Stipe Miočić obranio naslov svjetskog prvaka

1

Stipe Miočić obranio je UFC-ov pojas prvaka teške kategorije još jednom impresivnom pobjedom! U prvoj rundi nokautirao je Alistaira Overeema pred 20 tisuća svojih fanova u Clevelandu na UFC 203.

U prvim trenucima borbe nije izgledalo obećavajuće za hrvatsko-američkog borca, pogotovo nakon što ga je Overeem jednim silovitim direktom srušio na stražnjicu.

No, brzo se pribrao i pokazao koliko čvrstu bradu ima, jurnuo je na Overeema koji je bježao po kavezu dok ga nisu sustigli Miočićevi udarci, a onda je završio u parteru, na leđima, dok je Stipe “ground and poundom” završio Nizozemca i odnio pobjedu.

Bilo je teže nego sam mislio. Bacio me na stražnjicu. Nije me ozlijedio, ali srušio me, zar ne? Udara snažno kao konj, rekao je Stipe i dodao: Razumijem zašto je bježao. Snažan je i čvrst borac, ali rekao sam da ću dugo držati ovaj pojas. 

Fabricio Werdum, bivši prvak teške kategorije, porazio je Travisa Brownea jednoglasnom odlukom sudaca nakon tri runde i tako se iskupio za poraz od Miočića u svibnju kada je izgubio pojas. Mickey Gall je pobijedio CM Punka submissionom u prvoj rundi.

Od početka je Gall dominirao i nakon dvije minute uspio ugušiti bivšeg WWE prvaka. Jimmie Rivera jednoglasnom je odlukom sudaca porazio UFC-ovog veterana Urijaha Fabera i upisao svoju četvrtu pobjedu u isto toliko borbi u UFC-u, prenosi HRT

facebook komentari

  • Maks

    Ovo se zove Brzina.:-)