Pratite nas

Vijesti

Svijet Prekrasne optičke iluzije koje može stvoriti samo priroda

Objavljeno

na

Posebnosti u prirodu često nas oduševljavaju svojim izgledom i neobičnostima koje ni sami ne bi mogli ljepše i bolje izmisliti. Neki dijelovi i neobične pojave u prirodi promatrače ostavljaju bez daha. Fascinantne prikaze Arizone, površine Marsa, podvodnog vodopada s Mauricijusa, atraktivnu refleksiju iz Bolivije i ostale fotografije pronašli smo na stranicama anopticalilusion.com i distractify.com. Prikazane optičke varke napregnuti će vam moždane vijuge i upoznati vas sa čarima prirode.
Prirodna iluzija (10)Prirodna iluzija (11)Prirodna iluzija (12)Prirodna iluzija (13)Prirodna iluzija (14)Prirodna iluzija (2)Prirodna iluzija (3)Prirodna iluzija (4)Prirodna iluzija (5)Prirodna iluzija (6)Prirodna iluzija (8)Prirodna iluzija (7)Prirodna iluzija (9)
izvor. srednja.hr

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati