TOMAC: Reakcija Kolinde Grabar-Kitarović na uhićenja pripadnika HVO-a je jedina prava reakcija od političara

3

Prema redovitim mjesečnim istraživanjima agencija koje su svoju (ne)pouzdanost dokazale na predsjedničkim pa i parlamentarnim izborima, hrvatskoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović pada popularnost.

Predsjednicu to ne zabrinjava, kaže kako je na njoj da brine o rejtingu države, ne vlastitom, a anketiranje naziva anketarenjem.

Dio medija likuje, a svakim danom kao da je sve više sveznajućih anketa. To ‘bombardiranje’ svakakvim istraživanjima i navodni pad omiljenosti Grabar-Kitarović među narodom – komentirao je politički analitičar Zdravko Tomac.

Mislim da dugo vremena su ta istraživanja zlouporabljena, kazao nam je Tomac.

facebook komentari

  • milanU

    SAVEZ: Putin, Erdogan, Srbi i bošnjaci još oako im se pridruži Trump, Hrvatima ne treba veća NESREĆA!

  • Tyrex Rex

    Predsjednica RH je započela smjenu vlasti koja se osilila i pokušala u RH vratiti komunističku diktaturu

  • Agromentum

    Ankete u Hrvatskoj nisu ništa drugo nego pokušaj obmanjivanja javnosti. A što se tiče tih svih optužbi i pokušaja stvaranja nekog mita žrtve, hrvatski političari se stvarno već jednom moraju probudit’. Niti srpskoj a niti bošnjačkoj političkoj “eliti” se uopće ne smije vjerovat’. Ne smije Hrvatska nekome pružati ruku prijateljstva i istovremeno promatrati kako je suprotna strana omalovažava ili, kako gore stoji, diskreditira. Za nacionalne interese se mora sve dozvoljeno činiti. Ima tu dosta mogućnosti kao npr. embargo na ovo ili ono, uvođenje viza, pa ako treba i zatvaranje granica.