SRPSKI TJEDNIK IZMISLIO INTERVJU S TRUMPOM U KOJEM SE ON ISPRIČAVA ZA BOMBARDIRANJE!

3

Iz izbornog stožera Donalda Trumpa stigao je demanti njegove navodne izjave kako se ispričava srpskom narodu zbog bombardiranja 1999. godine, javlja Newsweek.

Trumpov savjetnik za komunikacije Jason Miller kazao je kako republikanski kandidat za američkog predsjednika i njegova savjetnica te menadžerica za državu IndianuSuzie Jaworowski demantiraju da su ikada sudjelovali u nečem sličnom te da nikada nisu dali nikakav intervju za tjednik Nedeljnik. ‘To je najobičnija prevara. Očekujemo ispriku svih koji su bili uključeni u to’, poručio je Miller.

Podsjetimo, Trump se u spornom intervjuu objavljenom u četvrtak navodno ispričao Srbiji i Srbima za bombardiranje 1999. i najavio novu vanjsku politiku prema Balkanu ako postane predsjednikom Amerike.

“Bombardiranje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svjetska rata, bilo je velika greška. Srbi su veoma dobri ljudi. Nažalost, Clintonova administracija nanijela im je dosta zla, ali i čitavom Balkanu, od kojeg su napravili kaos”.

Također u ‘ekskluzivnom’ intervjuu Trump je navodno rekao kako će “ojačati vezu SAD-a s vladom u Beogradu”.


Jutros se povodom ovoga incidenta oglasila redakcija ‘Nedeljnika’ priopćenjem kojeg možete pročitati OVDJE

facebook komentari

 • Saga

  Srbi i laž… mogli su i nas pitati kakav je to spoj i otkad traje.

  • sjena

   Kada je to sinoć objavljeno (Korpar-NOVA TV ),mene ne brine što sve Srbi,njihova diplomacija ,engleski dvor (koji ih stoljeće obučavaju )rade , nego mene brine što tako velika medijska kuća (barem oni za sebe tako misle ) padne na pučkoškolske štoseve , sve ovo dokazuje “bananu države” ,ali u stvari to j esve posljedica “komunističke prakse i teorije ” ,ato je gledanje u tuđi tanjur ,spavaću sobu ,džep i tome slično. !
   za dom !

   • EMINƎM

    SPREMNI. ! Je*e ni se za svrbe i svrbiju