Stanovnici Mostara i Širokog Brijega pomažu ‘Bosni’

  0

  Brojni stanovnici Mostara tijekom petka donosili su u prostorije Crvenog križa hranu i higijenske potrepštine za područja ugrožena poplavama.

  Tijekom prijepodneva u petak jedan kontigent pošiljke je otišao, dok su velike količine hrane i ostaloga skupljene do krajnjeg roka (petak 16.05.2014. u 19 sati).

  Crveni križ Mostar je u petak organizirao dežurstva s ciljem prikupljanja pomoći stradalima u poplavama kojima su pogođeni centralni i sjeverni dijelovi BiH.

  U akciju prikupljanja pomoći poplavama pogođenim stanovnicima Bosne priključili su se i mladi Širokobriježani.

  Humanitarna akcija prikupljanja pomoći, koju su inicirali fra Željko Barbarić i mladi Širokobriježani koji se svakog tjedna okupljaju na zajedničkom Susretu utorkom na Brijegu, održat će se danas (subota) od 10 sati do 17 sati.

  U tom razdoblju u prostoriji Franjevačke galerije u Širokom Brijegu nalazit će se volonteri koji će prvenstveno prikupljati konzerviranu hranu, što je najpotrebnije najteže pogođenim stanovnicima Žepča i Maglaja gdje će biti proslijeđena prikupljena hrana.

  Svi ljudi dobre volje moći će dati i novčani prilog koji će se upotrijebiti za organizaciju prijevoza i nabavku dodatne hrane i flaširane vode.

  Širokobriježani, pokažimo dobro i plemenito srce!

  Bljesak

  facebook komentari