Šokantna ispovijest Banjalučanina: DNK analizom otkrio da nije otac dva djeteta

  0

  Banjalučaninu M.Š. se cijeli svijet srušio prije dva mjeseca, kada je DNK analiza pokazala da dvoje maloljetne djece koje je stekao u 13-godišnjem braku i kojima se obradovao kao svaki otac – nisu njegova!

  U potresnoj ispovijesti za “Press RS” on tvrdi da je do ovog šokantnog saznanja došao tek tijekom brakorazvodne parnice kada su, kako naglašava, “sve gadosti njegove bivše supruge isplivale na površinu”!

  “Vjenčali smo se prije 13 godina, ali jedno vrijeme nismo mogli imati djecu. Na umjetnu oplodnju otišli smo 2006. godine, ali je trudnoća završila spontanim pobačajem. Nakon dvije godine, moja supruga je ponovno ostala u drugom stanju i rodila zdravo dijete. Međutim, odmah na početku trudnoće se počela čudno ponašati, u smislu da je postala provokativnija i razdražljivija, ali sam to pripisivao stanju u kojem se nalazila. Drugo dijete je na svijet došlo prije nepune tri godine. Bilo mi je čudno da baš nimalo ne liči ni na koga iz moje obitelji, ali se tada nisam pretjerano bavio time”, priča on.

  pogled.ba

  facebook komentari