Tomislav Karamarko: ‘Te blesave ankete doista su smiješne, naša kandidatkinja će pobijediti u prvom krugu’

8

Agencije su se toliko profesionalno izblamirale da ne znam kako uopće namjeravaju dalje raditi, rekao je Karamarko

Nemojmo više pričati o tim blesavim anketama jer su doista smiješne. Oni će sada reći kako naša kandidatkinja ima 27 posto podrške, a pobijedit će možda već u prvom krugu sa 52-53 posto. Agencije i ljudi koji ih rade toliko su se profesionalno izblamirali da ne znam kako uopće namjeravaju dalje raditi. Jednostavno se sramote pred narodom – kazao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, komentirajući večeras u Bjelovaru uoči svečanog obilježavanja 25. godišnjice osnutka stranke u tom gradu rezultate najnovijih istraživanja koji govore o padu popularnosti HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović. Karamarko podsjeća da već dvije i pol godine prema svim anketama HDZ gubi, a na svim izborima zapravo pobjeđuje.

– Vi se sjećate kako su raznorazni anketari rekli da će Vidović pobijediti u sisačkoj županiji s osam posto razlike, a izgubio je sa 16 posto i to je realna razlika jer HDZ je u ovom trenutku jači od SDP-a za 16 do 20 posto – kazao je Karamarko.

Odgovarajući na novinarska pitanja, predsjednik HDZ-a potvrdio je da će se tijekom vikenda sastati s Ružom Tomašić navodeći da je njezino odstupanje s čela HSP-a Ante Starčević tek njihovo unutarstranačko pitanje.

– Mislim da to ne bi trebalo utjecati na odnos između HDZ-a i Ruže Tomašić kao i HDZ-a i HSP-a Ante Starčević jer su i gospođa Tomašić i HSP AS rekli da podržavaju našu predsjedničku kandidatkinju i prema tome naša suradnja teče dalje – kazao je Karamarko.

Zamoljen da komentira najavu haaškog suda o puštanju Vojislava Šešelja, Karamarko je kazao da je Šešelj jedan od kreatora genocida na području BiH i Hrvatske.

– Očito je doživio sudbinu da zbog bolesti bude pušten i da ovaj svijet napusti kao da nikada nije počinio nikakav zločin iako su njegovi zločini nemjerljivi – poručio je Karamarko.

večernji list

facebook komentari

 • Alan B’Stard

  Bravo Tomislave, to im je vec trebalo davno rec. Kakve su to ankete kad fulaju rezultat sto posto

 • Gabro Vuskic

  Ja bih se s ovim složio, samo što Karamarko ne želi iznijeti je to da su te ankete iz ostatka ostataka Titine škole.

  • Alan B’Stard

   Ne treba to ni iznositi. Razumljivo je i vidljivo tko narucuje i tko se kiti tim napuvanim anketama. Josipovic moze te ankete izrezat iz novina i ostavit ih za uspomenu. To je sve sto ce mu ostat

 • Herceg-Bosna

  udbaš….

  • EMINƎM

   opasan materijal, tko njega korisno iskoristi evala mu

   • peppermintt

    već je “na terenu ” ….

    • EMINƎM

     neka mu je Dragi na pomoći

 • bleiburg

  Sasvim je logično da je Karamarko komunjarama najgori političar. Doduše, Milanović je zasjeo na mjesto najgoreg, a čim je HDZ pobjedio u Sisku evo Karamarka ponovo najgori. Sve mu mogu oprostiti osim pobjede, a ove ankete treba gledati potpuno suprotno!

  Tko je komunističkim anketarima najgori, taj je u stvari najbolji! Crni Mačak-Karamarko!