Tomislav Karamarko priprema se za brak i ulogu budućeg hrvatskog premijera

6

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko priprema se za ulogu budućeg hrvatskog premijera. U Zagrebu je upravo održana poslovna konferencija “Hrvatska i EU – Razvojna politika 2015.-2020.” na kojoj se prvi put pojavio i predsjednik Ifo instituta iz Münchena koji za HDZ priprema nacrt gospodarskog programa, čiji je osnovni cilj izvući Hrvatsku iz teške gospodarske i socijalne krize.

karamarko_ana šarićTa bi konferencija trebala označiti i svojevrsni zaokret u retorici HDZ-a jer će sav fokus u izbornoj godini biti usmjeren isključivo na gospodarstvo. S ekonomskim programom Ifo instituta HDZ će pokušati osvojiti izbore, ali prije ulaska u službenu kampanju predsjednik HDZ-a odlučio je posložiti i neke stvari u svom privatnom životu. Kako tvrde dobro upućeni Nacionalovi izvori, Karamarko je odlučio ozakoniti svoju vezu s Anom Šarić, vlasnicom marketinške agencije Drimia i frizerskog salona Opium, koja je također bila prisutna na konferenciji održanoj u Westinu. Vjenčanje bi se trebalo održati ovog ljeta. Iako Karamarko jako čuva svoju intimnost i s partnericom Anom Šarić vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti, njihovo vjenčanje najvjerojatnije će biti iznimka.

“Tomislav i Ana planiraju veliko vjenčanje na koje će biti pozvani brojni uzvanici”, tvrdi izvor blizak paru.

Drugim riječima, to bi se vjenčanje moglo pretvoriti u spektakl i društveni događaj godine. Osim javnih osoba iz svijeta politike, na tom bi se vjenčanju mogle pojaviti i brojne osobe s estrade jer je Ana Šarić kroz svoj nekadašnji posao direktorice marketinga EPH i sada kao vlasnica privatne marketinške agencije postala vrlo bliska s mnogim hrvatskim glumcima, pjevačima i TV voditeljima. Severina Vučković, Nina Badrić, Maja Vučić, Massimo Savić samo su neke od javnih osoba s kojima je surađivala.

O svom poslovnom, ali i privatnom životu Ana Šarić, za razliku od Karamarka, vrlo rado govori i za medije, a često objavljuje i razne fotografije na svom privatnom Facebook profilu, kao i na Facebook stranici svoje agencije i salona. Ona vrlo spretno kombinira privatnu i poslovnu sferu svog života pa je, primjerice, u rujnu 2013. Karamarkovu kćer Lanu angažirala kao model za liniju frizura Driade kojom je predstavila tada novootvoreni frizerski salon Opium.

U tekstu koji je objavio časopis Gloria tada je bilo diskretno naznačeno da je vlasnica salona Opium Ana Šarić, “životna partnerica Lanina oca”. Samo mjesec dana prije promocije salona Ana Šarić i Karamarko prvi su se put pojavili zajedno u javnosti. Bilo je to u kolovozu 2013. u Puli, na otvaranju manifestacije “Čarolija Izraela, ljeto u Istri”. Par je sjedio među VIP uzvanicima u prvom redu, a s njima u društvu bio je i bivši HDZ-ov ministar kulture Jasen Mesić. To je na neki način bila prva službena potvrda da su Karamarko i Ana Šarić u ljubavnoj vezi.

Ta je veza započela još dok je on bio u braku s bivšom suprugom Enisom Muftić Karamarko, s kojom ima dvoje djece, najvjerojatnije još 2007. dok je Karamarko bio šef SOA-e. Od supruge se razveo 2011., dok je još bio ministar unutarnjih poslova u vladi Jadranke Kosor, ali o tome nitko u Vladi nije ništa znao. Vijest da se razveo, Karamarko je medijima potvrdio tek godinu dana poslije, u svibnju 2012., neposredno prije svog izbora za predsjednika HDZ-a, piše Nacional u novom broju.

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • Barbara

  Simpatičan par,sretno im bilo!

 • Agromentum

  Najvažnije je znat’ tko s kim i kada, hihihi

 • Herceg-Bosna

  a je ima odvaljenu facu hahhaahahahahhahahhah,isto pivčić hahahahh

  • Alan B’Stard

   šta se rugaš,nije lip al je tip 🙂

   • Herceg-Bosna

    faca eh :))