma šta ti pričao.

     • HRSmoock

      Da ne ispadne da lečim “preko telefona” ali…Da li si siguran da je otrov? 15 dana je puno, tj. dugo. Da nije neka pantljičara, parazit iz peska i sl? Daješ mu zeolit (nadam se da si proverio dozu prema težini) i nije dehidrirao. Male životinje su nezgodne. Setrin mačak je mjesecima bio loše, veterinar im nije izbijao iz kuće, krenuli su od meningitisa, povadili mu zube, našli okoštavanje pršljenova (zato je padao, od bolova)…Da bi na kraju poslije trećeg rezultata krvi, drugi veterinar skontao da su mu uništili bubrege terapijom. Jadničak, skončao je prošle nedelje.
      Ako misliš da ih truju, motku u ruke. Polomi im kičmu. Tu sam sto posto uz tebe. Ja kada budem našao monstruma koji truje životinje po Senjaku, neče mu biti dobro. Znam da truju miševe, ali koliko bi morao da ih pojede da bi se otrovao? Neki truju i krtice, a otruju se psi, mačke i ptice. To je rizik kada su mačorani vani. Oni uvijek traže nevolju.

     • DIKI

      I kao što sam očekivao, ode Gaša nešto oko 05.30. Lepo se namučio kao i njiegov burazer Flekica. Ostao je od trojice samo Debeli. Mislim, imam ja dva malo već i odraslija mačeta, Micu i Bobija, ali svako je za sebe. Nikako da nagovorim ženu da ne uzimamo nijednog ljubimca, nemaš ništa pa ti i ne umire ništa. Dosadi da zakopavaš mezimce i da gledaš kao se muče. Da je od starosti i nekako ali ovaj nije imao više od 2,5 godina. I ja bih sada trebao da cenim ljudski soj, eeee da ne bi.

     • HRSmoock

      Žao mi je. Barem da se ne muči. Ne zna čovjek što da radi. Ako ih kastriraš, manje će skitati…Ali neće postati imuni na opasnost.

     • Alan B’Stard

      Nazalost ako je otrovana nema joj spasa. Ja sam ih tako pokopao desetke

     • srka

      Hahaha…upravo tako DIKI delijo…ja sam ti “socijaliziran”…akceptiram drugoga-drugacijeg.
      Da
      se razumijemo, ja sam ti u mladosti i kao Tinejdzer bio jako agresivan i
      netolerantan prema ovakvim, mada nikada nisam nasilnicki nastupio, vec
      rijecima…no covjek uci dok je ziv…vidis da ima i njih jako
      skolovanih, mocnih, kulturnih…dobrih ljudi…nisu oni krivi za svoju
      bolest…jer bolest moze svatkoga pogoditi…u tren…a i da nije ni
      svjestan toga.
      Iz osobnog iskustva…covjek sef klinike (nastran) i
      vrsni Onkolog, u njemackoj i Europi…bilo je jako mnogo reportaza o
      njemu….moj najbolji prijatelj oboleo…RAK…i svi su se cudili…da
      je prezivio…kao da nije nisto bilo….kao da nije bio ni
      bolestan…sto da ti kazem???
      Jel trebalo lijecnika-onkologa lincovati…ignorirati!?!
      Da
      se razumijemo…velika je razlika izmedju onih normalnih, kao sto je
      ovaj covjek, kojeg nikada neces vidjeti da paradira i da se glupira…
      Ja
      svoju djecu vaspitavam kako su mene moji roditelji….Mi kao roditelji
      trebamo utjecati na svoju djecu…odgoj…e sada protivu vece sile i
      “bolesti” se na zalost nisto ne moze….a prezivjece to ljudska
      rasa…ako Bog da!
      No, gore glavu Diki-Srbine i zelim tvojoj maci brz oporavak…Inshallah!

      by Srka®

     • srka

      Pravi si dzentelmen Diablo!
      by Srka®

     • Alan B’Stard

      Pozdrav Marta, radujeme tvoja pojava ovdena medju nama smrtnicima 😉

    • wolf

     Diablic imate jedno mahanje :)))))

     • 1diablo

      Šta ću kad ovim zanosnim pogledom šarmiram žene.. :)))

     • wolf

      Ma dobro uspiju ista stavit od kolumni,
      kad te vide izgube se nacisto,nako ja
      sa starne :))))