SOHV: Josipović Hrvatskoj podmeće trule temelje

0

ČINJENICE O PREDSJEDNIČKIM KANDIDATIMA

SOHV je promatranjem izborne kampanje predsjedničkih kandidata, potvrdio  postavke o iznimnom značaju nadolazećih predsjedničkih izbora za budućnost i opstanak  Hrvatske.

Pod krinkom demokracije,predsjednički kandidat  Ivo Josipović, kao ideološki kandidat uske skupine društva, želi javnosti podmjestiti retrogradne, totalitarne i trule temelje države, tajnovitim ustavnim promjenama.

Na drugoj strani imamo kandidate koji svojom retorikom i programom žele biti nacionalni kandidati.

Kako bi našim simpatizerima i članovima dopunili spoznaje o događajima tijekom izborne kampanje ističemo činjenicu : od svih nacionalnih kandidata, jedino je gđa. Kolinda Grabar Kitarović  na osobni zahtjev održala dva sastanka sa izaslanstvom SOHV, detaljno analizirajući problematiku hrvatskog društva u cjelini.

Poseban naglasak  tijekom razgovora izazvale su teme dužničkog ropstva građana, depopulacije Hrvatske, problematike hrvatskih dragovoljaca, branitelja i stradalnika Domovinskog rata, te projekt Vukovar mjesto posebnog pijeteta.

Pozivamo sve pripadnike i simpatizere SOHV:

da ne podlegnu jeftinim medijskim trikovima , i tezama kako se ništa ne može mijenjati;  -izlaskom na izbore budimo promjena koju želimo,

 da izlazak na izbore shvate kao značajnu obvezu prema svojoj djeci i društvu u kojem živimo,

da pomno pročitaju izbornu poruku Hrvatske Biskupske Konferencije i kardinala Bozanića,

 da masovno izađu na izbore i glasuju po svojoj savjesti uvažavajući činjenice a izbjegavajući opasne medijske  pokušaje ubijanja nade u Hrvatskoj.

I naravno, nemojte glasovati za Ivu Josipovića.

Predsjednik SOHV Tomislav Josić ukazao je predsjedničkom kandidatu Ivi Josipoviću na uzaludan pokušaj da skrije neopozivu ostavku predsjednika  svog Savjeta za branitelje, Vlade Marića.  Umjesto skrivanja tog značajnog čina, Josipović je hrvatskoj javnosti dužan pojasniti kako je i zašto do ostavke došlo.

S vjerom u Boga i hrvatski narod.

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Konferencija za medije 23.12.2014.

Fb zajednica Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Fb grupa STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA

Kamenjar.com

facebook komentari