Što će vam muško od krvi i mesa?

  2

  Sve do jučerašnjeg dana živjeh u neznanju, u tušti i tmi spoznajnog vakuuma. Naime, pored Dana žena obilježava se i Dan bubrega, kao i Dan hrvatskih odvjetnika.

  Sve što se može nazvati srećom želim bubrezima, a ponajpače život dostojan bubrega bez kamenja i pijeska. Odvjetnicima Hrvatske želim da i nadalje žive i rade među Hrvatima jer je to dovoljno za sreću i uspjeh. Međutim, imam nešto poručiti ženama i onima koji se tako osjećaju. Žene, ako govorimo o vašem opozitu, muškarcima, znajte da ste superiorne u svemu. Muškarac je evolucijski nepotreban u današnjem vremenu i kao takav izumrijeti će vrlo skoro.

  Žena danas ode u banku, gdje se duboko zamrznut čuva jedini razlog postojanja muškaraca i odabire s kim će imati dijete, produžiti vrstu. Što će vam muško od krvi i mesa? Samo ga moraš podapirati, hraniti, mijenjati slamu pod njim, kao da imaš krave. Priroda ženama šapće da se valja riješiti atavizama prošlosti. Žene dulje žive od muževa po 30 godina. Vidimo po ženama u crnini kad je „after groblje party“.

  Još ne vidjeh tri starca u crnini da hodaju selom, samo žene udove kojima crnina služi kao znak koji govori: slobodna sam! Kako inače razlikovati slobodnu stariju ženu od udane? Kako znati kojoj smiješ prići? Po crnini koju nosi, jer ista tome i služi. Nema tu ljubavi. Muškarac voli srcem i dušom, žena izračuna da te voli, stavi na papir isplativost bračne veze. Ljubav na prvi pogled bez upliva u vaše ekonomsko stanje i moć, molim vas, možda u novelama i plačljivim dramicama. Slavica i Bernie Ecclestone?! Zaljubila se na prvi pogled. Možda, ako je nešto vidjela na podu pa se sagnula. Sagnuvši se zaljubila se na prvi pogled.

  Muškarca, muža, obično nađu usred braka, nasmiješenog i hladnog. Žene dulje žive jer, između ostalog, nemaju ženu.

  Ž.Pervan

  facebook komentari

  • peppermintt

   Kako što će nam ? a tko će nas ugrijati, zagrliti, naljutiti, nasmijati, ljubnuti..:)

  • peppermintt

   Kako što će nam ? a tko će nas ugrijati, zagrliti, naljutiti, nasmijati, ljubnuti..:)