Tako Treba: Škotski i hrvatski navijači zajedno ispijali pivo

  0

  Svi žalimo zbog poraza Hrvatske reprezentacije protiv Škotske! Nogomet je takav, kako kažu ‘lopta je okrugla’, u nogometu je sve moguće i zato ta igra daje posebnu draž! No ostavimo po strani rezultat utakmice!  Ono što je ‘maltene’ neuobičajeno u periferiji nogometa tj na tribinama i u okolici nogometnih borilišta jesu druženja suprotstavljenih momčadi! Jedan takav primjer imali smo jučer u  središtu Zagreba. Škotski i hrvatski navijači počeli su se okupljati oko podneva. Gotovo svi u kiltovima i dobro raspoloženi izvjesili su škotsku zastavu u kafićima u kojima pjevaju navijačke pjesme.

  – Ponosni smo što možemo pratiti Škotsku u Europi. Kad-tad ići ćemo na neko natjecanje – kazao je William iz Glasgowa.

  I hrvatski navijači su im se pridružili i svi cijeli dan željno iščekivali utakmicu između dviju reprezentacija. Policija je bila u blizini, ali bez potrebe. Navijači su pokrenuli i natjecanje tko će bolje naiskap ispiti pivo. U najboljem slučaju Hrvati su bili izjednačeni sa Škotima, no konačni rezultat se ne zna jer ih je spasio iznenadni proljetni pljusak.

  U Nogometnom centru Maksimir Miroslava Blaževića utakmicu su odigrali hrvatski i škotski novinari, a naši su pobijedili sa 7:2.

  kamenjar.info

   

  facebook komentari