Svi smo uz Dudu Šimenca, ozlijeđenog u prometnoj nesreći

2

DUBRAVKO ŠIMENC, jedan od najpoznatijih hrvatskih vaterpolista, teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak popodne na Blidinju, u mjestu Risovac u općini Jablanica u BiH..

Za Bljesak.info liječnik iz SKB Mostar kazao je kako je Šimenc zadobio teške tjelesne ozljede te da se nalazi na Odjelu traumatologije, ali nije životno ugrožen. Kako doznaje Dnevnik.ba Šimenc ima višestruke prijelome. “Pacijent je u stabilnom stanju. Primljen je u SKB Mostar u petak navečer s višestrukim prijelomima po cijelom tijelu. Međutim, danas mu je stanje dobro i uredno se oporavlja. Ne prima nikakvu posebnu terapiju”, kazali su danas za Dnevnik.ba iz SKB-a Mostar.

“U petak u 17:30, u mjestu Risovac u općini Jablanica dogodila se prometna nesreća. U nesreći su sudjelovali P.Ž. (60) s motornim vozilom mitsubishi pajero zagrebačkih registarskih oznaka, M.A. s teretnim vozilom, te Š.Z. s golfom. Teže tjelesne ozljede zadobili su putnici iz mitsubishija D.Š., M.F. i Ž.R. te su zbrinuti u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar”, kazali su iz tamošnje policije za Dnevnik.ba.

Šimenc je sjedio na suvozačkom mjestu u Mitsubishiju.

Šimenc je s prijateljima u četvrtak navečer došao u Park prirode Blidinje, a u petak popodne je bio u motelu Hajdučke vrleti.

Primorac: Svi smo uz Dudu!

Članovi Hrvatskog kluba olimpijaca zabrinuti su za svog člana i proslavljenog vaterpolistu Dubravka Šimenca, no vjeruju da će se brzo oporaviti od teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u petak te se što prije vratiti svojoj obitelji.

“Vijest od Dudinoj nesreći nas je, dakako, sve iznenadila i šokirala, no poznavajući ga uopće ne sumnjamo u njegov brz oporavak. Hrvatski klub olimpijaca će njemu i njegovoj obitelji pružiti svu moguću podršku i pomoć kako bi se Dudo što prije oporavio i vratio među nas. Već sam se konzultirao s kolegama iz Upravnog odbora i spremni smo se maksimalno angažirati oko toga. On nije samo olimpijac i naš prijatelj, već i čovjek koji se uvijek prvi angažirao u svim humanitarnim akcijama. Sasvim sigurno neće ostati usamljen sada kada je njemu potrebna pomoć. Svi smo uz Dudu!”, rekao je predsjednik Hrvatskog kluba olimpijaca Zoran Primorac

facebook komentari

  • peppermintt

    Dudo uvik si bio snažan, rođeni vođa, nadam se kako ćeš uspješno prevladati i ovu nevolju
    Sritno 🙂

  • Alan B’Stard

    Drago mi je stabilno i da se oporavlja.