Pratite nas

Iz Svijeta

Svjedočanstvo Karoline Vidović Krišto na Festivalu mladih u Međugorju

Objavljeno

na

Svjedočanstvo Karoline Vidović Krišto na Festivalu mladih u Međugorju

Svoju novinarsku karijeru na Hrvatskoj radioteleviziji počela je 1996. Godine 1998. bila je najmlađa urednica vijesti u povijesti HRT-a, kao i druga urednica središnjeg Dnevnika.  Šira javnost za Karolinu Vidović Krišto saznala je najviše 29. prosinca 2012., kada je kao istraživačka novinarka u svojoj autorskoj emisiji „Slika Hrvatske“ skrenula pozornost na stvarnu pozadinu globalno nametnutih spolnih odgoja u školama, pa i u vrtićima.

U epizodi naslovljenoj „Pedofilija kao temelj spolnog odgoja? “ prikazala je isječak iz filma o američkom seksologu Alfredu Kinsey-u, u kojem se tvrdi da je do podataka u svojim istraživanjima dolazio i preko pedofila, a njegova se literatura preporuča u zdravstvenom odgoju u hrvatskim školama.  Zbog informacija koje su iznijete u spornoj emisiji Vidović Krišto suspendirana je sa svog radnog mjesta u roku od nekoliko sati, a emisija koju je uređivala ukinuta je. Čitav slučaj izazvao je raspravu u javnosti. Podršku je dobila i od drugih pojedinaca i organizacija pismima potpore, organiziranjem peticija i otvaranjem stranica potpore na facebooku. Cijelo Karolinino svjedočanstvo poslušajte u nastavku:

medjugorje-info.com

[divide]

Posljednja emisija Hrvatske televizije „Slike Hrvatske“ ,koju je uređivala Karolina Vidović Krišto, imala je za temu Spolni odgoj, a bila je naslovljena  “Pedofilija kao temelj spolnog odgoja?”.

U emisiji je urednica Vidović Krišto pročitala pismo gledatelja koji je uvođenje spolnog odgoja u hrvatske škole poistovjetio sa seksualnim zlostavljanjem mladih i djece, a prikazani su i isječci iz filma “The Kinsey Syndrome” (Kiseyev sindrom) u kojem se iznose podaci o povezanosti Alfreda Kinseya – glavnog ideologa spolnog odgoja – s pedofilijom.

Pogledajte priloženu emisiju:

kamenjar.com

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Iz Svijeta

Američki nosač zrakoplova patrolirao vodama istočno od Korejskog poluotoka

Objavljeno

na

Objavio

Nosač zrakoplova USS Ronald Reagan

Američki nosač aviona na nuklearni pogon Ronald Reagan u četvrtak je patrolirao vodama istočno od Korejskog poluotoka, u demonstraciji pomorske i zračne sile čiji je cilj upozoriti Sjevernu Koreju da ne poduzima bilo kakvu vojnu akciju.

Taj najveći ratni brod američke mornarice u Aziji, težak 100.000 tona, s posadom od 5.000 mornara, plovio je oko 160 kilometara, te je s njegove palube načinjeno skoro 90 letova borbenih aviona F-18 Super Hornet, navodi agencija Reuters.

Posada američkog broda izvodi vježbe s južnokorejskom mornaricom u kojima sudjeluje 40 ratnih brodova od Žutog mora zapadno od tog poluotoka do unutrašnjosti Japanskog mora.

”Mi smo ovom i mnogim drugim vježbama jasno pokazali da smo spremni braniti Republiku Koreju”, rekao je američki kontraadmiral Marc Dalton, komandant udarničke grupe.

Zvaničnici Sjeverne Koreje su to okupljanje ratnih brodova nazvala “probom za rat”.

facebook komentari

Nastavi čitati

Iz Svijeta

Aleksandar Vučić: Naše zračne snage jače su od svih zemalja bivše Jugoslavije zajedno

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da vojska te zemlje sa svojih deset MiG-ova 29 ima snagu u zraku kakvu nemaju sve zemlje bivše Jugoslavije zajedno

To je u razmjerima Mađarske, mjerimo se s puno bogatijim zemljama – rekao je Vučić uoči posljednjih priprema za svečanost Sloboda 2017. u povodu dana oslobođenja Beograda u Drugom svjetskom ratu i prikazu operativnih sposobnosti Vojske Srbije.

Vučić je rekao da Srbija polako ali sigurno jača borbenu i vatrenu moć svoje vojske, a najavio je i da im iduće godine stiže još šest helikoptera.

Kada čuvate vojnu neutralnost i kada čuvate slobodu svoje zemlje, morate biti snažni – rekao je Vučić. Slobodi 2017. nazočit će i ruski ministar obrane Sergej Šojgu, priopćilo je Ministarstvo obrane Srbije.

Ruskom ministru u beogradskoj će zračnoj luci Nikola Tesla biti priređen svečani doček, a najavljen je njegov sastanak s ministrom obrane Srbije Aleksandrom Vulinom.

Premda još nema službenih najava, Šojgu će se, prema saznanjima beogradskih medija, sastati i s Vučićem. Šojgu je, navode mediji, uz protokolarno polaganje vijenaca na spomenik oslobodiocima Beograda i spomenik sovjetskom vojniku na novom groblju, zatražio od domaćina da mu omoguće posjet hramu Svetog Save i razgovor s patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Irinejom.

>> VELIKI PROBLEMI S POJAČANJEM SRPSKOG RATNOG ZRAKOPLOVSTVA

F-16 Block 70 pruža Hrvatskoj apsolutnu zračnu dominaciju za narednih 40 godina

 

facebook komentari

Nastavi čitati