Svaki treći razvod zbog Facebooka?

3
Popularna društvena mreža Facebook je kriva za svaki treći razvod u Velikoj Britaniji, tvrdi odvjetnički ured Lake Legal sa sjedištem u Lidsu.Kao da se osjetio prozvanim, Facebook je prije mjesec dana zabranio korisnicima da na svom statusu ističu “negativne” promjene, kao što su raskid ili razvod. Istraživanje koje je sproveo Lake Leagala pokazuje da je Facebook pravi brakolomac: od 200 slučajeva razvoda, koliko ih je bilo obuhvaćeno anketom, društvena mreža je spomenuta u 66 slučajeva. I to ne zato što se zbog njenog pretjeranog korištenja supružnici udaljavaju, već zato što otkriva nevjerstvo bračnog partnera.
Facebook se sve više koristi kao dokaz nevjerstva navode odvjetnici.

“Razmjena video sadržaja i fotografija, kao i praćenje kretanja i troškova supružnika, pružaju mnoštvo podataka koji se mogu kasnije iskoristiti u brakorazvodnom procesu” kažu oni.

A kažu da Facebook zbližava ljude.

[ad id=”40553″]

facebook komentari

 • peppermintt

  ajde to može bit samo lagani okidač , isto kao i bilo što drugo u vezama di ima problema, to su zapravo samo posljedice, uzrok triba tražiti drugdje.
  Mislim kao prvo kakav je život s nekim tko ima opsesiju pratiti ti svaki korak, a opet kakav je život s nekim tko ima potrebu tražiti druge veze

  • Agromentum

   Živimo u vremenu gdje se u svim segmentima sve događa brže. Brže se živi, radi, troši itd. Ova pojava je sasvim normalna za način življenja. Uostalom, ako već treba doći do prekida veze, onda je sigurno bolje prije nego kasnije. Pa vjerojatno pomaže i taj fb i drugo šta sve ima.

 • Ljuta Trava

  Nema mi druge , moram sve ženine statuse lankat …hahahahahahhhaa