SOKOL MARIĆ KAZNENO PRIJAVIO PROFESORA FILOZOFSKOG FAKULTETA

6

U zaštitarskoj tvrtki Sokol Marić, koja je zadnjih dana anagažirana na zagrebačkom Filozofskom fakultetu, potvrdili su da su podnijeli kaznenu prijavu protiv jednog profesora s tog Fakulteta, javlja N1.

Gostujući u sinoćnoj emisiji HRT-a Otvoreno, dekan Filozofskog fakulteta Vlatko Previšić rekao je da zaštitari  na Fakultet uoči plenuma nisu dovedeni na preporuku policije, već zbog njegove osobne procjene. Govoreći o angažiranju osiguranja, između ostalog, naveo je da je na Facebooku jedan profesor napisao “slomite noge zaštitarima”.

Pozivajući se na tu izjavu, Sokol Marić je kazneno prijavio tog profesora.

“Nastavno na jučerašnju izjavu /u emisiji “Otvoreno” na HRT od 22.09.2016. godine/ dekana filozofskog fakulteta g-dina Vlatka Previšića, da je dana 22.09.2016. jedan od profesora na Facebooku napisao “slomite noge zaštitarima”, želimo Vas informirati da je u cilju zaštite integriteta zaštitara, društvo Sokol Marić protiv imenovanog profesora podnijelo kazenu prijavu na ODO”, navodi se u priopćenju zaštitarske tvrtke.

facebook komentari

 • sjena

  Ovo sa fakultetom filozofije ,je baš crvena filozifija. A mediji ,ćak i glavni u vezi izjave ,odnosno mišljenja gosp.Glasnovića lažu li lažu. Izjeva o “pendreku ,suzavcu ,vodi ” je razmišljanje o djelovanju “organa države ” ,a ne o nekim nedaj bože naznakama totalitarizma i lažno sazivanje ” povijesne utvrđene poput, sedam svjetskih ćuda , totalitarne države NDH,p au vezi nje su naši vrli sinovi (crveni ) napisali na hrpe “magisterija i doktorata ” i valjda je to ISTINA. svašta .
  za dom !

  • EMINƎM

   SPREMNI !

 • Sivooki

  Instant revolucionari s FF-a…

 • EMINƎM

  jel profesor Pupavka u pitanju;)

 • Valentina Zdravka

  Gospoda sa F.F. bi se trebala primiti knjige….politikom (tako bar misle) ce se baviti kad zavrse to sto studiraju, ako nebu posla mozda ipak prekvalifikacija za zavarivace konobare kuhare ili moze i cuvanje ovaca…..

 • kvaternik

  ranjena zivotinja zadnje trzaje pruza!!!