Thompson u Areni poručio: Kada se nismo već 90-ih obračunali s komunizmom, učinimo to sada 2015.!

3

Produkcija Marka Perkovića Thompsona u rangu je svjetskih zvijezda koje su punile Arenu, bilo bi čudno očekivati da koncert Marka Perkovića Thompsona nekoliko dana prije predsjedničkih izbora prođe bez političke poruke pa je poručio: ”Moramo izaći  na izbore, svi izabrati onu osobu koja će braniti Domovinski rat i naše vrijednost. Vi mladi, nemojte ostati doma, nego – na izbore! Za Hrvatsku! To je izraz domoljublja. Već kad se nismo 90-ih obračunali s komunizmom, obračunajmo se sada 2015.godine!”

”Moramo izaći  na izbore, svi izabrati onu osobu koja će braniti Domovinski rat i naše vrijednost. Vi mladi, nemojte ostati doma, nego – na izbore! Za Hrvatsku! To je izraz domoljublja. Već kad se nismo 90-ih obračunali s komunizmom, obračunajmo se sada 2015.godine!”

ARENATHOMPSON_3Inače, riječi su to kojim se Thompson obratio više od deset tisuća obožavatelja koji su pohodili prvi njegov nastup u grandioznoj zagrebačkoj Areni, dvorani koja inače zjapi prazna. Naime, više od dva sata žestoke svirke velikog finala turneje “Ora et labora” dvorana je, omotana hrvatskom zastavom, pratila uglas, pljeskom, transparentima s natpisima Kupres i Tomislavgrad, između ostalih, ali bez ustaških obilježja i sasvim dostojanstveno pozivajući na ljubav prema domovini kako mu i dolikuje.

–  Posebni pozdravi ekipi iz Stožera i gospodinu Josiću koji su ovdje večeras s nama te obiteljima poginulih koji su  došli pjevati  s nama večeras. Pjevajmo u duhu ljubavi, i duhu domovine i našeg zajedništva – pozvao je Thomspon čiji je repertoar zadovoljio i roditelje s djecom i zaljubljene parove koji su se njihali uz taktove “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” i branitelje ali i goste iz Slovenije.

Tinolovka-news.com/Foto: Goran Jakus/Pixsell

facebook komentari

  • Lilith

    Predobro! Prepuna Arena.. i ovo je jasan znak! Bravo

    • galic ida

      Thompsonova izjava: Ja sam desničar po uvjerenju i niti u prometu ne zavijam nikad ulijevo!!