Stevo Culej: Jesam ja krvave gaće po Velebitu nosao za tebe da bi ti radio ovdje?

11

Saborska rasprava o izvješću Mandatno-imunitetnog povjerenstva prekinuta je, a saborske sigurnosne službe iz sabornice su izvele zastupnika Ivana Pernara. 

Njegovo je izbacivanje naredio predsjedavajući, potpredsjednik Sabora Željko Reiner, nakon što je Pernar, unatoč opomenama, više puta prekidao raspravu, za vrijeme izlaganja Ivana Sinčića.

Nakon što su zastupnici Živog zida Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Pernar izneseni iz sabornice, Pernar se obratio novinarima i komentirao kako se potpredsjednik Sabora Reiner vodi “nasiljem i silom” te da “ne poštuje elementarne osnove kulture”.

Dok se Pernar obraćao novinarima prišao mu je zastupnik HDZ-a Stevo Culej i rekao: “Balavac jedan, jesam ja krvave gaće po Velebitu nosao za tebe da bi ti radio ovdje. Sram te bilo. Jeb** ti.”

Pernar je komentirao postupak HDZ-ovog Culeja: ‘To su metode koje HDZ koristi, vrijeđanje. Ja sam to vidio i na Facebooku kako HDZ- ovci komuniciraju. Ovo je uličarski rječnik, nažalost.’

facebook komentari

 • Sivooki

  Bože, oslobodi nas pernate pameti.

 • Plavac Plavi

  Uličar govori da drugi imaju uličarski rječnik i “da se potpredsjednik Sabora Reiner vodi “nasiljem i silom” te da “ne poštuje elementarne osnove kulture”!! Zbogom pameti!!

  • Maks

   Nazivao ih je fasistima, to bi trebalo biti dovoljno za skidanje imuniteta.

   • cleuna892

    Lik je pred Božić bio na “turneji” po BiH,pa zbog toga ne čudi olako prišivanje “fašističke” etikete s njegove strane,svima koji mu ne dozvoljavaju da radi sve što bi on želio.Kako je samo nahvalio BiH i njihove medije a ocrnio Hrvatsku.Da nisam upoznat sa situacijom,ja bih umjesto Hrvatske radije izabrao Sj,Koreju.

 • damirphr

  problem sa pernarima je da oni otvaraju bitne teme – one koje ne otvaraju skh varijante – a onda se svojim primitivnim populizmom u-ka-ka-ju na iste

  • Sivooki

   Što je, očito, bio cilj.

   • damirphr

    nisam siguran da to pernaristi mogu shvatiti – ne znam da bi stabilan, racionalan covjek radio ovaj igrokaz danas – oduzeli su primat marasu i biciklisti – oni time i gube i dobijaju podrsku – jedino je mozda istina da njima netko upravlja iz vana jer su bili udarna vijest – ali onda ne bi bili jedini u Saboru

 • Ivan Tetkovic

  ON JE PLACENIK BEOGRADA,MOSKVE I BANJA LUKE

 • Maks

  Pernar je “modeni Puniša Račić.

 • Vjetruša Kliktavka

  Ne razumijem čemu se svi čude. Pa Pernar i njegova ekipica već godinama pokazuju koji je njihov modus operandi. Bilo je samo pitanje vremena kada će ga početi provoditi i u Hrvatskom (Državnom) Saboru.

  Gospodine Culej, svi smo već pomalo tankih živaca, međutim svaki incident bi u ovoj situaciji bio kontraproduktivan, a trebat ćemo svakog čovjeka na kojeg možemo računati. Ne dajte se isprovocirati.

 • bakran

  Ovakve drskosti i primitivizma ipak se ne sjećam u HDSu. Bilo je svakakvih likova, i još ih ima; i provokatora i primitivaca i ignoranata. Ali sad je sve to ‘unificirano’ u jednoj osobi. Strašna je činjenica zapravo ta da ima popriličan broj onih koji misle da je ovakovo krajnje nedolično ponašanje ‘zapravo OK’. Ukoliko se na slučaju tog nemogućeg balavca, kako mu je dobro rekao časni zastupnik Culej, ne regira na primjeren način, to bi moglo ‘otvoriti Pandorinu kutiju’.