Stolnotenisač Mostara Marko Vučijak najbolji junior u BiH

0

U organizaciji stolnoteniskog kluba Kreka iz Tuzle odigran je top 8 A i B grupe najboljih juniora i juniorki BiH. Član STK Mostar Marko Vučijak naprosto je odigrao turnir karijere osvojivši prvo mjesto.

Vučijak je ovim rezultatom uveliko sebi olakšao put i ostvarenje ovogodišnjeg cilja, a to je odlazak na Europsko prvenstvo u Bratislavu. Nakon odigranog topa 8 Vučijak čvrsto drži prvo mjesto na aktualnoj rang listi.

Odličan rezultat ostvario je i kadetski reprezentativac BiH Sandro Soldo,iako je igrao u konkurenciji najboljih juniora Soldo je na kraju osvojio odlično četvrto mjesto. Važnu ulogu na ovom turniru odigrala je i Iva Knezović koja je na kraju u konkurenciji najboljih juniorki ostvarila sedmo mjesto.

Mlade nade STK Mostara se pripremaju za odlazak na jaki međunarodni turnir u Varaždin, gdje će nastupiti 400 stolnotenisača iz 15 država poručili su nam iz kluba. – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/stolnotenisac-mostara-marko-vucijak-najbolji-junior-u-bih/57804#sthash.TpMra8lS.dpuf

facebook komentari