TITO MEĐU ZLOČINAČKIM “VELIKANIMA”

3

From Stalin to Hitler, the most murderous regimes in the world

By NIGEL JONES FOR MAILONLINE – UPDATED: 15:58 GMT, 7 October

The 20th century witnessed death and slaughter on an unprecedented scale. It was the century of the Holocaust and two World Wars; of communist, Nazi, fascist and military dictators who between them killed more than 100 million people.Scroll down for the leaders themselves, listed in order of the numbers who died as a result of their rule. The casualties of conflicts involving the U.S., the UK and France in Korea, Algeria, Vietnam, the Gulf, Afghanistan and Iraq are excluded on the grounds that, though many would view these as unjust colonial wars by ‘imperialist’ powers, they weren’t fought by dictators. Indeed, when the wars proved unpopular or unwinnable, they were brought to an end by the pressure of public opinion…

zlocinci-tito

U odnosu na broj stanovnika SSSR-a i Trečeg Reicha ,Tito svakako spada među trojicu najmonstruoznijih zločinaca u povijesti čovječanstva.

Evo dragi prijatelji, to je danas objavio USTAŠKI DayliMail, iz USTAŠKE Velike Britanije koja „obožava Hrvatsku“.

Kao što sam tvrdio u zadnjem članku „Hrvatski nacionalni mozaik“, domoljubima, koji fanatičnim idealizmom vjeruju u svoju Domovinu, Bog uvijek pošalje dokaz kako je njihova vjera i idealizam na najboljem putu. Neprijatelji uvijek, kad tad budu kažnjeni i postaju nam najbolji odvjetnici.

Dragi prijatelji, je li potrebno nakon današnje sramotne komemoracije u Jasenovcu i sramotnog povijesnog falsifikata potrošiti makar i jednu grubu riječ o družini na čelu s Stevanom Mesićem-Burdušem koja se okupila pokloniti se mrtvima, a jedini im je cilj bio ponovo razapeti našu dragu Domovinu. Razapeti, ne za domaće političke potrebe, razapeti Hrvatsku na međunarodnom planu kako su to činili svakodnevno i dok su vladali i sada kada prividno ne vladaju.

mailon

Ponose li se Mesić, Josipović, Milanović, Budo Lončar i ostali antifašistički Goebbelsi sa činjenicom kako se zajedno sa svojim antifašističkim idolom TITOM nalaze u ovom uglednom društvu „belosvetskih“ zločinaca, gore opisanih slikom i djelima?

Hoće li konačno gospodin Milan Bandić progledati, vratiti se svojim demokršćanskim korjenima i odmah, sada, bez populističkog čekanja predizborne kampanje za još jedan mandat gradonačelnika Zagreba, skinuti zločinca s najljepšeg, zagrebačkog, Kazališnog trga? Hoće li se smilovati nama, koji ćemo po ne znam koji put 07.05. u prosvjedu „Krug za trg“ tražiti micanje zločinca i mirno slaviti sveca kojega je zločinac poslao u smrt? Hoće li se konačno netko smilovati hrvatskom narodu i skinuti mu s vrata tu desetljetnu zločinačku diktaturu i sve one mentalne komuniste koji politički sanjaju na Titovim lovorikama?

Ima li imalo stida u onoj falsifikatorskoj, otužnoj koloni koja  danas, umjesto pijeteta mrtvima razapinje već toliko puta razapetu Hrvatsku i hrvatske domoljube.

I kao obično, Bog nam preko Velike Britanije, za koju mnogi s pravom smatraju kako nam nije sklona, šalje dokaze da nam najveći neprijatelji mogu biti najbolji odvjetnici.

Kazimir Mikašek-Kazo/Kamenjar.com


 

Daily Mail: Komunisti najgore masovne ubojice, Hitler treći, Tito trinaesti

 

facebook komentari

 • kršni

  Odličan članak! Ali “MI” ne čitaju “ustaške” novine i ne priznaju istinu jer oni imaju svoju, neprikosnovenu, koja danas jaše na valovima antifašizma ili neoboljševizma! A pogotovo ne ćitaju one članke koje im ne idu niz dlaku, taman bile friške kao ove od 24. travnja 2016.

  • Kazimir Mikašek – Kazo

   Trebalo bi ih zatvoriti u “Hudu jamu” i dati im štivo u ruke……:))))))))))))

   • EMINƎM

    za sve one koji lažu kradu a pored toga zla još su i komunisti svakako trebali bi se naći u tamnom bezdanu i to bez čitanja ili ruku ,)