SRAMOTNA ŠUTNJA: Ovakvu Hrvatsku stvorila je UDB-a

0

Takozvani ‘zakon o Perkoviću’ pokazao je svu bijedu i sramotu hrvatskih takozvanih udruga koje se navodno bore za ljudska prava, ali i hrvatskih medija koji šute o sramoti koju je pogodila Hrvatsku pod krinkom borbe za hrvatske branitelje, a zapravo je riječ o zaštiti okorjelih udbaša kojima se sada kao olakotna okolnost uzima to što su surađivali s Tuđmanom, kao da je on imao izbora, ovi danas ga imaju, prvi predsjednik je morao razgovarati s Miloševićem, ovi to, upravo zahvaljujući Franceku, ne moraju.

[dropcap]K[/dropcap]ad je trajao progon generala Gotovine sve udruge, štetočine koje su na jaslama hrvatskih građana, su urlikale kako Hrvatska ne smije biti talac samo jednog čovjeka,  naravno, neusporedivo je uspoređivati hrvatske časnike s jednim, bilo kojim,  udbašem.  Danas šuti Josipović,  to je najznakovitije budući da pojedini mediji zapravo njega vide glavnom sivom eminencijom operacije spašavanja Perkovića i to ne samo zato što su uz Josipovića notorni Dejan Jović i sin velikoga Jože, Saša Perković. Šuti čak i HHO.

Čime ih to stari udbaš drži u šaci i da li je doista udbaška hobotnica toliko moćna danas u 21. stoljeću da čitavu zemlju drži u rukama na vratima Europske unije i ako je tome tako što bi se dogodilo da se kojim slučajem za vrijeme Domovinskog rata krenulo obračunavati s mračnom prošlošću?  Koliko je samo hrvatskih branitelja osuđeno zbog zločina iz vremena velikosrpske agresije da bi danas ratni profiteri branili udbaše pod izlikom da se njihovim procesuiranjem ugrožava antifašistički pokret, što je stupidno budući kako su udbaši bili najmanje zaslužni za slom fašizma.

Zašto smo onda izručivali hrvatske branitelje i koje će to smrdljivo fašističko smeće, ujedno i ratni profiteri, reći da su hrvatski branitelji manje važni od udbaša i da je njih, za razliku od udbaša, trebalo izručiti? Zar izručenje hrvatskih branitelja nije bilo ugrožavanje Domovinskog rata?  Prvi klavirist Domovinskog rata, najpoznatiji ZAMP-ovac u Hrvata, Ivo Josipović u čitavom ovom cirkusu odigrao je najskandalozniju ulogu, a mediji, uključujući i takozvanu javnu televiziju kuma Radmana, šute, šute udruge, zapomažu samo građani.

tinolovkanews

facebook komentari